Capitolul 14

926 64 2
                                    

-Tată?

Vocea tremurata a lui Harry parca nu inceteaza sa mi se tipare in urechi, auzind un ecou puternic care ma face sa nu mai stiu unde sunt.

Tatal lui. Mi-a spus ceva de parintii lui, sau am auzit, dar nu mai tin nimic minte. Mi-am petrecut mare parte din viata inchisa cu niste straini.

Cea mai tare vara, ce pot spune.

Inca ma intreb, nu puteam sta acasa, invatand si uitandu-ma la televizor? Nu puteam sa am si eu o viata normala? Vreau sa scap de aştia, dar m-am atasat prea mult de ei. Nu de Harry.

Sunt asa o lasa. Ce tot spun? Cred ca si mama este dezamagita! Vreau asa tare sa o strang in barte ca acum 2 luni, inainte ca niste ipocriti sa vina si sa-mi "salveze" fundul. Ah, unde esti Amber? Unde este fetita aia inocenta care se bucura la o acadea?

Harry's P.O.V

Cum se poate intampla asa ceva? Tata trebuia sa fie 5 metri sub pamant, nu aici, viu fara nici o rana in fata mea de parca nu s-a intamplat nimic. Cu toate astea, socul imens inca starneste adnac in mintea mea, iar undeva intr-un coltisor o voce ma atentioneaza pe un accent grav ca totul va urma a fi un teatru..

Cu coada ochiului i-am vazut expresia infricosata a lui Amber, eu facandu-i semn sa plece. Aceasta a facut ce i-am spus, probabil urmand o liniste deplina.

-Ce cauti aici?! tip inca adormit in soc. Cred ca orice ar simti cum sangele ii pulseaza in vene asa tare in astfel de momente, incat s-ar putea astepta de la orice, cum fac eu acum.

-E-eu...nu credeam ca voi da peste tine aici... spune balbaindu-se incet, vrand probabil sa para un porubel ranit. Uh, imi este scarba de el, de inocenta pe care incearca sa o arate! Omul asta este ...

-Te mai intreb odata! Ce cauti aici? spun de data asta rastit si clar, incercand sa il intimidez. Atatia ani sinhuri, eu si Gemma, iar acum, dupa timpul petrecut cu "javrele" , tata se gandeste sa ne prezinte o colectie noua de haine de primavara!

-Fiule...

-Nu ma cheama asa.

-Harry, tot ce am facut a fost pentru voi, eu nu v-am vrut niciodata raul... explica dar eu continui sa imi caut semnificatia in universul meu negru. Ce vrea sa spuna el? Nu ne-a ranit, intr-adevar, am locuit ani pe strazi ca sa ne fie bine.

Era logic.

-Nu inteleg, dupa aproape 10 ani tu te hotarasti sa dai ochii cu mine de parca suntem in parc cu papusile?! Ce o sa spuna Gemma?! Eu sunt barbat, nu dau importanta lucrurilor astea, dar ea?! Esti cel mai rau tata!

-Nu spune asta, Harold! As face orice sa te lamuresc, dar... ma grabesc...

-Ce?! tip aratandu-mi nervii. Dupa atata timp tu tot ce faci e sa-mi spui ca te grabesti?! Serios?! Mai bine o luai pe alta strada ca sa nu te intalnesc! O sa regret asta toata viata, nu vreau sa te mai vad!

Puteam sa imi vad venele pulsand pe diferite parti ale corpului, mai ales vena gatului. Simt ca o sa explodez, dar nu ma refer ca o sa dau drumul lacrimilor incurand. Nu sunt demn de asa ceva, demonii nu plang. Totusi, as da orice sa nu-l mai vad, si vreau asa tare sa stiu de ce nu e mort.

Boul, credea ca o sa isi continue traiul in lumea sa roz.

-Harry, pot sa-tu explic, cand am fost impuscat, am stat cateva luni in coma dar mi-am revenit... V-am cautat peste tot, chiar daca mama voastra murise eu vroiam sa va gasesc, dar mi-au secat puterile... am renuntat! spune cu o urma de regret in spatele cuvintelor sale.

-Aveai totul, si ne-ai abandonat...

-Pot sa te iau in brate? spune de parca suntem la rand la carusel. Prostul, crede ca l-am iertat.

-De ce te grabesti asa tare? Nu ai timp pentru copilul tau, ce asa mare graba? il stresez eu.

El ofteaza si il vad usor tulburat.

-Harry, am continuat cu mafia caci odata ce intri, nu mai iesi viu.

Ochii mei erau cat cepele, mai putin sa imi sara in aer. Stiam ca tata se ocupa cu dintr-astea, dar...credeam ca... ca e mort.

-Poftim?

-Iarta-ma, nu puteam sa raman vaduv si sarac...

-Deci ti-ai gasit pe altcineva! Ai tradat-o pe mama! Parca era singura femeie pe care o iubeai, nemernicule! urlu incordandu-mi pumnii.

Ii vad pe Liam, Zayn si Niall la coltul strazii, uitandu-se socati. Cred ca si-au dat seama cine este in fata mea.

-In ce mafie esti? Poti sa numesti pe cineva din mafie? Si, cu cine trebuie sa te intalnesti?!

-Cam curios, nu crezi? spune dar telefonul sau il intrerupe. Ii fac semn sa raspunda, si o face.

-Harry...trebuie sa plec...

-Sunt obisnuit, spun si o iau inainte vrand sa ajung la prietenii mei, dar el ma trage de brat ramanand pe loc si uitandu-ma in fata.

-Cred ca ti-ar placea sa faci cunostinta cu Michel. Cand am auzit acel nume, am simtit cum lesin...

______________________________

Hay guyz❤ postez asa greu :( DAR

SUMMER TIME :))

Oricum, sper ca nu v-am plictisit si NU UITATI SA APASATI PE STELUTA AIA GALBENA :) ❤❤ app suntem 900, va iubesc sunteti the best❤❤❤


Dark ShadowsWhere stories live. Discover now