4. Bölüm

61 7 9
                                    

Sellağmmm Zayn ve Gigi ayrıldı diyorlar bencede ayrilsinlar ilerleyen zamanlarda sizlere büyük bir sürprizim var. Iyi okumalar.

Hall Of Fame -The Script feat. Will.i.am ile okuyun

******

"Senden nefret E-DI-YOR-UM!"

"Sanki ben de sana tapıyorum aptal!"

Sınıftaki bağrişmalar iyice yükseldiği anda içeri biri girdi. Tüm gözleri üzerine toplayan biri. Sizce kim? Tabikide Zayn (benimki olur kendisi .dd) Göz göze geldiğimizde yanıma oturmak istediğini anlamıştım. Yanımda yakışıklı bir çocuk oturuyor oluncada kiskandigini. Arkamdaki sıra boştu. Dururmu hemen geçti tabikide. Yanındaki gereksizle konuşmalarında ses tonları baya yüksekti. Başımızda duran ihtiyarlamis olan hoca Zayn'i ayağa kaldırdı.

"Çık dışarı! "

"Hocam susucam ama bi öne gecebilirmiyim? Hem kız var yanımda konuşursam bir tane çakar olur biter."

Zayn'in saçmalıklarını anlamış gibi yapan hoca yanımdaki yakışıklı ile Zayn'in yerlerini değiştirmişti. Israr etmek için ağzımı açtığımda kocaman elleri ağzımı kapatmıştı bile.

"Müstakbel karımın yanına oturmuşken başka itlerin yanına oturmam." Sustum. Sizde duydunuz mu? Bana MÜSTAKBEL KARIM dedi Omg! Demek beninle evlenmeyi düşünüyor. Hayali bile güzel ayoll.

Dersi dinlemek için gözlerimi gözlerinden kaçırdım. Ama bu ahmak yanımda olduğu için ders felan dinleyemiyordum. Dik dik bakmasaydi belki dinleyebilirdim ama yok. Illa müstakbel karısına bakmak zorunda.

Sonunda teneffüs zili çaldığında bir oh çekmişti. Çekmeseydim iyiydi galiba. Zayn sınıfta 1 kişinin kalmamasını sağlamış. Koca sınıfta ben ve Zayn tek basimizaydik. Bana doğru yaklaşıyor avuclarimin içi terliyordu.
Içimi rahatlatan sesiyle.

"Bu akşam istemeye geliyorum."

Ben şok. Ben iptal. Ben wefat. Içim bi kıpır kıpır oldu haliyle saçmalamaya başladım.

"Kimi? Beni değil dimi? Beni olmasın. Ben-"

"Hayır kendimi senin babandan isticem. Saçmalama bebeğim SENi BABANDAN ISTEYECEGIM."

*******

Gün boyunca kafamın içinde yankilanan Zayn'in "SENI BABANDAN ISTEYECEGIM." değişi beynimden çıkmadı. Ben abime ne dicektim. Daha dün 1 bu gün 2 kolay mı o işler yeni tanıştık abimin Zayn den haberi bile yok daha. Hadi Zayn den haberi olmasını geçtim. Sevgilim varmı onu bile bilmiyor. Zombi gibi kendi beynimi yerken gün nasıl geçti anlayamadım. Akşam eve geldiğimde abim oturma odasında telefon ile konuşuyordu. Konuşmasının bitmesini beklerken nasıl gireceğimi kurguladim. Telefon konuşmasını bitirdiginde atladı.

"Demek benim Dünyalar güzeli kardeşim gelmiş, hoşgelmis."

"Abi sana bir şey söylemem gerekiyor"

"Dinliyorum bebeğim." (Abim de Zayn gibi bana bebeğim dedi. Sanırım kalbim karşımdaki pencereden aşağı atlayacak.)

"Abi bak ben bir çocuğa aşık oldum. Onu gerçekten çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum. Seni onunla bu akşam tanıştırmak istiyorum. Olur mu?"

"Benim küçük kardeşim büyümüş mü?"

"Anlaşıldı artık küçük kardeşim değilsin-"

"Hayır abi ben hala senin küçük kardeşinim."

"Buraya gel bebeğim" Yanına gittim ve kocaman sarıldım. Kendimi Zayn'in kollarındaymiscasina rahat hissettim.

"Söyle onlara gelsinler. Bakalım benim küçük kardeşime yakışan biri mi"

"Aşk olsun abicim ben bana yakışmayan birini hiç seçermiyim?"

"Hayır tabikide. Hani abiler der ya öyle bende cool olur diye demiştim." Ikimizde güldük. Yüzümdeki kocaman gulumsememle odama gittim. Zayn'a gelebilirsin diyecekken. Gemisti bile. Iceride yatağıma uzanmış duran Zayn'a sinirle baktım.

"Sen- Nasıl girdin buraya?" Kalktı ve:

"Senin için düz duvara tırmanırım." Şimdi ben burda bir öküzlük yapmazsam olmaz.

"Iyide balkona uzanan ağaca ciktiysan ve sonra, balkona girip, balkon kapısından içeri girdiysen düz duvara tırmanmış olmassın kocacım."

2 saniye sonra jeton düşer

"Kocacım mı dedim ben sana?"

"Kocacım dedin sen bana." Sinsi sinsi gülüp bana doğru yaklaşırken onu ittim.

~EV ARKADAŞIM~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin