Bunun Adı Aşk

483 36 15
                                    

Bileğimi sakatlamamın üzerinden yaklaşık olarak 2 buçuk hafta geçti. Bileğim şu an oldukça iyi ama bunu kalbim için söylemem. Çünkü bu zaman boyunca daima yanımda olan Byun Baekhyun'a kalbim daha fazla dayanamadı ve yapacağını yaptı. Byun Baekhyun'a açıldı.......

Flashback

Canım acıyordu yine. Yanlış anlamayın bunun sebebi bileğimdeki sakatlık değil. Bunun sebebi şu an yere eğilmiş ve olabildiğine dikkatli bir şekilde bileğime krem süren puppy. Ahh halimi düşünün şu an. Yatağın ucuna oturmuş aşık aşık benimle ilgilenen çocuğa bakıyorum. Onun beni asla sevmeyeceğini bilerek ona karşı hisler besliyorum. Ona anlatmak istiyorum aşkımı ama yapamıyorum. Korkuyorum çünkü. Onun benden uzaklaşmasından korkuyorum. Ve bu yüzden delicesine kaçıyorum ondan. Ondan ve kalbimden. Ne kadar kaçabilirim ki ama. Biri daima yanımda olmaya yeminli, beni bir dost olarak gören insan. Diğeri ise kalbim, hayati organım. Gerçi çok da farklı değiller. İkisi de olmadan yaşayamıyorum sonuçta.......

Derin düşüncelerimden çıkmamı sağlayan bana seslenen narin çocuktu.

"Chanyeol şimdi bu ilacı içmelisin. Bende ellerimi yıkayıp geliyorum hemen. "

İlerleyen kısa bedenin arkasından başımı oynattım onay amaçlı. Gitmesi benim için iyiydi. Hiç yoktan şu an nefes alabiliyordum. O varken bunu bile yapamıyorum inanın bana. Gözlerimi kırpmadan onu izlemek istiyorum. Çünkü o bir saniye bile kayıp benim için.

Elimi uzatıp komidinin yanında duran ilacı ve suyu aldım. Yavaş hareketlerle ilacı içerken Baekhyun çoktan yanıma gelmişti.

"İçtin mi?"

"Evet Baek. Teşekkür ederim . "

Bu sözlerim üzerine yalnızca gülümsedi. Tabi kalbimde marotandaymışçasına hızlandı bu gülüşle.

"Chan. İyisin değil mi?"

Yüzünün endişeli bi şekle girmesiyle donuk yüzümü şaşkın bi ifade kapladı.

"Neden Baek?"

"Garip davranıyorsun. Senin için endişeleniyorum. Bir sorun varsa anlat ne olur. Sen benim en yakın arkadaşımsın ve seni böyle dalgın görmek beni üzüyor."

Söyledikleri canımı aşırı yakarken gözlerimi kaçırdım ve biraz olsun rahatlatması için başımı aşağı yukarı salladım. Ardından başımı kaldırıp sahte olduğu her halinden belli bir gülümseyiş verdim ona.

"İyiyim Baekkie endişelenme ne olur."

"Öyle olsun seni şimdilik rahat bırakıyorum. Ama bir daha böyle dalgın görürsem kolay kolay kurtulamazsın ona göre. "

" Peki Baek."

Baekhyun onayla odadan çıkarken bedenimi yatağa bıraktım. Ve derin bir nefes aldım. Zordu. Onun beni sevmeyeceğini bilip de onu sevmek çok zordu. Çok fazla acı vericiydi bu. Katlanılmazdı. Daha fazla tutamazdım içimde. Hissediyordum bi gün patlayacaktım. Hemde çok fena bir şekilde.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

"Çocuklar biraz acele ediiin. "

"Peki hyuung. Hemen geliyoruz."

Sehun konuşurken Suho gözlerini devirdi. Bir saattir aynı şeyi söylüyordu bu velet. Ama işte sonuç ortadaydı. Arabada yalnızca uyuklayan bir Chanyeol, Taoris ikilisini sinir eden bir Jongdae vardı.

Wrong AffectionHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin