SORU - CEVAP

416 19 3
                                    

Merhaba arkadaşlar!! Bu soru cevap bölümünden memnun kalırsanız bir daha yapmayı düşünüyorum. Kalmazsanız eğer böyle bir bölüm bir daha olmayacak. Bu yüzden bana memnun kalıp kalmadığınız hakkındaki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim:)

Bana fazla soru gelmedi ama bi kaç soruyu cevaplıyayım.
Özelden gelen sorulardan başlayayım;

-Adnan ve Ceyda barışacak mı?

- Yapım Adnan ve Ceydayı barışmaları için zorluyor. Ceyda barışmak istiyor. Fakat Adnan istemiyor. Barışacaklar mı bilmiyorum. Ama pek mümkün gibi gözükmüyor açıkçası. Bunun cevabını ilerleyen günlerde hep birlikte görücez.
- Ceyda ve Batuhan arkadaşça mı dans ettiler?

- Evet arkadaşça dans ettiler. Batuhan Ceyda'yı arkadaşça dansa kaldırdı.

- Canesi gözden mi çıkardılar? Canes ayrılacak mı?

- Yapım programda CANES'i ayırmak isterse ayrılırlar. Ama gerçekte CANES evlenecek diye biliyorum. Canesin görüntülerini daha az vermeye başladılar. Biraz gözden çıkardılar da diyebiliriz.

-GONG ne zaman çalacak?Kesin bir tarih verebilir misin?

-Gongun çalmasına 2 hafta ya da 3 hafta kaldı diye biliyorum. Kesin bir tarih veremem. Ama zaten çaldığını 1 hafta önceden öğrenebildiğim içim size söyliycem.

- Finalde evlenerek çıkan çift kim olacak?

- Bunu ben de bilemiyorum. Çünkü canlı olarak izleyeceğiz. Ama tahminimi sorarsanız yapımın da yapmış olabileceği hileyle HAZEM olur diyorum.

- Melis, Semih'in gitmesine mi daha çok üzülecek Ayça'nın gitmesine mi?

- Bu kadar detaylı bilmiyorum açıkçası:) Ama mantık yürütürsek Melis zaten ikisi içinde ağlar. Ayça'nın dışarda daha çok mutlu olacağını bildiği için Semih'e daha çok üzülür bence. Ama dostu sonuçta Ayçaya da üzülebilir. Bunu da izleyince görücez:)

- Batu ve Nur olmayacak mı?

- Nur bugün You Now'da bazı soruları yanıtladı. Ve nasıl bir damat adayı istersiniz? Sorusuna aynı Batu gibi birini tanıttı. Onların birbirlerine yaklaşımları arkadaşça.
Ama her an bir sürpriz olabilir. Sonuçta Kısmetse Olur Evi:)

Bu bölümden memnun kalıp kalmadığınıız belirtmeyi unutmayınn.🙈💕
Soruları sormaya devam edin. Ben onları her şekilde size cevaplarım:))

Kısmetse olur hakkındaWhere stories live. Discover now