ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10ο

18 2 3
                                    

Και ναι... Επιτέλους Σαββατοκύριακο! Περίμενα πως και πως να έρθει το σαββατοκύριακο μπας και ηρεμισω λιγάκι. Μπήκα Facebook και για πρωτη φορά δεν είχα κανένα μήνυμα απο τον Ματτ.. Τελικά πήρε το μαθημα του και αποφάσισε να μην μου ξανά στείλει. Η αλήθεια είναι ομως οτι μου λειπει... Εννοώ δεν ξέρω αν θα μπορέσω χωρίς να του μιλαω ή αν θα αντέξει αυτός χωρίς να μου μιλάει... Anyway θα δειξει με τον καιρο αυτό...

Σηκώθηκα απο το κρεβάτι κατα τις 12 το μεσημέρι(για εμένα πρωι αλλά τέλος πάντων) και είπα να φτιαξω πρωινό. Άνοιξα την τηλεόραση και όπως συνήθως δεν είχε τίποτα και έτσι αποφάσισα να μπω για αλλη μια φορά Facebook. Εκεί που κοιτούσα την αρχική σελίδα βλέπω μια δημοσίευση της Κέιτ,σε ενα κλαμπ, με τον Κώστα, τον Λουί, την Στέλλα(μια κοπελα που είναι διασταύρωση απο σαύρες και πιράνχας) και τον Ματτ! Η αλήθεια είναι πως με πείραξε λιγακι διότι μέχρι πριν δυο ημέρες ο Ματτ έβριζε τον Λουι και εκτος αυτου πλακωθηκε κιόλας μαζι του. Προσπάθησα να μείνω ήρεμη αλλά δεν τα κατάφερα.Τελικά αποφασισα να στείλω μήνυμα στην Βικυ. Της είπα να ερθει απο το σπίτι μου και αυτήν βέβαια συμφώνησε. Μετα από ενα εικοσαλεπτο περίπου η Βίκυ έφτασε.

-Ελα τι γίνεται;

-Περνά να σου πω.

-Ξεκινά σε ακούω..

-Λοιπον καταρχάς έχει θέμα με τον Ματτ...

-Ήμουν σίγουρη.

-Ελα τώρα ρε Βίκυ ασε.με να τελειώσω!

-Πωω καλά ντε μην με φας κιόλας!

-Ναι οτι πεις... Λοιπον ειδα μια κατασταση της Κέιτ που ηταν μαζί με τον Λουί τον Ματτ τον Κώστα και την Στέλλα. Η αλήθεια είναι πως...

-Ασε με να μαντεψω. Πειραχτηκες;

-Εμμ... Ναι... Λίγο...

-Σοβαρά τώρα ρε Στεϊσι; Υποτίθεται πως τον έχεις χεσμενο...

-Ναι όμως ακου λίγο... Λες να έκανε τίποτα με την Στέλλα ή με την Κέιτ;

-Καλά σοβαρά τωρα έτσι; Και βέβαια όχι,ειδικά με την Κέιτ κιόλας αφού έχει τον Κώστα.

-Χμμ με την Στέλλα;

-Στεϊσι είσαι τρελή... ΟΥΤΕ ΚΑΝ! Η κοπελα δεν βλέπετε!

-Χμμ... Καλά εντάξει..

-Γιαυτό με εφερες μέχρι εδω;

-Όχι μωρή... Θέλω να μου κανεις και λίγη παρέα.

-Άντε καλά θα κάτσω λίγο ακομα..

Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα κυρίως για κάτι συναυλίες απο διάφορα συγκροτήματα που ακούμε. Αργότερα βαλαμε να δουμε μια ταινία που λεγόταν The Boy και είναι θρίλερ. Έπειτα η Βίκυ έφυγε και για αλλη μια φορά έμεινα μόνη. Μη έχοντας τι να κάνω αποφάσισα,μετα απο πολύ καιρό,να κάνω κάποιες δουλειές για να μην τα έβρισκε η μάνα μου παλι όλα κουβάρι και φώναζε. Αφού τελείωσα με τις δουλειές ξαπλωσα και έβαλα τα ακουστικά μου για να ακούσω μουσική. Άκουσα διάφορα κομματια απο διάφορα συγκροτήματα κυρίως το Carolus Rex των Sabaton με το οποίο εχω κολλήσει αυτον τον καιρό. Έπειτα εκατσα και σκέφτηκα αυτά που μου είπε η Βίκυ και είπα στον εαυτό μου να μην ξανά δώσω σημασια στον Ματτ. Αυτές οι σκέψεις με έκαναν να ξανά κοιμηθώ (ειμαι τόσο υπναρου το ξέρω). Όταν σηκωθηκα η ωρα ήταν ήδη 8 το βραδακι,ανοιξα τον υπολογιστή και είδα μία, από τις αγαπημένες μου,σειρές που ονομαζεται "Hawaii 5-0". Τα παιδιά μου έστελναν συνεχώς μηνύματα πως ήθελαν να βγούμε όμως εγώ δεν απαντούσα.

Δεύτερα 19 Σεπτεμβρίου

Το σαββατοκύριακο πέρασε αρκετά γρήγορα που δεν το κατάλαβα. Όταν πήγα σχολείο ειδα τον Ματτ μαζί με τον Κώστα αλλά αλλαξα κατευθείαν βλέμμα και προσπάθησα να μην καρφωθω. Το κουδουνι χτύπησε και έπειτα μπήκαμε στις τάξεις μας.

-Στεϊσι τώρα που δεν μιλάς με τον Ματτ, δεν θα αλλαξεις θέση; Εννοώ κάθεσαι μαζί του..,είπε ο Σινιστερ

-Μην ανησυχείς Σιν, θα φύγει μόνος του δεν χρειάζεται να του το πω εγώ..

-Όπως νομίζεις...

Και όπως ακριβώς είπα στον Σινιστερ ο Ματτ, χωρίς δεύτερη κουβέντα, έφυγε απο την θέση του και πήγε να κάτσει αλλου. Έτσι κι εγώ καθησα με μια αλλη κοπελα που ονομάζεται Χριστιάνα.



Ποτέ μην με αφήσειςWhere stories live. Discover now