Hoofdstuk 11

557 26 1
                                    

Ad Luke:

Heel de nacht heb ik wakker gelegen. Hoe zou het met Calum en Olivia gaan? Ik weet dat Calum nog niet in orde is, ikzelf zou dat ook niet zijn. Het enigste dat ik weet is dat hij er over liegt. Het gaat helemaal niet beter met hem, het gaat juist slechter.

En Olivia... Toen ik haar gisteren zag. Ik dacht altijd dat de jongens aan het overdrijven waren. Maar het is zelfs nog erger dan ze beschreven hadden. Ik zou haar geen knuffel durven te geven, bang dat ik haar laat stikken. Haar sneeen op haar lichaam, woorden die ze vormen. Het doet me pijn, ookal ken ik haar niet eens.

Ik hoop zo hard dat we ze beiden kunnen helpen. Van Olivia weten we nog niets van en misschien zullen we er ook nooit iets van weten. Van Calum weten we wat er is, maar ik ken hem lang genoeg om te weten dat er meer achter zit.

Stilletjes ga ik uit mijn bed en doe de deur open, ik wil Sofia niet wakker maken. Ze ligt zo vredig te slapen, dus zou ik het erg vinden als ik haar wakker maak.

Ik ga naar de achterste kamer, de kamer van Calum en Olivia. Ik schrik als ik een deur hoor open gaan, niet veel later zie ik Niall uit de kamer komen. Net als mij heeft hij ook nog geen oog dicht gedaan vanacht, dat kan ik aan hem zien.

"Calum en Olivia?" vraag ik aan hem en meteen knikt hij. Hij is zo te zien, net zo bezorgd als ik.

We doen zachtjes hun kamerdeur open. Als ik naar Olivia haar bed zie, zie ik dat het leeg is. Is ze weg?

Niall geeft me een zacht stootje en wijst naar de andere kant van de kamer. Olivia en Calum liggen samen in Calums bed.

Niall gaat op zijn tippen naar hun toe en neemt een foto. Gelukkig staat z'n flits af, anders hadden we een probleem gehad.

We kijken nog even naar hun en we sluiten daarna de deur weer. "Ik ga deze foto naar Liam , olivia's broer sturen. Hij heeft gevraagd om zo vaak mogelijk iets te laten weten.' hoor ik Niall tegen me zeggen.

Ik ben blij dat de broers van Olivia een mail gestuurd hadden naar One Direction. Hopelijk kunnen we haar helpen.

"Niall wat weet jij eigenlijk over Olivia?" "Ze wilt dood, ze was vroeger fan van ons. Maar nu haat ze ons. Ze snijd haar en eet niets. Ze wilt ook geen liefde krijgen." verteld Niall triest. Ik wil echt weten waarom ze dit doet. Ik weet dat je soms vastloopt als je het niet meer weet maar snijden of u zelf verhongeren is echt geen oplossing.

Ik hoor de bekende sms toon van Niall zijn gsm. Ik zie Niall geschrokken naar zijn gsm staren. Ik dacht dat het een goed teken was. Ik kijk op zijn gsm hij heeft antwoord van Liam *Hou haar nu zeker goed in de gaten.*

Help my sisterDonde viven las historias. Descúbrelo ahora