SİYAHI SEVERİM

21.8K 621 142
                                    

Uraz hocanın yanından ayrıldıktan sonra sınıfa gelmiştim.Artık umrumda değildi.Kimmiş neymiş önemsemiyordum.Akışına bıraktım.Beynim ,ruhum ,duygularım karmakarışıktı.Sınavlar yaklaşıyordu ama ben hiçbirşey bilmiyordum ki.Bu olaylardan ders çalışacak kafa kalmamıştı.Okul bittikten sonra yürüyerek eve gitmek istemiştim. Uraz hocaya da mesaj atmıştım.Yürüyerek gideceğime dair.
Hani bazen içinde anlamsız bir hüzün olur ya şuan içim anlamsız ve karışıktı.

Yorgundum yolumun nereye çıkacağı belli değildi.Öğretmenine aşık onunla evli biriydim.Ben biliyordum ki babam sebepsizce böyle birşey yapmazdı illaki bir çıkarı olucaktı bu işten.Banka oturdum.Düşünüyorum mantıklı bir açıklama bulamıyorum.Sorular sorular beynimin etini yiyor.Bir tek ben bilmiyorum.

Babam neden evlenmemizi istedi ?

Uraz hoca neden benle evlenmeyi kabul etti?

Babam neden bebek istiyor?

Mesajları atan kim?

Bir sürü soru işareti ve ben cevap bulamıyorum.Çantamdan sigaramı çıkarıp yaktım.Nedenini bilmiyorum ama Uraz hocanın yanında sigara içmeye utanıyordum.Sigaramı içerken acı dolu anlarım, anılarım gelmişti gözümün önüne .

9 yaşındaydım tek isteği oyun oynamak olan bir çocuktum.
Annemden izin alıp sokakta oyun oynarken babam dediğim mahluk herkesin içinde saçımdan tutup eve getirmişti.Ağlıyordum 'yapma babam ' diyordum babam diyordum ona .

Beni karşısına oturtup bir sigara yaktı.Sözleri kulaklarımda çınlarken her gün tiksindim ondan.

Sigarasından bir fırt çekip yavaşca açıkta olan bacağıma yaklaştırdı.Pis sırıtışını yüzüne yerleştirdi.Ne yaptığını anlamıyordum ki birden sigarayı bacağıma bastırdı.Acıdan inleyince sanki bundan zevk alır gibi bir daha bastırdı.Bu yaptığını kimseye  söylememem gerektiğini söylersem bir daha yapacağını anlatmıştı bana.İşte ben o zaman yalan söylemeye mecbur bırakılmıştım.Annem bu ne dediğinde yalanlar uydurmuştum.Neydi bu adam sadist mi ? Yoksa şizofren mi?

Kötü anılarımı bir köşeye bırakıp eve doğru yola koyuldum.Ben hayatı plansız yaşayan biriydim çünkü kendi hayatımda söz hakkım yoktu benim.Eve gelince kapıyı çaldım.Karşımda bir adet prems görünce tüm morelim yerine gelmişti. Uykudan uyanmış olduğu gözlerinden belliydi.Boynuna atlayıp öptüm onu
Biliyorum yaptığım çok arsızdı ama o benim kocamdı.Ömrü hayatıma başka erkek almayacaktım ki ilkim ve sonumdu Uraz Demirhan.

"Hoş geldin güzel gözlüm " dedi.İşte o an sordum kendime bunları hakedecek ne yaptım diye ?

"Hoşbuldum Uraz " diyince yüzü asılmıştı.Ne olduğunu anlamadan içeri gitmişti.

Yanına gidip

"Ne oldu birden ?" dedim.

"Bana karşı hiç güzel bir cümle ,kelime kurmuyorsun.Beni hala kabullenemiyorsun.Diyorum sana bizim birbirimizden başka kimsemiz yok"

Haklıydı yavaşca yanına yaklaşıp yumuşak ve bir erkeğe göre fazla güzel olan ellerini tuttum.

"Benim senden başka sığınağım yok.Ben çoktan sana teslim oldum.Benim babam da sevdiğimde sen ol " dedim gözlerine bakarak.

Ellerimi öpüp konuştu.

"Bana ne yaptığını bilmiyorum ama iyi ki varsın güzel gözlüm " dedi 

-----------

Bir hafta geçmişti.İzmir'e ,okuluma Uraz hocaya alışıyordum.Yeni arkadaşlarla tanışmıştım.Umut'un yanından kalkıp yeni tanıştığım kızın yanına oturmuştum.İsmi Yaren'di.Çok iyi bir kıza benziyordu.Bana ders anlatıyor yardımcı oluyordu.Ben 17 yaşına kadar ilk defa bu kadar sorunsuz ve mutlu günler yaşıyordum.Uraz hocayla bir kaç kere daha ilişkiye girmiştik.Belki de çoğu kızın kıskanacağı bir erkeğe sahipdim.1.90 boylarında düzgün bir fiziğe sahip kumralımsı saçları, bir çift kahverengi çekik gözleri, gülünce çıkan gamzeleri ,sinirlenince çatılan kaşları,ses tonu daha sayamayacağım bir çok özelliğiyle o benimdi.

Bir Öğretmen SevdimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin