Episode 5 - The Search For Cannabis

103 16 7
                                    

Pov. Daan

Toen we het bos in gingen, realiseerde ik mij pas hoe groot Crystal Lake eigenlijk was. En het bos was voor mijn gevoel nog groter. Ik heb alleen op wikipedia gekeken om wat informatie te krijgen. Maar dan stond er dat er bijna niemand terug uit het bos was gekomen, na het arriveren. Er is nog steeds niet onderzocht wat de reden was dat er zo'n twaalf mensen vermist werden. In de film, bleek dat hier een kind was verdronken. Jason Voorhees heette die. Hij was op zomerkamp hier, net zoals wij. Toen hij verdronk, geloofde de moeder van het kind dat het de schuld van de kampleiders was. Dus ze veranderde in een pshychopaat, en vermoorde iedereen die op het kamp aankwam. Verdwaald, of op vakantie. Onderzoek, of roadtrip. Dood. Allemaal. Behalve een meisje. Zij was de enige overlevende. Ze was mee met een roadtrip, en nadat al haar vrienden vermoord waren, onthoofde ze de pshychopaat. Met een brandweerbijl. Mààààr dat is maar een film. En dit is het echte leven. Nadim zit zeker in zijn broek te scheten.

Pov. Tom

We lopen echt al 90 minuten ofzo. Ik heb een goeie conditie, want ik zit op voetbal. Maar nu begin ik zo'n beetje uitgeput te worden. Als wij het niet snel vinden DAN! o. Daar is het! Eindelijk! Nu worden wij MLG420BLAZEITSMOKEWEEDEVERYDAYHIGH!!!!!!

Pov. Tom

In de tussentijd, dat de cannabis word geteeld.

Tom: whow man deze shit ruikt lekker! Ik ga het zometeen rouw in mijn bek stoppen! En ik heb ook al een wietpotje bij mij! Dit gaat leuk worden! Hier rook ik de eerste, en stop de tweede porsie in mijn mond.DIT VOELT ZO GOED!
Ik zie iemand op mij afkomen, met een machatè in zijn hand en een hockeymasker op. Dit is vast een hallucinatie. O, shit dit is echt!  HELP!!!!!!!!!!!!!! ( SLASH )

ZomerkampWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu