Altijd de Maximoffs he? haha

29 3 9
                                    

Pov. Kai

11 jaar ben ik getraind door de soldaten van hydra en heb ik mijn krachten leren kennen. Ik kan de elektriciteit ombuigen maar ook zelf de elektriciteit maken. ongeveer heb ik 2 jaar alle mensen geëlektrocuteerd die ook maar 10 meter bij me in de buurt kwam. Ze hebben me een koude cel gegeven met een bed en een wc waar ik alleen de nacht doormaakte. Om de 2 dagen mocht ik een douche nemen. De rest van de tijd was ik aan het trainen mensen elektrocuteren, met geweren aan het schieten of aan het duelleren met messen, die ik altijd won. Ik was meedogenloos. Ik moest mensen vermoorden als een soort van sport. Ze hebben alles afgepakt ik heb zelfs Jayden uit mijn hoofd moeten zetten en ze zeiden dat ik er sterk van werd. Ik leef nog en ik ben sterker dan iedereen behalve de wintersoldier en de mensen die hij trainde, dus ze logen niet. Toen kwam Ultron en hielp me meer hij gaf me een goede kamer en goede kleren waarin ik mezelf kan zijn. (voornamelijk zwart) dus nu werk ik voor hem net zoals mijn vrienden de Maximoff tweeling. Wanda en Pietro/ Quicky (zijn bijnaam die hij heel irritant vind)

Ik trek mijn grijze joggingsbroek en mijn zwarte hoodie aan en doe mijn sneakers aan. De deur gaat open en ik zie Ultron staan. 'Klaar Outlines?' vraagt hij. Hij begint te lopen en ik loop achter hem aan. Ik stap in het busje wat klaarstaat voor de ingang. Samen met de Maximoff tweeling Pietro en Wanda. Met zijn vieren rijden we naar ons nieuwe slachtoffer...

'We zijn er!' Ik Wanda en Pietro stappen uit en lopen naar Ultron toe. 'Jullie weten de missie.' Alle drie knikken we en rennen we ervandoor. Voordat we onze missie gaan afmaken beslissen we wie wat gaat doen. 'Ik laat hem wel langzaam gek worden.' Zegt Wanda. 'Nee, jij hebt dat al de vorige keer mogen doen, het is Kai's beurt!' ik begin te lachen als ik Wanda's zure gezicht zie. Pietro en Wanda steken hun tongen naar elkaar uit terwijl ik dood aan het gaan ben van het lachen. 'Oké Wanda jij leid af en mag "VREDE" op de muur schrijven! Ik vermoord hem en Quicky jij Maakt de foto en stuurt hem naar Ultron zodat hij het viral kan maken. Pietro kijkt mij aan. 'Gast je kwetst me!' 'Dat is rot voor je.' ik begin weer te lachen. 'Zag je niet aankomen he?' Ik stopte met lachen en we lopen alle drie stil naar binnen.

We lopen naar hem toe en Wanda begint gelijk te praten. Ik trek mijn mes en loop langzaam naar Wanda. 'Het spijt me dat ik u stoor maar mag ik u iets laten zien?' 'Natuurlijk..' Hij kijkt mij vragend aan.' Ik breng mijn mes naar zijn keel en snij hem door. Al snel komt Wanda in actie en schrijft met bloed op de muur "VREDE". Wanda en ik lopen zo snel mogelijk uit beeld. Pietro maakt een foto en stuurt hem naar Ultron. Na een paar seconden staat het online en op alle nieuwspagina's met de titel "Ultron slaat weer toe met zijn enchanced." Pratend over wat we net gedaan hebben lopen we terug naar Ultron. We stappen ik het busje en rijden terug naar onze schuilplaats.

Dit hoofdstuk is speciaal voor Marveliss omdat de Maximoffs hierin voorkomen. Dus ja hier heb je Pietro Liss veel succes!!😂😂😂😂😂😂😂😂

Gravity OutlinesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin