『FİNAL』

14.2K 746 382
                                    

Soomin'in Ağzından

Birkaç dakika sonra dün gece burada kalabilmek için bin dereden su getirdiği anlar geldi aklıma, evet bir rüya değildi. Şu an karşımda bana en derin gülümsemelerinden birini sunup gözleri yok olmuşcasına bakan bir Jimin vardı. Gerçek olamayacak kadar güzel olduğunu düşünsemde tamamen gerçekti.

Yüzüne anlamsızca bakmayı bitirdikten sonra gözlerimi kırpıştırarak ciddi olmaya çalıştım.

"Neden yatağımda oturuyorsun?" Dün onu salondaki koltukta bıraktığıma emindim.

"Soominie~" İşte bunu yapma Jimin, böyle tatlı bir ses tonuyla konuşursan sana nasıl kızabilirim?

♚♚♚

Elime 2 sayfa kağıt tutuştururken konuştu "Şimdi bunları al ve odanda oku, ben salonda oturuyor olacağım"

Anlamsızca yüzüne bakıp kağıtlardan birini açmaya çalıştığımda beni engelledi "Hayır burada değil, odanda... Çünkü burada okursan..."

"Ne olur?"

Cevap vermedi. Kötü bir şey olmamasını dileyerek odama doğru yol aldım, bir olayı daha kaldıracak gücüm kalmamıştı.

Özensizce koparılmış, Jimin'in kendi el yazısıyla yazdığı defter sayfalarından birini elime alarak okumaya başladım.

13/10/2014

Aşık olmak istiyorum, birini kendimden daha çok sevmek, her an yanımda olmasını istemek, sürekli düşünmek... Herkesin hakkında farklı tanımlarda bulunduğu aşkı hissetmek istiyorum.

Peki söyledikleri gibi; aşık olunca insanın midesinde kelebekler uçar mı? Bilmiyorum ama bir gün yaşayacağım.

Bugün hayatımın 19'uncu yılı. Yanımda bir sürü insan var ama neden kendimi yalnız hissediyorum? Neden bu saçma yalnızlık hissi geçmiyor?

13.10.14 saat 01:27 Yağmur başladı... Cama çarpan damlalar içime bir huzursuzluk yerleştiriyor. Dört duvar arasında bu huzursuzluğum daha da artıyor, tam şu an dışarıda olmak isterdim. Yanımda birlikte ıslanabileceğim birileri olsun isterdim.

26/01/2015

Bu his... Bu hissin bir ismi var mı? Yoksa adlandırmaya korktuğum şey mi?

Midende kelebekler uçtuğunu söylemişlerdi ama hissettiklerimin yanında kelebekler hafif kalır. Daha çok midemde at koşturuyormuş gibi...

Hem neden 2 günlük ömrü olan kelebek diyoruz ki? Ömrü uzun hayvan uçmalı; Karga mesela 200 yıl yaşıyor. Ölümsüz aşk.

Bugün fark ettim; Aşığım. Farklı bir şeyler yapmaya çalışıp bu hissi geçirmeye çalıştım, denedim ama yine ona aşık oldum ve defalarca onu düşündüm.

 Farklı bir şeyler yapmaya çalışıp bu hissi geçirmeye çalıştım, denedim ama yine ona aşık oldum ve defalarca onu düşündüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin'in Ağzından

Seni seviyorum ve sana aşığım cümlelerinin birbirinden çok farklı anlamlar içerdiğini fark etmemin üzerinden uzunca bir zaman geçti. Tam olarak tarih şuydu; 24.01.15 onu gördüğüm tarih.

Anneni seversin, arkadaşını seversin, evcil hayvanını ya da her gün onlarca defa dinlediğin şarkıyı seversin. Ama aşık olmak, kesinlikle farklı bir şey. Dünyadaki bütün dilleri bilsem de tanımlayamayacağım bir şey.

Salondaki koltuğa yerleşip beklemeye başladım. İçimde anlam veremedim bir telaş vardı.

Ona günlüğümden birkaç sayfa kopararak okuması için verdim çünkü kaleme alınmış cümlelerle hissettiklerimi anlatmak bana daha iyi geliyordu. Bir diğer sebebi ise yüzüne bakarak konuşurken utanıyor olmam.

Hissettirememekten korkuyorum, ona olan sevgimi hissettirememekten. Usanmadan her gün ona sevdiğimi söyleyebilirim ama ya sevgimi yeterince gösteremezsem? Beni anlamasını istiyorum, onu hiçbir zaman bırakmayacağımı anlamasını.

Biraz sonra dolmuş gözleriyle salona geldiğini gördüğümde ayağa kalktım. Bana sarıldı, nefesini boynuma verirken konuştum:

"Benim sadece sana ihtiyacım var, sesine, gözlerine, mesajlarına, cümlelerine... Anlıyorsun değil mi Soomin? Seni ne kadar sevdiğimi anlıyorsun?"

"Bu anı yıllar önce hayal etmiştim Jimin, gerçek olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Beni kimsenin sevemeyeceğini düşünürken senin sevmen hayatta başıma gelen en güzel şey."

O an her zamankinden farklı bir şey oldu, bu sefer beni öpen kişi Soomin'di. Birkaç saniye şaşkınlıktan dona kalsam da hemen karşılık verdim. (Kaçırır mı hiç sjdjfk)

"Jimin.... neden.... dilini... ağzıma... sokuyorsun...?"

"Özür dilerim yanlışıkla oldu." Aklıma başka bir yalan gelmedi. Yine duygusal kalma süremiz 5 dakikayi geçmemişti. İçinde bulunduğumuz saçma durumdan biran önce kurtulmak istedim.

"Şimdi ne olacak?"

"Hiçbir şey olmayacak Soomin. Elbet ki beni anlayan insanlar var, onlarla devam edeceğim. Bunları düşünme. Sen sadece beni sev, geriye kalan her şeyi ben hallederim.

Bu arada, daha sonra birlikte yağmurda ıslanalım olur mu?"

❍❍❍

Sonsuza kadar mutlu yaşadılar vs vs vs

Aşklı meşkli şeyler yazamıyorum o yüzden özellikle bu bölümü yazarken baya bi zorlandım. Hikayemi okuduğunuz için teşekkürler, ilk hikayemdi o yüzden bir hatam olduysa affedin

 Hikayemi okuduğunuz için teşekkürler, ilk hikayemdi o yüzden bir hatam olduysa affedin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Size bu tatlı fotoğrafla veda etmek istedim... 23 Nisan'da halk oyunu oynayan bebeler gibi adsfgg

JUST FANGIRL | Park JiminWhere stories live. Discover now