*Target A & Target B*

1K 39 8
                                    

Tak holky dneska mám chuť na You and I tak bude You and I ♥ ♥ ♥

Pohled třetí osoby

Mladá dívka ulehá do postele poprvé po mnoha týdnech s úsměvem na rtech a přehrává si zážitek z koncertu, který si dnes opravdu užila. Po tolika dnech strádání se dnes opravdu bavila a od srdce zasmála. Cítila se konečně skoro jako dřív. S nimi se cítila v bezpečí s touto myšlenkou se její oči zavřou a ona usíná po tolika dnech poprvé tvrdýma bezesným spánkem.

O patro výše sedí pětice kolem balíčku ležícím na posteli toho blonďáka, který si tolik přeje aby jeho nalezená láska byla opětována, i když jí skoro zadusil hned na začátku. Nikdo z nich nechce jako první otevřít ten balíček, který jim mám osvětlit, co se to tu vlastně děje a kdo doopravdy je ta dívka s ohnivými vlasy která tolik poblouznila Nialla.

Nakonec se přece jenom odhodlá ten kterého se to nejvíce týká a balíček otevírá. Fotografie na kterých je ta dívka zachycena s neznámým mužem je ani tolik nepřekvapí jako to co se dozví z informací ve složce přiložené v balíčku. Tohle asi nikdo z nich doopravdy nečekal.

Pohled Nialla

Prvních pár minut jsem jen vstřebával tu informaci, že moje domněnka byla pravdivá, ovšem to co jsem se dozvěděl z informací ve složce mě doslova uzemnilo a navíc to úplně změnilo celou situaci. Všichni jsme na sebe koukaly a postupně nám všem myslím došlo kdo ten dotyčný je a že tedy konečně poznáváme muže který zřejmě hraje velkou roly v tom co se stalo Mary-Ann.

„Nialle on je ti opravdu šíleně podobnej, kdybych ho viděl v reálu dokázal bych si vás splést" Liam si prohlíží jednu z fotografií ne které jsou zachyceni ty dva a srovnává jí se mnou. „Jo to máš pravdu, mohly byste být dvojčata" přidá se Louis a ostatní jen přikyvují.

„Jake Patrik Jefferson takže to je ten který tak okouzlil a pak doslova dostal na dno naší Mary-Ann, kluci jestli ten chlap se mi dostane pod ruku tak to nedopadne dobře" kouknu se na Zayna a musím se usmát, i když tady není nic moc k smíchu, ale on je doslova vytočenej doběla což se u něj normálně nestává.

„Nejsi jedinej Zee, já se nerad peru, ale u něj udělám vyjímku" usmívá se Harry a poplácá Zayna po rameni načeš si s ním plácne.

„A navíc jsou to nevlastní sourozenci" když si to přečtu tu informaci zůstanou na mě kluci hodně šokovaně koukat, a já na tom nejsem o nic líp. Tohle jsem tedy nečekal, ale v tu chvíli pohlédnu do očí Liamovy a myslím že i jeho napadlo to co mě.

„Oni to na nás nějak navlékly, mám pocit že to bylo všechno dopředu naplánované Nialle, pěkně promyšlený plán" když to dořekne všechno do sebe zapadne, ale pořád je tu otázka co se tady za tu dobu stalo. Co dostalo Mary-Ann do stavu ve kterém jsme jí našly.

Kluci jakoby četly moje myšlenky, když se na ně podívám všichni mě sledují a všem se v očích odráží to samé. Odhodlání zjistit i za cenu toho že to bude bolet a otevřou se bolavé vzpomínky co ten dotyčný udělal. A už teď si myslím, že se nám to nebude vůbec líbit.

Pohled Liama

Takhle naštvanýho jsme Zayna ještě neviděl, a myslím že by byl schopnej opravdu ublížit pokud se jedná o osobu kterou má rád a to Mary-Ann opravdu je. Je pro nás opravdu jako straší sestra a já doufám že bude schopná Niallovy odpustit a ty dva spolu budou tvořit pár. Když sleduju jeho tvář na které se střídá celá škála pocitů, nepoznávám ho. On bude bojovat dokud nezjistí co se stalo.

„Tak co ten plán Nialle, jak s tím naložíme. Samantha se vrací pozítří, musíme se dohodnout jak postupovat. Mary-Ann už má všechno připravené, rodiče přijedou v den oslavy. Takže se jen musíme dohodnout jak to uděláme" všichni jsme se sesedly na posteli a začaly jsme spřádat plán A-Samantha a plán B-Mary-Ann a Niall....

O pár stovek kilometrů dál

Pohled třetí osoby

„Jakeu sakra nehádej se semnou. Udělal jsi si to sám. Řekla jsem ti postrašit ne jí takhle zřídit. Měl jsi jí vystrašit a mít jí pod kontrolou, a ne abys udělal tohle a pak se vypařil. Jak jsi si myslel, že to dopadne." Dívka ty slova doslova odsekává do obličeje muže naproti ní. Všechno mohlo být v pořádku, kdyby se on nenechal opět ovládnout tím proklatým chtíčem. Její plán je v ohrožení a ona teď musí hodně improvizovat a to není její oblíbená věc. Má ráda vše pod kontrolou.

„Nemohl jsem vědět..." chce Jake namítnout, ale zarazí se uprostřed věty když vidí nasupený obličej své nevlastní sestry. Ví že to pokazil nebo spíš doslova po***l.

„Ty nikdy nemyslíš Jakeu, oni jsou strašně podezřívavý. Niall něco tuší a ostatní jsou jak osiny. Všude mě pronásledují ty jejich pohledy. Všechno šlo tak hladce, dokud jsi to nezkazil. Teď se modly aby to všechno dopadlo dobře alespoň mě. Jinak z tvé odměny nebude naprosto nic, tím si můžeš být jistý" dívka ho zanechá v jeho pokoji chmurným myšlenkám a vydá se k sobě do pokoje, aby konečně domyslela jak dostat ze scény Mary-Ann a pojistit si Nialla. A stát se v brzké době paní Horanovou....

Londýn následující den

Pohled třetí osoby

Mary-Ann se probudila jak jinak jako první a překvapivě odpočatá a s dobrou náladou. Byla to neobvyklá změna i pro ni samotnou po tolika týdnech nočních můr a strádání. Čas ukazoval půl sedmé, pro kluky ještě brzy, ale ona by jim mohla připravit něco dobrého. S úsměvem na rtech se vydá převléknout a zamíří do kuchyně rozhodnutá dnes kluky pořádně pohostit.

Úderem osmé kdy vytahuje s trouby poslední plech muffinů se doslova vřítí do kuchyně pětice ještě rozcuchaných a rozespalých mladíků, a když vidí tu hostinu jako první pozdraví Mary-Ann jeden po druhém a zasedají ke stolu, kde se strhne bitka o snídani, a rozproudí se debata jak prolenošit ten jeden z mála volných dnů které se jim naskytnou.

„Filmový den, pozveme i holky a bude sranda. Co říkáš Mary-Ann přidáš se k nám" všechna pozornost se obrátí na drobnou dívku stojící u kuchyňského pultu, když se jí Harry zeptá. Mary-Ann je však zabraná do dipleje telefonu takže otázku chlapců nevnímá. Její mozek se snaží všemožně vstřebat tu zprávu, která se jí doslova propaluje do mozku..... 


Tak jsem tu z dalším dílem lásky moje. Začíná se nám to pěkně rozjíždět, Samantha opět na scéně ☻☻☻ Co myslíte co přišlo Mary-Ann za zprávu? ☻

Coment & Votes díky moc zlatíčka ♥

With big love...♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vaše Nathalii...

HouseKeeper (N.H. & 1D) /korekce a úpravy/Where stories live. Discover now