Aşk gelmiş ,Hoş gelmiş

36.4K 1K 171
                                    

Bazen kimse huzur veremezdi bir sigara kadar.İnsanı içten içe bitirirdi ama biz insanlar bile bile içerdik.Bir şeyin seni öldürdüğünü bile bile nasıl olurda içine kadar çekebilirsin.Sigaraydı bu insanlar kadar zarar vermezdi.Bende bu yaşta bir kızın sigara içmesini doğru bulmazdım elbette ama içiyordum.Bugün o lanet olasıca kursa kalacağım aklıma geldikçe damara bağlıyorum.Allah'tan Uraz hoca giriyordu.Yoksa hiç çekilmezdi.İçim o adama karşı çok farklıydı.Hayatımda ilk defa bir öğretmene karşı böyleydim.Onu tanıyalı bir hafta olmuştu ama ne bilim işte farklıydı.Bugün dördüncü ve beşinci dersin onun dersi olduğunu hatırlıyınca iki kat mutlu olmuştum.Dilara'nın beni dürtmesiyle ona doğru döndüm.

"Bu hoca sana matematiği sevdirecek gibi duruyor."

"Ne alaka Dilara " dedim lafına karşılık .Yanlış anlaşılmak istemiyordum.

"Knk bir haftadır ders dinliyorsun kursa gidiyorsun"harbinden bu adam geldi geleli anlamasamda çabalıyordum.

"Ceza felan veriyor knk onunla mı uğraşim?" dedim. Hakkını yemiyim Karam almıştı adam bana böyle cezaya can kurban

"Haklısın da " diyince kafamda şarteller attı .Knk dedik bağrımıza bastık da ne ima etmeye çalışıyo anlamıyorum.Masaya sertçe vurup

"Da ne ulan hea da ne "diye bağırdım .

"Bi bok değil ne halin varsa gör ya " diyip sınıftan çıktı. En iyi arkadaşımıda kaybettim.şeytan diyo git vur şu hocayı ama aması şuan sınıfa giren oydu ama ben vuramadım. Çünkü göt korkusu diye bi şey var.Sınıfa dönüp

"İşim var yapıp geleceğim kimseden ses çıkmasın.Derin sende benimle gel " dedi

Ulan o Derin mi dedi? Kafamdaki karışıklığı hiçe sayarak peşinden gitmeye başladım.Rehberlik odasına girince bende ardından girdim.Birde ne göreyim Dilara vardı karşımda.Beni şikayet mi ettin knk demiştim ulan sana.Düşüncelerimi Uraz hoca böldü

"Hayırdır kızlar sorununuz ne?"diyince ben sustum Dilara'ya bıraktım.Diyeceği şey beni rezil bile edebilirdi.

"Birşey yok hocam öyle arkadaş arasında olan tartışmalar" diyen kankamın yanağından öpesim geldi.

"Kapıyı bir daha çarpma lazım oluyor"dedi alayla Uraz hoca

"Özür dileriz"dedik knkamla aynı anda kardeşlik işte

"Tamam Dilara sen çıkabilirsin" dedi bende Dilara'nın arkasından çıkacakken

"Sana çık demedim" diyince eski yerime oturdum.

"Sigara mı içiyorsun?" pat diye sorunca afallamıştım.

"Hayır,içmiyorum hocam"dedim tabiki de inkar edicektim.Ailem öğrenmemeliydi.

"Yalan söyleme" diyince tam ağzımı açmış itiraz edicekken

"Biliyorum itiraz ediceksin ama seni gördüm"dediği an durumu kabullenmiştim.Yanıma doğru gelip tam karşıma dizlerinin üzerine çöküp oturur gibi yaptı.

"Sana içme diyemiyorum ufaklık.İçen birinin bunu söylemesini doğru bulmuyorum"önüme düşen saçlarımı kulağımın arkasına koyup gözlerini gözlerime sabitledi.

"Sadece bu güzel gözlü kıza yakışmıyor onu bilesin " diyince kokusunda kaybolduğumu anladım. Kapıdan biri girse şu halimize ne derdi kim bilir.Ayağa kalkıp gideceği sırada merak ettiğim şeyi sordum.

"Aileme söylicek misiniz ?" şuanda deli gibi korkuyordum.Babam
Her ne kadar düzgün bir baba gibi gözüksede pis işlerle uğraştığını anlıyordum.Geceleri içer gelirdi eve sigaraya başlama sebebimdi babam.

"Söylemeyi düşünmüyorum aslında da bir şartla" arkadaş nedir benim bu adamdan çektiğim. Şöyle baştan aşağı süzüp gözlerinde durdum.Bir çift çekik kahverengi gözler.

" Şartınız nedir hocam?" dedim

"Sen şimdi sınıfına çık ben düşünüp sana söyleyeceğim" dedi. Yok bu adam beni çıldırtacak.Yanından geçip sınıfa doğru ilerlemeye başladım. Sahi bana dokununca neden heyecanlanmıştım ki? Midemde ki sancıda neyin nesiydi öyle.
Sınıfa gidince Dilara'ya sokuldum.Bu beni affet barışalım demekti.Oda bana sarılınca barışmıştık.Bütün bir gün Uraz hocanın şartını merak etmiştim.Dilara'yla bir kaç bir şey düşündük ama saçma geldi.En iyisinin beklemek olduğuna karar verdik.Okulun çıkış ziline bile sevinemiyordum.Çünkü kursa kalıyordum.Kursun olduğu sınıfa gelince en arka sıralardan birine oturdum.Sonra kızın biri sınıfa gelip kursun iptal edildiğini Uraz hocanın işi olduğunu söyliyince aklımın bir köşesine eve gidince halay çekmeyi not ettim.Eve doğru giderken telefonuma mesaj gelmişti.Bilmediğim bir numaradandı mesaj

Gönderen:0545...

Bugün seni üstüne çamur sıçrattığım yerden alacağım.Saat 18:00 orda ol.

Mesajı okurken yüzümde anlamsız bir gülümseme belirdi.Nerden buldu ki numaramı? Hemen kaydettim rehbere
Manyak Herif (: diye .

Eve girer girmez yağlanan saçımı yıkamam gerektiğinin farkındaydım.Hemen beş dakikalık bir duş alıp çıktım.Saçlarımı düzleştirdim.Hep pantolon giyen spor takılan bir kız olduğum için yine o tarzdan yanaydım .(Multide Derin'in kıyafeti ve Uraz hocanın kıyafeti var :D)

Saatin 17:55 olduğunu görünce evden uçarak çıkmıştım.Anneme haber vermeden çıkmanın cezasını sonra düşünmeye karar vermiştim.Söylediği yere geldikten beş dakika sonra önümde arabasıyla durdu.Adamın arabası bile güzel ya.Arabaya bindim göz ucuylada hocacığımı kesmeye başladım.Okuldaki ne kıyasla daha spordu.Allahım sana geliyorum kulağında küpe var .Ben şok ben iptal ben vefat .Ağzım açık bir halde bakıyordum.

"Ağzını kapatacak mısın ?Hayır yani bi yerim mi açık? " diyince kendime gelmiştim.Küpe takan erkeklerden nefret eden bir insanım ama Allah var yakışmış.Erkek dediğin küpe mi takar ? Kafasında bir kızım napayım.Şimdi benim sevgilim olsa (ama yok) küpe taksa "aşkım siyah küpelerini ödünç verir misin?" dese bana ben var ya cinnet geçiririm one be karı gibi.

"Neden ağzın açık kaldı merak ettim ufaklık"

"Asıl ben merak ediyorum beni neden çağırdınız ve nereye gidiyoruz"dedim sırıttı.

"Çok dik kafalısın" diyince gözümü devirdim.

"Hem numaramı nereden buldunuz? "

"Çok soru soruyorsun ufaklık beni tehdit etmek zorunda bırakıyosun" adam resmen bana ayağını denk al yoksa babana seni söylerim mesajı verdi.söylediği şeyle aniden ona döndüm.

"Sana şartım var demiştim ya .Bugünlük benimsin ben ne dersem onu yapıcaksın"

Bir Öğretmen SevdimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin