13.

7.1K 287 5
                                    

Ik kon niet geloven dat ze dat zei. Ik pakte haar handen vast en trok haar weer uit de kast. Terug naar de kantine dan maar. Weer ontstond er een cirkel als wij binnen kwamen en ik ging op een tafel staan. Sydney stond er blozend bij, het was best wel schattig.

'Sydney Redwood is het meisje van wie ik hou! Ze is grappig, aardig, levenslustig en talentvol. Zij heeft mij laten veranderen in een paar weken. Ze heeft me laten zien dat ik wel van iemand hou. En dat is niet mezelf, nee. Dat is haar!!' riep ik door de kantine. Sydney keek me aan en ik sprong van de tafel. Ik ging dicht bij haar staan en pakte haar bij haar bovenarmen vast. 'Ik hou van je Sydney' zei ik. Sydney werd knalrood. 'I-ik ook v-van jouw' zei ze stotterend. Ik glimlachte en kust haar. Veel van de jongens en meiden begonnen te juichen. Ik glimlachte tegen haar lippen aan en kuste haar weer. Ze opende haar mond weer en ik liet mijn tong in haar mond glijden.

Ik hou van dit meisje en zij houd ook van mij.

Pov Sydney

'Liam wordt wakker man!' riep ik. Liam was flauwgevallen toen ik zei dat ik stom was geweest. Hij mompelde wat ik niet kon verstaan. 'Nou houdoe' zei ik en ik liep weg.

Na school kwam ik thuis en zag ik een brief op tafel liggen. Van school!

Geachte ouder(s)/verzorger,

Dit jaar gaat de klas van uw zoon/dochter 2 weken op reis voor een muziekwedstrijd in Sydney, Australië. Dit jaar wordt de klas/school vertegenwoordigd door: Sydney Redwood. Dat leek ons het logisch.

Vrijdag vertrekken we om 09:00 uur vanaf school. Tickets zijn betaald. Uw zoon/dochter moet genoeg kleding meenemen en ook deftige kledij.

Met vriendelijke groeten

Het schoolbestuur

'Ik ga naar Australië!!!!!!!!!' gilde ik blij. Ik rende blij door het huis heen en sprong op de bank heen en weer.

Pov Liam

We gaan naar Australië voor een muziekwedstrijd en Sydney gaat ons vertegenwoordigen. Fack mijn leven

Sydney's Badboy (1&2)Where stories live. Discover now