En helt normal dag

488 15 10
                                    

Det var en helt normal dag i SoffiToffis liv. Hun havde sat uret til kl. 06:30, men sov selvfølgelig lige tyve minutter længere. Da hun stod op var hun en lille forvirret toffifee, fordi hun skulle skynde sig.

Da hun nåede op på skolen satte hun sig ved et bord. Lidt efter kom hendes værste fjende. Det var Potterjam. SoffiToffi og Potterjam hilste på hinanden og gik ind til time.

Senere på formiddagen var der frikvarter. SoffiToffi opdagede hurtigt at Potterjam skjulte noget for hende. Men hvad? Så klog og smart som SoffiToffi nu var, fandt hun nemt og hurtigt ud af hvad Potterjam skjulte. Potterjam var medlem af en hjemmeside som hed Wattpad, hvor man kunne offentliggøre historier man selv havde skrevet. Jamen det var jo bare for sejt, tænkte SoffiToffi. Problemet var bare at SoffiToffi ville vide mere, og det var selvfølgelig hvad Potterjam hed på Wattpad. Men det var umuligt at få ud af Potterjam.

Senere da det var blevet tid til at holde frokostpause, troede SoffiToffi at hun havde fundet ud af hvad Potterjam hed. Hun troede det var noget med Silver, men nææææh nej. Der tog hun fejl. Så SoffiToffi oprettede også en bruger på Wattpad....

En helt normal dagWhere stories live. Discover now