Capitolul VIII

300 28 1
                                    

ZIUA URMĂTOARE ...........

Michael pov*
Astăzi trebuie să sosească prieteni mei așa că m-am dus la Aeroport să îi întâmpin , mai bine zis să îi terorizez. Și uite-le pe cele cinci minuni ale lumii .
Miyu o fată de 20 de ani cu părul albastru deschis și lung până la fund , ochii albaștri închiși , sexy foc și e frumusețea echipei, îmi amintesc că o dată aproape am sărutat-o , nefericită să fie ziua aia.
Suga băiatul electrician , poate să lase un oraș întreg fără electricitate în doar un minut și îți sparge orice parolă sau cod vrei, până și ale guvernului , are parul blond până la umeri deseori o parte din el prins în coadă , ochii auri , e cam mic de statură slab și seamă cu un afemeiat , vă jur că când l-am văzut prima dată am crezut că era o fată și l-am și prins de cur .
Kise , iubitul lui Suga și băiatul hartă poate să te localizeze în secunde oriunde ai fi și știe să vorbească o mulțime de limbi. Îi cam de o înălțime cu mine are parul roșcat , ochii negri și e bine făcut . Când el și Suga sau futut pentru prima oară eu și Louis am făcut un film cu ei făcând-o în acea noapte , după ce au făcut relația lor publică eu și Louis le-am oferit cadou o copie a sidiului făcut în acea noapte . A trebuit să mă ascund 3 zile întregi de ei că de mă prindeau mă omorau.
Louis , băiatul farmec ,e model , hair stilist , stilist de haine . E mai mic cu vreo 5cm decât mine , are parul alb lung , ochi arginti , corpul suav , alb catifelat și sexy. O dată când ne-am îmbătat rău am făcut sex cu el , a fost o noapte cam încinsă , gemea și sugea atât de bine că am crezut că am ajuns în rai. De atunci nu a mai fost împreună sau și-a tras-o cu nimeni , a rămas îndrăgostit de mine . Arată că un înger , atât de inocent și de odată periculos.
Și să nu uităm de Izumi , băiatul forța , e mai musculos și înalt decât mine , el are grijă de toate armele și muniția de care avem nevoie. Părul negru cu breton întro parte și ochii verzi .
Și dacă tot am ajuns să fac prezentări hai să mă prezint mai bine. Michael capul operațiuni , cel mai crud și murdar și cel care face toate planurile cu care atacăm . Mafiot și ucigaș cu sânge rece.

MICHAEL: Mai târfelor umblați mai normal. Că zici că umblați că niște târfe care abea au gătat de făcut sex. ( strig eu către ei)

IZUMI: Mai taci că se uită lumea la noi.

MICHAEL: De parcă nu se uită până acuma. ( Louis îmi sare în brațe și mă sărută focos iar eu îl îndepărtez)

LOUIS: Michael iubire.

MICHAEL: Nu am voie să fac de astea că am iubit.

LOUIS: Nui corect .

MIYU: Și cum îi iubitul asta al tau?,

MICHAEL: Milionar , răsfățat , scund, ochi roși , părul blond . Bun la pat. Și a fost virgin , asta până am pus eu mână pe el.

LOUIS: Mai bun ca mine nu ie. Și tot tu ai fost cel care mă futut pentru prima oară.

SUGA: Stai voi doi v-ați futut.

LOUIS: Da.

MICHAEL: Am fost beat , nu îmi amintesc nimic.

LOUIS: Eu da .

KISE: Deci unde îți mașină să ne iei ?

MICHAEL: Mergeți cu taxiul. A și să nu uit v-am mai făcut o surpriză.

SUGA : Care ?

MICHAEL: Voi plătiți biletul.

IZUMI: Să-ți fuți biletul.

LOUIS: Dar eu vreau să merg cu Michael.

MICHAEL: Bine te iau cu mine.

LOUIS: Iei.

Murdered LoveWhere stories live. Discover now