Yazma Günleri

33.2K 1.4K 320
                                    


Wattpad'de hepimizin ortak noktası okumak ve yazmaktır. Yazmayı ve okumayı bu kadar seven bir toplulukta olmak biz elçileri her zaman gururlandırmaktadır. Bu coşkunuzu daha da pekiştirmek ve size olan minnettarlığımızı sunmak adına yepyeni bir etkinlikle karşınızdayız! Bu etkinliğin en güzel yanı ise her ay olacak olması! Evet, yanlış okumadınız, her ay olacak.

 Bu coşkunuzu daha da pekiştirmek ve size olan minnettarlığımızı sunmak adına yepyeni bir etkinlikle karşınızdayız! Bu etkinliğin en güzel yanı ise her ay olacak olması! Evet, yanlış okumadınız, her ay olacak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bu etkinliklerimizde her ay farklı bir konu ile sizi karşılayacağız. Size vereceğimiz konular ile ilgili hikayelerinizi belirlenen sürelerde yazmanız gerekecek. O ayın kazananı ise oluşturacağımız Yazma Günleri Kazananları okuma listesine eklenecektir.

Bizim gibi yazmaya ve okumaya tutkunsanız, hepinizi Yazma Günleri'ne bekliyoruz!

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri  tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri  tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın. Söz konusu yarışmanın değerlendirilmesi, yarışmayı düzenleyen kişiler tarafından yapılacak olup Wattpad ve Wattpad çalışanlarının sorumluluğunda değildir.

Yazma GünleriWhere stories live. Discover now