Barátságból-Szerelem--Nial

556 17 1
                                    

Nem rég szakított a barátod veled. Nagyon magad alatt vagy. A szemedet szét sírtad és már élet kedved sincs. Hosszas tanakvás után úgy döntesz, hogy elfelejted a múltad vele együtt minden rossz emléket.
Első lépésként összepakolod a szobás majd kitakarítasz. Elmész fürdeni. Felöltözöl és kimész a parkba. Felhívod a legjobb barátodat, Niallt. Megkéred, hogy jöjjön ki a parkba. Negyed óra múlva már együtt röhögtök minden szép emléken amit együtt töltöttetek. Beszélgettek minden féléről mikor felkerül a téma, miszerint ki tetszik Niallnek.
-Héy Niall! Neked tetszik valaki? - Kérdezősködtél.
-Nem! - Jelentette ki.
-Nem hiszem el.
-Pedig hidd el!
-Nem! - Hosszas csend következett ketőtöközött. Olyan kínos csönd. Kicsit aggasztott mert nem szokott ilyen csönd lenni mikor együtt vagytok. Kis idő után Niall megtörte a csendet.
-Hiszel a fiú-lány barátságban?
-Igen. - Jelented ki. Válaszképp Nialltől csak egy mosolyt kapsz. A szeme teli van szomórúságal.És akkor beugrik. Niallnek te teszel. Csak nézel magad elé. Szidód magad.
-Niall...én nem is tudom ezt még át kell gondolnom, hogy többet érzek-e barátságnál.
-Megértem. De elfogadom akárhogyan is döntesz. - Mosolygott rád.- Köszönöm!
Közelebb hajolsz hozzá és megcsókolod. Mikor az ajkaitok elválnak érzed, hogy Niall ajkai a tied után kiáltanak. Megtalálja az ajkad majd hevesen megcsókol. Niall nyelve ki hívja a tiedet egy párbajra. Elfogadod. Kis idő múlva elválnak ajkaitok. Egymás szemébe néztek. Elveszel Niall gyönyörű kék szemeiben.
- Igen! Nagyon szeretlek. Nem is tudom, hogy nem jöttem rá eddig!-Szidod magad. Niall az mutató ujját az ajkadra rakja így elhallgathatva téged.
-Ha azt mondtad volna, hogy várjak, vártam volna. Akár életem végéig is! - Jelenti ki majd az ajkaitok újra össze forrnak. Csak most veszed észre mennyire édes és puha ajkai vannak Niallnek.
-Mennyünk haza! Ma nálam fogsz aludni!
-Siessünk!
Mikor Niall házához értek Maga felé fordít és hevesen megcsókol.
-Csak halkan Baby!
-Rendben.
Felmentek a szobájába és leveszitek a fölösleges ruhadarabokat. Nialltől kapsz egy pólót majd lefekszetek és egymás karjaiban alszotok el.

**Reggel**

-Ébredj szerelmem. - Ébresztget Niall édes hangján.
-Kinyitod a szemed és őt pillantod meg egy tálca reggelivel. Felűlsz és magad elé veszed a tálcát. egy doboz is van a tálcán.
-Mi ez? - Kérdezed Niallt rosszat sejtve
-Nyisd ki! - Mondja a hangjában teli izgalommal.
Kinyitod és egy Niall feliratú medálos nyakláncot pillantasz meg.
Kiveszed a dobozból és Megcsókolod a világ legjobb pasiját. Kiveszi a kzedből és felrakja a nyakadba.
Megreggelizel és felőltőzől. Felveszel egy sárga ruhát majd Niallel elmentek egy hívatalos randira is.

One Direction Ke* Story's (HUN)Where stories live. Discover now