Epilog

3.9K 152 17
                                    

Dupa 2 ani. :)
In acesti ani de cand sunt cu Christian, relatia noastra a inflorit din ce in ce mai mult si suntem o familie fericita. Am zis familie? A da...ei bine gandindu.ne intr.o zi la familie am decis sa intemeiam una. In urma cu un an ne.am decis sa ne mutam in California in cel mai populat cartier al orasului LosAngeles ci anume Hollywood.Parintii mei nu s.au impotrivit ci au fost de acord. Acum, avem o scumpa fetita de doi anisori care este mereu cu zambetul pe buze si mai ales ne aduce chiar si noua o gramada de bucurie. Ne.am decis sa ii punem numele Anastasia. Are ochii albastrii, parul saten, niste obrajori mari si buze micute. La trasaturi fizice seamana cu mine dar la stari sufletesti seamana exact cu tatal ei. Este atat de dulce ca scumpul meu logodnic( stiu la ce va ganditi, cum de eu cu Christian nu suntem casatoriti nu?)Pai ne.am gandit ca asta este cel mai inportant pas din viata unui om asa ca nu ne.am simtit niciunul pregatit pentru acest pas asa l.am cam amanat pentru inca o vreme. Eu sunt la facultatea de medicina umana iar Christian detine o firma numita White&Black. Este o firma de arhitectura. Acum, el are o mare afacere cu fel de fel de miliardari iar eu, fiind la facultate am in continuare de invatat. Mi se pare destul de usoara.Avem o casa chiar langa plaja si un obicei de al nostru este sa privim rasaritul si apusul soarelui.Cat despre ceilalti...Elliot cu Melissa sunt doar la doi kilometrii fata de noi, au un baietel adoptat cu varsta de noua ani si un caine beagle. Sunt o familie fericita si impreuna mereu. Melissa este la facultatea de biologie iar Elliot lucreaza in aceeasi firma cu Christian. Este ca un ajutor pentru el. Mereu cand avem timp liber ne intalnim si incepem sa povestim despre toate acele amintiri frumoase din liceu. Kirra si cu Aiden sunt tot in NewYork si chiar cu prima ocazie cu care o au ne intalnim. Kirra este la facultatea de pshiologie iar Aiden fotograf. Chiar daca credeti ca e banal, primeste destui bani.Au doi gemeni, o fetita si un baiat cu varsta de un anisor. Ambii sunt niste parinti minunati pe care orice copil si i.ar dori. Parca ieri ne.am intalnit cu totii in liceu.De atunci avem o stransa prietenie si ma bucur ca nu ne.am indepartat unu de altu. Ma simt norocoasa ca am o asa familie si niste asa prieteni.Chiar daca au trecut 2 ani, am pastrat cu totii legatura si ma simt extraordinara ca am ramas aceeasi si nu ne.am schimbat. Cu totii suntem fericiti si norocosi ca ne avem unii pe altii. Ma bucur enorm ca am o fetita dulce, un logodnic incredibil si o familie fericita fara suparari sau certuri. Nu credeam ca voi avea o familie chiar cu "Baiatul cel rau" al scolii, dar, anii trec iar iubirea creste.
-Mami, mami! Imi zice iubirea mea cea mica venind spre mine.
-Da fetita mea dulce! Ii zic luand.o in brate si pupand.o pe ambii obrajori.
-Tati e pe plaja. Haide la el!
-Ok. Haide sa mergem. Imediat imi iau fetita de mana si mergem catre plaja. Cand ajungem il vad pe Christian stand pe plaja si uitandu.se cum apune soarele. Anastasia se duce in fuga catre el sii sare in brate. El o invarte si o pupa cu multa dragoste. Este un tatic chiar si un logodnic extraordinar. Ma duc si eu catre el si ma strange in brate sarutandu.ma apasat si dulce pe buze.
-Ce mai fac fetele mele?
-Tati, am fost la scoala si am plimit nota buna! Ii zice Anastasia incantata.
-Foarte bine dulceata! Tu ce ai mai facut iubito?
-Pai, slujba de mama este unpic complicata dar si in acelasi timp este si o bucurie sa stii ca insfarsit ai ajuns in acest pas.
-Asa e iubito. Indiferent de ce se va intampla, amandoi vom rezolva. Ok?
-Bine. Ii spun sarutandu.l scurt pe buze.
-Suntem niste parinti grozavi.
-Si vom fii in continuare.
-Exact. Ma bucur ca am trecut peste trecutul meu.
-Iar eu ma bucur ca ne.am putut intemeia o familie la fel ca prietenii nostrii.
-Te iubesc enorm ingerasul meu!
-Si eu blondule! Inca nu s.au pierdut aceste porecle de acum doi ani. Parca ieri eram acei adolescenti indragostiti.
-Mdea...timpul trece repede. Daia trebuie sa apreciam orice lucru, intamplare, fapt din viata. Si sa stii ca inca suntem niste adolescenti dar mai indragostiti ca atunci.
-Dap blondule! Ii zic razand.
Imediat Anastasia ne ia de mana semn sa ne plimbam pe plaja. Ea a luat.o inainte asa ca am ramas numai noi doi plimbandu.ne ca doi indragostiti pe plaja la apus.
-Ma bucur ca te.am intalnit. Ii zic zambindu.i si uitandu.ma in ochii lui.
-Si eu. Daca nu erai tu inca eram baiatul nesimtit si al dracu fata de ceilalti. Ma bucur ca mai schimbat.
-Nu eu te.am schimbat ci tu. Prin intalnirea mea tu ti.ai dorit sa te schmbi.
-Asa e. Te iubesc enorm de mult. Si pe tine si pe Anastasia.
-Si eu va iubesc pe amandoi. Haide sa chemam gasca cu toti princhideii.
-Doamne au trecut doar doi ani si deja fiecare avem cate o familie. Parca ieri eram in curtea scolii si discutam ca niste adolescenti despre toate prostiile.
-Asa e. Anii trec repede. Nici acum nu imi vine sa cred ca avem un copil.
-Stiu. Nici mie. Suna.i.
-Ok.
-Call-
-Ce faci?
-Bine. Eram cu copii printr.un parc. Tu?(Melissa)
-Nu pot sa cred ca am ajuns la subiectul asta. Ii zic razand.
-Te cred. Asa eram si eu dar m.am obisnuit cu ideea. Pana la urma trebuie nu?
-Da. Veniti azi pe la noi acasa?
-De ce mai intrebi? Normal.
-Nu te.ai schmbat.
-Pai no?
-Cine e? Cine e? Intreaba cineva cu o voce subtire si deja imi dau seama cine este. Buna Kevin!
-Buna! Da cine e la telefon? Intreaba curios.
-E matusa ta puiule. (Melissa)
-Aaa...buna matusico!
-Buna micutule. Veniti azi nu?
-Normal! Ma duc sa ma imbac! Zice el auzindu.l cum lasa telefonul si pleaca de langa el. Va astept! Melissa, anunta.i tu pe ceilalti.
-Ok. Te pup.
-Si eu! Va asteptam.
- Call Incheiat-
Dupa ce ne.am mai plimbat unpic ne uitam la ceas si vedem ca este 20:10, asa ca mergem acasa unde  pregatim cateva gustari. Eu port o rochita alba si niste sandale, Christian un tricou alb, niste pantaloni negrii si o pereche de tenesi negrii iar Anastasia o rochita roz si niste balerini tot de aceeasi culoare. Dupa cum se vede rozul este culoarea ei favorita. :))
Imediat aud cum cineva suna la usa asa ca ma duc sa o deschid. O deschid si imi vad prietenii cum stau cu copii in brate. Nu cred ca asta chiar este adevarat.
-Hey. Intrati!
-Deci o fetita, nu Kacie? Intreaba Elliot razand.
-Un baietel Elliot nu? Ii zic privindu.l malefic.
-Trebuia sa se intample.(Elliot)
-Unde e Aimie? Aveti si de la ea surprize?(Aiden)
-Inca nu. Sper ca nu o sa ne mai certam unu cu altu ca si cu Aimie nu?
-Pai imi este dor de amintire asa ca...A mea!
-Ma bucur ca nu te.ai schmbat! Ii spun luandu.l in brate.
Dupa doua ore de stat cu ochii pe copii, de la atata joaca au adormit toti, asa ca ne.am dus pe tarasa din nou toti sase.
-Deci...copii, familii...le zic razand.
-Stiam toti ca se va intampla asta. Dar mai putin la voi. (Kirra)
-Surprinsa nu? O intreaba Christian luandu.ma in brate si sarutandu.ma pe frunte parinteste.
-Chiar foarte.
-Gemeni hă?
-E na...judecati.ne oameni buni pentru asta. :)) (Aiden)
-Bine gata. Le zic ridicand mainile in semn de predare.
Deci, dupa trei ore de vorbind, razand si glumit intr.una despre toate prostiile pe care le faceam acum doi ani, Aiden a venit cu ideea sa ne uitam la amintirile de pe camera de filmat. Erau superbe, si sper sa nu fie ultimele pe care le vedem sau le facem.
Intr.un final, merita sa cunosti persoane noi, sa ai prieteni noi chiar daca credeai ca sunt niste influente rele, si mai ales sa cunosti acea persoana care stii ca te face fericita pentru toata viata chiar daca este baiatul cel rau al scolii. Pana la urma e bine sa te indragostesti de "The bad boy..." al scolii.

SFARSIT! ❤️

"The bad boy..." (Volumul 1)Where stories live. Discover now