3. Bölüm

97 7 2
                                    

Ahey ahey bu nasıl bir giriş lan dhüysgshsşwp neyse yine ben yine ben. Çok konuşmadan direk yeni bölüme geçelim iyi okumalar.

"Zayn nereye getirdin beni, ya-" "Şşt bu kadar merak zarar be güzelim." Kıkırdadım "Tamam sustum" O kocaman elleriyle gözlerimi kapatırken bende ellerimi ellerinin üstüne koymuştum. Nereye gittiğimizden habersiz bir şekilde. "Tamaam. Gözlerinizi açabilirsiniz güzellik." Beklemeden direk açtım. Karşımda koskocaman bir bahçe duruyordu. Her yer gül, papatya, menekşe ve bol yeşillikle doluydu. "Harika! Sen nerden buldun bu kadar güzel bir yeri?" Durdu "Annem ölmeden önce burası onun bahçesiydi. O öldükten sonra bahçeye kimse bakmıyordu. Bende her sinirli olduğumda, annemi özlediğimde buraya gelir bir çiçek dikerdim." Başımı öne eydiğimi görünce elleriyle başımı kaldırdı. Gözlerinin içinin doluşunu görmek bana iyi gelmemişti, gözlerini gözlerimden ayırdım. "Gerçekten çok güzel bir yer. Biliyomusun seni hep yanlış tanımışım, dışın sert bir kaya ama için-" üzerine basılmış yerden elime aldığım bir gülü göstererek. "Bu ezilmiş gül kadar güçsüz." 2 saniye sonra minik bedenimin onun bedenine çarptığıni ve kocaman bana sarıldığını hissettim. Ağlıyordu. Kollarımda ağlıyordu. Ağlamasına dayanamadım yanağına ufak bir BUSE kondurdum. Gözlerimdeki yaşlardan biri kaçtı ve eline düştü. "Benim sevdiklerim beni yanımda ağlayamaz. Sil o göz yaşlarını Laila" benim silmemi beklemden kendisi sildi. Arabaya gitti. Bagajdan 1 gül tohumu çıkarttı. " Bunu beraber buraya dikeceğiz." Heycanlandım. Ellerimi çırpıp zıplamaya başladım. Güldü hemde baya güldü sonra fisıldsdı. "Işte benim kızım" Akşama olduğu havanın kararmasından anlaşılıyordu. Şimdi siz merak ediyosunuz. Bu kızın ailesi nerede? Hemen açıklayayım. Annem ve babam yurt dışında çalışıyorlar. Yılda bir en fazla dört defa görebiliyorum. Hazır annem ve babamdan bahsetmişken annem arıyor bunu açmalıyım.
-Alo Annecim nasılsın ?
-Iyiyim birtanem sen nasılsın ?
-Iyiyim işte nasıl olayım :)
-Nerdesin şuan?
-Ee- ben- az önce dışarıdaydim eve gidiyorum. (Bu nasıl cümle kesin bişeyler karistirdigimi anladı)
-Hm iyi abinle konuştun mu bugün hiç?
-Hayır bir şey mi oldu ?
-Lane ve abin birliklermiş
-Yok artık bu süper bişey inanmıyoruuum
-Senin varmı bakalım?
-E- Anne var ama tam değil , yani beraber değiliz şimdilik ama seviyoruz gibi bişey.
-Tamam canım benim işlerim var seni sonra arayacağım Seni Seviyorum
-Seni Seviyorum Annecim.
Anneme yalan söyleyemiyorum napayım ? Neyse biz bu arada eve geldik ve Zayn yorgun olduğu için yatmak istedi. 2 saatit uyuyor. Bence uyandırmalıyım. Merdivenleri sakince çıktım. Odasının kapısına doğru yöneldim. Kapıyı usulca açtığımda korumasızca uyuyordu. Uyurken ayrı bir yakışıklı bee. Yaklaştım geldiğimi anlamış olmalıydıki beni üstüne çekti. Nefesi nefesimle birleşmişti sanki. "Ş-şey yemek hazır is-" "Çok güzelsin" "A-a" tam konuşacakken dudaklarıma yapmıştı. Dudaklarını dudaklarımdan ayırmak istedim izin vermedi. Çabalarıma devam edip konuştum. "Yavaş ol koca oğlan." "Bu kadar güzel durma karşımda o zaman." Sustum. "Yemekler soğuyacak." "Yemeği kim yaptı?" "Çalışan kadın." "Olmaz yemem bundan sonra sadece senin yaptığın yemekleri yerim yoksa boğazımdan bir lokma bile geçmez." "Açlıktan ölürsen?" "Öleceksem senin için olsun." "Seni uzun zamandır izliyordum. Seninde bana ilgin olduğunu öğrenince artık BENIMSIN BENİM KIZIMSIN. kimse seni benden alamayacak." Vücudumdaki tüm kan aniden yanaklarıma dolduğunda. "Doğru zamanlama Zayn Malik." Ayağa kalkmak için doğrulum. Kalktığımda, bir saniye size üstünde bi şey yokken ayrı bir yakışıklı demiş miydim ? Sanırım hayır ama demiş oldum. Dedigim gibi kalktığımda ciplak vücudu bana dönük bir şekilde beni izliyordu. Tam kapıdan çıkacak iken hızla kalktı ve beni yakalamaya çalıştı. Evin içinde öylece koştururken, kahkaha seslerimiz yan evden duyulur yükseklikteydi. Pes ettim çünkü yorulmuştum. Karnımdan feci gıdıklandığımı biliyor gibi gıdıklamaya başladı. Iykide çalışkan kadın evde ben varım diye erken çıkmıştı yoksa kadına rezil olacaktık. Yani ben. Yarın okul zamanı neler olacak neler bitecek kimse bilmiyor. Yeni bölümde görüşmek üzereee :))))

~EV ARKADAŞIM~Where stories live. Discover now