Kapitel 2

194 11 3
                                    

SoffiToffi navngav hendes Wattpad bruger: SoffiToffi. Hun kunne allerede mærke, at hun ville blive meget kendt på sit meget kunsteristiske navn. Hun følte alt berømmelsen og populariteten suse gennem hendes krop, i det øjeblik hun trykkede på "opret".

I Starten ville hun heller ikke fortælle til Potterjam hvad hun hed på Wattpad, men hun tænkte, at hvis hun sagde det, ville Potterjam måske overgive sig. Det gjorde hun bare ikke. Dog var SoffiToffi stadig helt sikker på, at hun hed noget med Silver, og så gjorde hun noget meget vovet. Hun spurgte Potterjam, om hun måtte se hendes billeder på mobilen, og hun fik lov. Men det var kun for at gå ind på Potterjams Wattpad bruger. Så selvfølgelig skulle Potterjam "skjule" sin Wattpad app.

SoffiToffi troede, at hendes plan var ødelagt, men hvad Potterjam ikke vidste var, at hendes Wattpad app IKKE var skjult. Da SoffiToffi så det, udbrød hun i en ondskabsfuld latter, men inde i sig selv. MUHAHAHAHAHAAAAA. Potterjam så ikke at SoffiToffi gik ind på appen, og tjekkede hendes navn ud som var: SilverPrutten. Hun var nemlig meget optaget af en kedelig film. 

SoffiToffi lod som om hun ikke havde opdaget navnet, for ellers ville Potterjam bare lade som om, at hun havde ændret sit brugernavn. Og det ville SoffiToffi ikke have. 

Da SoffiToffi kom hjem fra skole, fandt hun Potterjams bruger. Hun tænkte inde i sig selv, at hun var den mest klogeste og bedste i hele verden. Gud, hvor var hun bare totalt klog. Wauw! 

Potterjam opdagede senere at SoffiToffi havde fundet hendes, og hun sendte en snapchat til SoffiToffi....

Forsættes

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 27, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

En helt normal dagWhere stories live. Discover now