Louis sztorik

535 24 1
                                    

Louis *KE*
Megharapod az ajkadat. Lou: Csináld még egyszer! Ez szexis volt! Te: Mit csináljak?? Lou: Felejtsd el majd én.*megcsókol és megharapja*
Jársz Louval aki eléggé féltékeny típus. Lou: ...és szinte el sem hiszem hogy hogy lehet ennyire szexi!! Liam: Ja, (neved) elég dögös. Lou:  Ezt ki ne mond még egyszer!
Találkozol Louisval. Te: Te vagy a hátterem a telómon! Louis: Furcsa...*előveszi a telefonját és mutatja neked* mert nekem meg te vagy!
Lou: Az anyukám mindig azt tanította hogy senki sem tökéletes de most már tudom hogy hazudott. Te:Miért? Lou: Mert megismertelek téged.
Louis felhívja az iskoládat (mint az apukád) hogy beteg vagy, úgyhogy haza kell jönnöd. Az egész napot vele töltöd.
Hogy közölné hogy te és ő jártok... Louis:Sétánál egy paparazzi kérdezné hogy 'ti ketten jártok?' és ő átkarolna és büszkén helyeselné.
Lou ágyában vagytok és megcsikiz téged és sikítasz. Harry:*a szobán kívűlről*Nem akarom tudni hogy mit csináltok de csak biztonságosan!
Louis: Tudsz spanyolul? Te: Hát egy kicsit... Louis: Akkor mit jelent az hogy 'Te Amo'? Te: Szeretlek. Louis: Én is téged ! *kacsint*
Louis: Szólíthatlak úgy hogy Google? Te: Ömm... miért? Louis: Mert te vagy minden amit kerestem!
Kapsz egy SMSt egy fiútól és Louis válaszol rá: 'Kopj le a csajomról mert ha nem, meggyűlik a bajod a répákkal és Kevinnel!!!
Lou: Csókolj meg! Te: Mi? Lou: Hö? Te: Mit mondtál... Lou: Mit mondtam? Te: Azt hogy 'csókolj meg'. Lou: OK *megcsókol*

One Direction Ke* Story's (HUN)Where stories live. Discover now