Capitolul II

488 33 2
                                    

Michael pov*
Mă trezesc din somn și închid tâmpitu ăla de ceas care cred că suna de vreo 10 minute . Mă scol din pat și încep să-mi fac rutina de dimineață , după aia mă duc să îmi caut niște haine prin dulap, și se pare că găsesc costumul de ieri care iera tot plin de sânge , îl iau și îl arunc la coșul de rufe care iera plin cu costume mâzgălite cu sânge . Ce să zic nu prea am avut timp să le spăl . Mă îmbrac repede , intru în garaj și îmi iau ferrari-ul alb și mă îndrept spre școală . În timp ce conduceam spre școală mi-am adus aminte de tâmpeniile care le-am făcut ieri , și mă gândesc cum naiba i-oi explica lu puștiu că nu aia o fost intenția mea , chiar nu am vrut să îl sărut , mă rog se mai întâmplă , acuma nu pot reseta timpu și să nu fac aia , nus io așa mare magician să am puteri magice , aș vrea io să fiu dar nus . Ajuns la școală toate fetele se uitau la mașina mea , parchez mașină în parcare , și pe când să ies zeci de fete sar pe mine , întrebându-mă dacă nu le plimb cu mașina , sau unde locuiesc ? Curvele , pe mine nici nu mă interesează fete de-astea . Ca să ne întoarcem la subiectul principal , dau să îl caut pe Angel și chiar fix atunci apăruse cu limuzina , iese un majordom și îi deschide ușa el ieșind grațios , zici ca iera Regina Angliei care merge la un bal , mă apropii de iel și îi șoptesc să mă aștepte după ore pe acoperiș. Zicând asta mă îndrept spre clasă și aștept să se termine orele . Orele se terminară iar acuma trebuia să reglez problema cu puștiu care se pare că mă așteptase pe acoperiș așa cum i-am spus . Mă apropii de iel ial el se îndepărtează de mine.

ANGEL: Spune ,ce mai vrei perversule ? Nu ți-a ajuns că m-ai sărutat ieri?

MICHAEL : Nu asta am vrut să sp...

ANGEL : Ce ? Acuma vrei să mă fuți ? Să mă violezi ?

MICHAEL: Am venit să îmi cer scuze , nu am nici o intenție să te fut , sau mai rău , să te violez.

ANGEL : Atunci de ce mai sărutat ? (și mai rău de ce mi-a plăcut ?)

MICHAEL : Nu știu , poate fiindcă tu ai căzut peste mine , și când te-ai ridicat erai la 2cm de fața mea , și fără să vreau team apropriat de mine mai mult.

ANGEL : Și ce vrei să spui ? Că a fost vina mea?

MICHAEL : Eu nu am vrut să pun problema așa , dar dacă tu vrei .

ANGEL : Vina mea nu-i , e a ta ,tu ai fost cel care mai sărutat .

MICHAEL : Și tu ai fost cel care mea răspuns la sărut . Asta înseamnă că ți-a plăcut .

ANGEL : Ba nu-i adevărat .Nu mi-a plăcut.

MICHAEL : Atunci de ce mi-ai răspuns la sărut . Vrei să încerci înc-o dată să vezi căți place ?(stai io n-am vrut să zic asta , gura proastă )

ANGEL : Hai .

Michael pov*
Puștiu ești prost ? Îl prind cu o mână de după cap , și pe cealaltă mio strecor prin spatele lui și îi lipesc corpul de al meu , i-ar puștiu irosește bine de tot , îi împing capul și îi lipesc buzele de ale mele , el nevrand să participe la sărut îi musc buza inferioară , el întredeschise gura iar eu îmi srecor limba în lăcașul sau umed și îi invit limba la un dans sălbatic de nedescris , limba mea o masa pe a lui iar el începu să participe la acel sărut french, limbile noastre se luptau pentru un câștig victorios , și ce să mai zic , clar că ieu câștigasem . Nu pierd niciodată prada , dar oi pierde la un sărut french ? Hai mai lăsă-ma , nimeni nu are cum să mă câștige . Rup sărutul respirând amândoi sacadat, din cauză că am rămas fără oxigen , cred că dacă continuam puștiu cu siguranță leșina , din limbile noastre se rupe un firicel de salivă , noi fiind plini cu salivă curgândune din gură , în special el , era roșu că focu și plin cu salivă de la gură un jos . Zici că lo futut careva , așa arată că după o partidă de sex .

MICHAEL : Se pare că eu am câștigat , deci înseamnă că ie vina ta , și cu siguranță ți-a plăcut sărutul fiindcă ești tot topit după acel sărut , zici ca iești o înghețată la bronzat .

Angel pov*
Simt că ard , ceva nu ieste bine cu mine , de ce îmi bate inima așa tare , până acum na făcut niciodată așa , zici că ie nebună . Și dece naiba îs așa de roșu , de ce de fiecare dată când mă atinge el , mă înroșesc iar când mă sărută îi place al naibii de bine. Oare îi plac ? Dar nu are cum , io nus gey , poate el dar eu nu .

MICHAEL : Puștiu asculți ce spun ?

ANGEL : D ..da.

MICHAEL : A fost vina ta deci am clarificat treaba . ( zicând asta ma întorc să mă duc spre casă dar Angel mă prinde pe la spate și mă îmbrățișează)

MICHAEL : Ce se întâmplă Angel , de ce mă îmbrățișezi ? Sa întâmplat ceva ? Sau oare nu vrei sa recunoști că îi vina ta ?

ANGEL : Nu ie asta .

MICHAEL : Atunci ?

ANGEL : Vreau să te întreb ceva .

MICHAEL : Spune , te ascult . ( mă întorc curios la ce întrebare o să pună Angel )

ANGEL : De ce îmi bate inima așa de tare în prezența ta ? Mi-ai făcut ceva ca inima să îmi bată așa de tare ?

Michael pov*
Nu-mi spune că sa îndrăgostit de mine . E imposibil . Nu are cum . A înnebunit? Tre să fie nebun , da , cu siguranță ie nebun. Ne cunoaștem de abia doua zile , si l-am sărutat de două ori deabea , una o fost din greșeală din vina mea , nu-mi place să recunosc că ie vina mea ,iar cealaltă deabea acum de vreo 2 minute. Nu suntem întro poveste de-aia cu dragoste la prima vedere .Cu siguranță nu suntem întro povesti cu prinți și prințese care se îndrăgostesc.

Va urma....

Murdered LoveWhere stories live. Discover now