RESİTAL | 3

274K 11.3K 2.9K
                                    

Yeni bölümden herkese merhabalar. Nasılsınız, keyifler ne durumda? Umarım iyisinizdir çünkü ben harikayım. Yaz geldi, havalar ısındı. Deniz, kum ve güneş sezonunu açtığımıza göre sıcaktan bayılırken okuyacağınız bölümlerle sizinle olacağım.

Bölüm sonunda yorumlarınızı merak ediyorum. Aralarda duygu ve düşüncelerinizi benimle paylaşmayı unutmayın lütfen. 😘

İlgilenememiştim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


İlgilenememiştim.

Beni iki gündür uykusuz bırakan kâbusun ardından sabah uyandığımda ilk işim hastaneye gitmek olacaktı ama onun yerine annemle odamı değiştirmek için hummalı bir çalışmaya girmiştik.

Tüm hafta sonunu boya badana ve yeni eşyaları alıp kurdurmakla geçirdiğimizde hastaneye gitmeye zaman bulamamıştım çünkü annemin de deyimiyle evde her yer her yerdeydi resmen.

İlk olarak eski eşyalarım odadan çıkartılarak annemin aracılığıyla bir çocuğa verilmişti. Sonra badana yapılmıştı ve yeni getirilen eşyalar yerine yerleştirilmişti. Odam güzelce temizlenmiş, hem valizdeki kıyafetlerim hem de yeni aldıklarım dolaplara yerleştirilmişti. Halı, perde, dekoratif ürünler ve ıvır zıvırlar derken bu küçücük odayı düzenlemek tam olarak iki günümüzü almıştı. Fazlasıyla yorulmuştuk ama değmişti.

Annem gece lambasının üzerindeki etiketi sökerken bir yandan da yeni odamı inceliyordu.

"Bence çok güzel oldu," diyerek beğendiğini ifade ettiğinde onu başımı sallayarak onayladım. Söylediklerine kesinlikle katılıyordum çünkü dediği gibi çok güzel olmuştu.

Aslında eski odamı da seviyordum. Kötü değildi ama lisesi bir genç kız için... 24 yaşında bir genç yetişkin için fazlasıyla çocuksu kaçıyordu ama şimdiki haliyle tam bana uygun hale gelmişti.

Uyuduğum odanın beni sakinleştirmesini, haliyle açık renklerle döşenmesini tercih ederdim. Bu yüzden duvarları çok hoş, mint yeşilinin en açık tonlarından birinde seçmiştik. Yatak başlığımın arkasındaki duvarı boş bırakmak istemediğim için, toprak tonlarında ahşap dikey çizgilerden oluşan bir panelle kapatmıştık. Tüm duvarı kaplayan panelin içine yerleştirilen led ışıklar karanlıkta odaya güzel bir loşluk sağlıyordu.

Beyaz, bu renklerle çiğ kalabileceği için mobilyalarımı vizon renginde seçmiştim. Odamda giyinme odası yapabileceğim bir alan olmadığı için kendime oldukça büyük bir dolap almıştım. Büyük bir boy aynası ve makyaj masasıyla odaya son dokunuşu yapmıştık. Her şeyiyle içime sindiği için fazlasıyla memnundum.

"Çok beğendim anneciğim. Her şey için teşekkür ederim."

Geldiğim günden beri hummalı bir koşuşturmanın içinde olduğumuzdan annem de yorulmuştu ama bundan keyif aldığının farkındaydım.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 24 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

DÜŞ RESİTALİ +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin