Episode 12 - Spell The Word Cannabis...

37 11 11
                                    


Pov. Petar

Terwijl iedereen met Daan bezig was, mocht ik het vuile werk doen. Ik moest Nadim zijn lijk opruimen. Eerst probeerde ik de politie te bellen, maar ik had geen bereik. Dus ik pakte een vuilniszak, deed Nadim erin, en gooide hem in de achterbak. Ik reed naar het Crystal Lake, het mooie meertje van dit kamp. Waar het naar is vernoemd. Met mijn neus dichtgeknepen, haalde ik Nadim uit mijn achterbak. Met een zwaai gooide ik hem in het meer. "Vaarwel Nadim"! Lol. Het is al best laat. 04:16. Over een half uur komt de zon al weer op, dus hopelijk ruiken de kampleiders die vreslijke geur niet. Weet je wat, ik neem nog een borrel voordat ik hier weg ga. Dus ik pak een whisky glas, en een halfvolle fles *Jack Daniëls, en ik neem 2-3 glazen vol. Ik kan wel tegen wat alchohol, ik heb mezelf een soort van getraint. Ik heb genoeg gehad, dus ik ga terug. Ik keer  om en, HOLY SHIT!!!!  DIE ZIEKE MANIAK VAN DIE FILM IS ECHT. Zonder te twijfelen pak ik een Magnum.44 uit mijn zak. Ik check of de kogels erin zitten en BANG!!!! Hij valt neer. Snel stap ik in mijn Roze Jeep en ik rij terug naar het kamp. Ik moet hier weg. Ik rij echt 180 ofzo uit het kamp. Ik zie het uitgangsbord en zeg: "ADIOS BITCHES!!!" Dit heeft waarschijnlijk iedereen wakker gemaakt in het kamp. Ik kijk voor mij en schrik. "Fuck."

Pov. Daan

Ik schrik mij rot. Buiten klonk er een explosie van iets. Ik zeg halfschreeuwend: "Kom, we gaan kijken wat dat was!" En iedereen rende naar de plek waar de explosie plaatsvond. Zelfs de kampleiders en de meisjes. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik, ik. Ik zag De Roze Jeep van Petar, daar. Ondersteboven, in vuur en vlam. Petar zag ik niet meer, ik hoop dat hij ontsnapt was. Ik zag zijn lijk niet meer in de auto. Of hij was al weggebrand. De kampleiders probeerde 112 te bellen, maar er was geen bereik. Dus we moesten zelf de brand blussen. Ik liep snel terug naar de blokhut, met de andere jongens. Met de andere 2 jongens..

Pov. Tom

Het is echt ongelofelijk. We zijn hier pas één dag, en er zijn al twee doden gevallen. Wacht, wacht! Ik heb een idee. Laten wij een plan maken!!!!!!! "He Daan!" Zeg ik. "Spel het woord Cannabis."

Hoi matties! Dit keer heb ik een wat korter stuk geschreven, want ik heb erg weinig tijd om verder te schrijven. Laat in de reacties achter of je minder snel lange stukken wil, of dat je snel kortere stukken wil. De meeste stemmen gelden!!! Later matties!

ZomerkampWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu