Hoofdstuk 13

539 23 9
                                    

Ad Sofia:

Ik word wakker van allemaal kabaal in de gang. Versuft sta ik op om te gaan kijken wat er aan de hand is.

Als ik op de gang sta, zie ik dat de deur van Calum en Olivia openstaat. Precies zoals een zombie wandel ik er naartoe.

Als ik daar ben, schrik ik. Bloed op het bed, bloed op de grond. Ik wil me snel omdraaien, maar het is te laat. Het word zwart voor mijn ogen en voel me nog net vallen op de grond.

Ad Luke:

Olivia liggend op haar bed. Bloed ligt overal rond haar. Precies zoals het moet zijn in een horror film, maar dit is echte realiteit.

Niall, Cat, Lotte en ik proberen het bloeden te stoppen. Cat en Lotte zijn plakers en doekjes met tape speciaal voor doekjes vast te binden op de wonden aan het doen. Niall is aan het proberen Olivia wakker te maken en ik.

Ik kijk naar Calum. Zijn ogen vol verdriet en pijn. Zijn lichaam dat shockt. Ik probeer hem een knuffel te geven, hem in mijn armen te nemen. Maar het enigste dat hij doet is me wegduwen.

Ik hoor opeens een bonk. Ik kijk achter me en zie Sofia op de grond liggen. Ik kijk naar Calum die met zijn gezicht tussen zijn benen zit. Het doet me pijn om hem zo te zien.

Ik ren naar Sofia toe, neem haar op in bruidstyle en draag haar naar onze kamer. Ondertussen roep ik de andere jongens. "Ashton ga naar Calum. Harry kom jij met mij mee.Louis en Liam willen jullie Niall en de meiden helpen" zeg ik als de jongens uit hun kamer komen.

Samen met Harry ga ik de kamer van mij en Sofia binnen. "Wat is er met haar gebeurt?" vraagt Harry wanneer ik Sofia op haar bed leg en er naast ga zitten. "Ik was met Calum bezig terwijl Niall Cat en Lotte Olivia aan het verzorgen was. Ze heeft haar namelijk heel diep gesneden. "

Ik zie Harry geschrokken zien. "Weet Liam en Luka dat al?" "Liam heeft ons gewaarschuwd, we hadden een foto van Calum en Olivia getrokken ze lagen in elkaars armen te slapen." zeg ik zachtjes.

"Oh en Soof kan niet tegen bloed. Ze valt flauw als ze bloed ziet." ik knik, dat lijkt me afschuwlijk als je dat hebt. Mijn gedachten worden verstoor door een sirene. Even later hoor ik ze door de gang rennen.

Ik zie dat Harry wilt gaan kijken. "Haz ga maar ik blijf bij Soof." zeg ik. "Soof wordt snel terug wakker, ik ben zo terug." hoor ik Harry zeggen. "Bedankt." zegt hij tegen mij en is dan weg.

Ik kijk naar Sofia. Haar ogen zijn gesloten, waardoor ik haar mooie bruine ogen niet kan bewonderen. "Luke" hoor ik iemand zachtjes vragen.

Als ik opkijk zie ik Sofia haar mooie bruine ogen. "Hey gaat het?" "het gaat wel. Wat is er met Olivia?" vraagt ze meteen. "Ze heeft haar zelf gesneden, heel diep." ik zie dat Sofia naar haar toe wilt gaan, maar ik hou haar tegen.

"Luke we moeten bij haar zijn. Ik weet dat je naar Calum en Olivia wilt." "Soof ik blijf bij jou wat je ook zegt." "ik wil je niet hier houden." "Ik ben graag bij jou Soof. "

Help my sisterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu