KİTABIN FİNALİ

878 28 30
                                    

Merhaba arkadaşlar!!

Kitabın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Kısmetse olur programı bittiği için artık yazacak bir şey kalmadı herhalde. O yüzden kitabı da burada bitiriyorum.

Bana yazdığınız güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Her seferinde vote ve yorumu eksik etmeyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.🙏💕
Kötü yorum yapanlara, bilgileri nereden aldığımı öğrenmek için uğraşanlara, olur olmaz bilgiler veren insanlara diyecek söz yok. Hepsi beni kötüye çıkarmak için yapılan uğraşlar. Çünkü onların malesef başka işleri yok. Onlar için de çok üzgünüm.

Kısmetse olur tamamen kurgu üzerine düzenlenmiş bir yarışmaydı. Ama bunun sonucunda gerçek aşlar da oldu. Bence son bölümlerde saçmalamasına rağmen eğlenceli bir yarışmaydı ve bu yarışmanın hakkında bilgi vermek büyük bir zevk:)
Umarım ki size yeterli bilgiler vermişimdir:) Umarım siz de kitabın bazı bölümlerinde eğlenmişsinizdir... Sorduğunuz sorulara yeterli olmuşumdur diye düşünüyorum.

Büyüh ihtimal sorulacaktır 2.sezonu yazacak mısın? Diye.
2. Sezonu yazmayı hiç düşünmüyorum arkadaşlar...

Umarım sizin de istediğiniz,sevdiğiniz çift 1.olmuştur. Ben en baştan beri Canesçiydim. Bana göre hakeden kazandı yani gerçek aşk. Umarım ki diğer çiftler de onlar da çok mutlu olurlar.❤❤

Her şey için teşekkürler... 💞💝💘💕

Kısmetse olur hakkındaWhere stories live. Discover now