Глава 14

74 7 5
                                    

Отворих очи. Потърках очите си и се огледах. Бях в чужда спалня сама. Но, почакай, спалнята не беше чужда, а на Коди. Погледнах часа, 3:17. Огледах се отново дали наистина съм сама и нямаше никой. Какво прави Коди по това време? Станах от леглото и излязох от стаята да го потърся.
-Коди?-виках, но и говорех тихо в същото време.
Без отговор.

Обиколих къщата - пак го нямаше. Реших да си тръгна у дома. Върнах се обратно в стаята му и си облякох дрехите. Леля се връщаше в 6 и нещо. Излязох през прозореца, защото беше заключил, а не знам къде държи ключа. И за щастие прозореца не беше на високо. Изтичах до вкъщи и си влязох. Заключих и се качих горе. Влязох в банята и източих студената вода. Пуснах кранчето, за да напълня нова. Съблякох се и след като се напълни влязох във ваната и сложих bath bomb в лилаво и синьо смесено:

 Съблякох се и след като се напълни влязох във ваната и сложих  bath bomb в лилаво и синьо смесено:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Влязох и стоях така около 15-20 мин и излязох. Избърсах водата, течаща по мен с хавлия и се увих с халат, източих водата и взех четката си за зъби, намокрих я и сложих паста, пак я намокрих и започнах да си търкам зъбите. След 3 мин изплюх пастата и измих четката, измих устата си и след това лицето си със сапун. Подсуших го и излязох от банята. Влезнах си в стаята и със сешоара изсуших косата ми, защото малко се беше намокрила, свалих халата и облякох пижамата си:

 Влезнах си в стаята и със сешоара изсуших косата ми, защото малко се беше намокрила, свалих халата и облякох пижамата си:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Тялото ми също изглеждаше така. Прибрах сешоара в шкафа и сложих халата в банята. Оправих леглото и вкючих телефона си в зарядното, легнах в леглото и се завих в пухкавата завивка. Изгасих лампата, защото ключът беше над мен и можех и без да ставам. Затворих очи.

На следващият ден:
Събудих се и потърках очи. Днес беше рожденият ми ден... ЧАКАЙ, РОЖДЕНИЯТ МИ ДЕН? КОГА ДОЙДЕ ТОЛКОВА БЪРЗОО? ... Това не ми пречи да си мързелувам. 5 мин...10...15....20, ПО ДЯВОЛИТЕ, АШЛИ, СТАВАЙ, СТАНА 10 ЧАСА.

Станах и се стрелнах в банята. Направих сутрешните неща, които попринцип правя и разтворих големият си гардероб, избирайки дрехи за днешният ден. Избрах тези:

Все пак, партито щеше да е довечера, не сега, затова си облякох по-обикновенни дрехи и сложих очилата

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Все пак, партито щеше да е довечера, не сега, затова си облякох по-обикновенни дрехи и сложих очилата.

Това е предпоследната глава, стана кратка и много скучна, но пазя най-хубавото за финала 😉😉😘

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 24, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Can You Love Me (Cody Christian & Ashley Benson)Where stories live. Discover now