Chutnalo?

486 31 3
                                    


"Hange?" Podivil se černovlásek když bez zaklepání vešel do pokoje té Hange nebo jak to bylo. 

"Jéééé, ahoj Leví, copak se děje?" Podivila se ta hnědovlasá žena, i když byla celá mokrá a.. nahá.. tak měla vlasy v culíku a tázavě se na nás dívala.

"Obleč se, je to nechutný.." nakázal jí černovlásek chvilku po tom co odvrátil zrak. To se  mu ženy tak hnusí? To vysvětluje proč furt pokukuje po tom Erlenovy.. ne, Erenovy, jo, je to Eren.

"Huh?" bože, ona je šáhlá?"Ahá, jó tohle.." Ta asi není moc normální. odběhla do vedlejší místnosti.

"Eeee.. kdo to je?" zeptám se černovlska který se posadil na křeslo, nohu přehozenou přes nohu a ruce překřížené na hrudi, trochu jako holka.

"To je Hange, jak vidíš, moc normální není, ošetří ti tu ránu na ruce.." Aha, to je něco jako ošetřovatelka? začínám se bát...

"T-to není třeba, hele-" olízla jsem si tu ránu, moje krev mi chutná, nevím jak chutnala jemu, ale to, jak se na mě díval, ty jiskřičky v očích, asi mu chutnala. Po důkladném olízání mé ruky jsem mu jí ukázala. 

"Už je to skoro zarostlí, mám moc dobrou regeneraci, ale jizvu mít budu, miluju jizvy..." S neskrývaným zájmem si prohlížel mou ruku, kdyby nepřišla teď už oblečená, hnědovlasá žena s culíkem, asi by mi tu ruku olíznul. 

"Jéééééééé... Levíí, koho si mi to přivedl?" Doslova ke mně přiběhla a začala si pohrávat s mým ocáskem, ouškama i křídlama.. nepříjemný.

"H-hej, dost!" odkopla jsem jí od sebe, co si to dovoluje?

"Au.. můžu na tom udělat pár pokusů? Prosíííííím levíííííííí" Cože? pokusy? nic nebude! Počkat, jak jako na "Tom"? já nejsem To!

"Ne Hange, přivedl jsem jí sem aby si jí, abys jí ošetřila ránu na ruce, ale jaksi už není třeba, má lepší regeneraci než Eren, ale narozdíl od něj, jí zůstane jizva.." Hange se na mě chvilku divně dívala, pak vzala mou ruku s teď už zcela zahojenou ránou a chvilku si jí prohlížela. pak vzala ze stolu nůž a řízla mě na paži čímž mi prořízla tričko půjčené od Mikasy. 

"Hej! Co si to dovoluješ?!" Po ruce mi začala stíkat má černá krev a vsakovala se do bílého trička.

"Č-černá krev!!!" vyhřikla že mi zalehlo v uších..

"A co má jako bejt?!" zeptám se podrážděně, odtrhnu si rukáv a začnu olizovat černou tekutinu, trocha jí kapla na zem.

"Ne! Neolizuj to, chci vzorek!!!" začala pištět ta brejlatá osoba a běhala po pokoji, než doběhla zpět, má krev už byla zpět ve mě (divná věta..) a rána byla už zase zahojená.

"Áááááááá..... to je škodáááááá...." začala skoro brečet, ona pakt není normální..

"Pokud si chtěla vzorek, stačilo říct a né mi hned řezat do ruky a ničit tohle triko.." Odseknu jí dosti podrážděně. Černovlasý muž nás jen pozoroval, nic neříkal, jen tak seděl. Vypadalo to že byl mou krví fascinován..

"Odcházím!"Otočila bych se na podpatku, ale stále jsem neměla boty. 

"Jo a mimochodem, ta moje krev, co je na zemi, opravdu zbělala a je nepoužitelná, takže máš smůlu!" Nasraně jsem si to kráčela pryč. U dveří mě černovlásek předběhl a vyšli jsme ven.

"Chutnalo?"s úsměvem se zeptám muže předemnou. 

"Ha? co?" otočí se na mě. 

"Má krev, chutnala ti?" stále se na něj dívám s úsměvem, ani jeden nezastavujeme a jdeme dál.

"Jak jako?" neumí předstírat že neví o co jde, ostatní mu to možná žerou, ale já ne.

"Nedělej že nevíš, mou krev sis olízl z prstu když si mě vedl k Hange, nešlo to přehlídnout.."

"Eeemm.. byla překvapivě dobrá, jaktože je tak sladká?" Wow, hezký, on si to pamatuje.

"Ani nevím, prostě tak chutná, ještě jsem nenašla nic co by té chuti odpovídalo."

No.... Ty.... Vole..... ON SE USMÁL!!!!!!

- - - - - - - - - - - 

Až najdu správné obrázky, přidám je i k předešlým kapitolám :) 

-Corsheth 666

Ztracená..Where stories live. Discover now