Και Όλα είναι ίδια

140 7 0
                                    

Μαιρας POV

Πρώτη μέρα στο σχολείο τουλάχιστον είναι η τελευταία χρονιά και δεν θα χρειαστεί να ξαναδώ κανέναν!!Το μόνο προβλήμα μου είναι ο Νίκος με τον οποίο δυστυχώς θα παραμείνουμε γειτονες!!Αλλά και πάλι δεν μπορώ να τα έχω όλα δικά μου!!Είχε περάσει αρκετή ώρα που ονειροπολουσα μέχρι που συνηδητοποιησα ότι έπρεπε να πάω σχολείο!!

Ζω μόνη μου στο σπίτι!!Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 χρονών και τη μητέρα μου δεν τη γνώρισα ποτέ μας παράτησε λίγο μετά τη γέννηση μου!!Μέχρι τα 17 ζούσα σε ίδρυμα άλλα μετά κληρονομισα μια μεγάλη περιουσία!!Φυσικά και επισκέπτομαι ακόμα το μέρος που μεγάλωσα με δυσκολίες αλλά και με αγάπη!!

Μετά από αρκετά ώρα στο δρόμο με το ποδήλατο!!Δεν θεκω αυτοκίνητο μολύνει το περιβάλλον,έφτασα στο σχολείο!!Δεν είμαι και το πιο συμπαθητικό άτομο και δεν έχω και πολλούς φίλους αλλά δεν με πειράζει!!Κατευθύνομουν προς την τάξη και αφηρημένη όπως ήμουν έπεσα πάνω σε έναν τύπο που για κακή μου τύχη ήταν ο Νίκος!!

-Είσαι ηλίθια? ?δεβ με αφήσε καν να απολογηθώ όχι θα το κάνα!

-Όχι άτυχη είμαι που έπεσα πάνω σου!! πήρα γκριμάτσα αηδίας

-Δεν ασχολούμαι με ανωριμες!!Είπε ενώ με έσπρωξε!!Αυτό θα το πληρώσει κάποια στιγμή!!

Ενω Προχωρουσα όλα τα κορίτσια με κοιτούσαν περίεργα αφού τόλμησα και αντί μίλησα στον ήρωα τους!!Ξερναω μόνο που το ανέφερω!!

-Την επόμενη φορά που θα του πεις οτιδήποτε θα έχεις να κάνεις μαζί μας!!Είπε η Τζεσσυ μαζί με τις δύο πλαστικές ακόλουθες της!!

-Αχ δεν μπορώ φοβαμαι τόσο πολύ!!Απλά να προσέχεις μην σου σπάσει κανα νύχι την ειρωνευτηκα κι έφυγα!!Επιτέλους!!

Πέρασαν 7 βασανιστικες ώρες χωρίς να γίνει κάτι άλλο ενδιαφέρον!!Βγαίνοντας από το σχολείο με την Στεϊσυ όμως μου είπε για ένα παρτυ που κάνει ο Μάικ και τους έχει καλέσει όλους!!Ήταν η ευκαιρία μου να εκδικηθώ για αυτό που μου έκανε σήμερα!!!

-Λεγε λοιπόν θα έρθεις??Με είδε κάπως σκεπτικη!!

-Θα έρθω και θα κάνω και αυτή τη βραδιά αξέχαστη για κάποιους κάποιους!!απάντησα γελώντας....

1ο κεφάλαιο θα ήθελα αν θέλετε και έσεις να μου πείτε κάποια γνώμη!!! ❤❤Ευχαριστώ σε όσους διαβάζουν την ιστορία!!!❤❤

Κόντρα  η πάθος??Où les histoires vivent. Découvrez maintenant