KB3-8

2.5K 157 5
                                    


"Benimle yeniden çalışmak istediğini bilmiyordum Melek." Melek hışımla başını Boraya çevirdi.

"Yeniden çalışmak?" Bora ise yavaşça Meleğe döndü.

"Hatırla. Son sınıf, ortak proje ödevi. Hani tamamını bana çizdirdiğin?" Melek omuzlarını silkti.

"Çizmeseydin sen de."

"Sayemde tam puan almıştın hatırlatırım."

"Neyse ne! Seninle çalışmak gibi bir niyetim yok benim. Birazdan istifamı vereceğim merak etme."

"Tabi tabi."

"Öhöüm!" Aydının uyarısıyla Bora da Melek de tartışmalarına ara verip önlerine döndüler. Melek kendilerine dik dik bakan Aydın ve Tugayı fark ettiğinde başını önüne eğip bir adım geri çekildi. Zaten bu odada ne işi olduğunu bile bilmiyordu. En son Bora ve Tugay denen iri adamın arasında tost olmak üzere olduğunu hatırlıyordu. Sonra bir başkasının sesini duymuş ve kendini bir anda bu odada bulmuştu; Aydının odasında.

"Bu proje zımbırtısı bittikten sonra Boranın işine son veriyorsun. Sen de şirkete geri dönüyorsun Bora."

"Bu çalışanımla benim aramda Tugay. Kimi işten çıkarıp çıkarmayacağıma sen karar veremezsin." Tugay sırıtarak diğer bacağının üzerine attığı bacağını yavaşça indirdi.

"Boradan nefret ettiğini ikimizde çok iyi biliyoruz. Amacın beni sinirlendirmekse, tebrik ederim başardın. Şimdi bu oyuna bir son ver."

"Neden öyle bir amacım olsun ki eniş-te?"

"Şirketine milyon dolarlar kaybettirdiğim için olabilir mi kayın-ço?"

Bora abisi ve Aydın arasındaki tartışmayı umutsuz bir şekilde takip ederken odanın kapısının çalınmadan açılmasıyla rahat bir nefes aldı. Kapıya arkası dönük olduğundan içeriye girenin kim olduğunu göremiyordu fakat bu odaya kapıyı çalmadan girebilecek iki isim vardı. Ee birisi balayında olduğuna göre?

"Neden daha önce haber vermiyorsun?" Betül Boranın yanından geçerken koluna elinin tersiyle yavaşça vurmuş ve abisinin arkasına dolanıp kollarını Aydının boynuna dolamıştı.

"Nasılsın abicim? Bora da burada çalışmaya başlamış, hayırlı olsun." Ardından bakışlarını masanın hemen karşısındaki koltukta oturan Tugaya çevirdi. "Sence de çok güzel bir haber değil mi aşkım? Borayla abimin aradaki buzları eritmeleri ne hoş, bence sen de bu olayı desteklersin?" Tugay yüzünü buruşturarak ardına yaslandı. "Değil mi, Tugay?" Tugay zoraki bir biçimde gülümseyip başını salladı.

"Haklısın hayatım." Betül rahat bir nefes alarak kollarını kendine çekip doğruldu ve bir kere de Borayı tebrik etmek isteyip ona doğru döndüğünde odaya bir hışım girerken fark edemediği kapının hemen yanındaki tanıdık simayı fark etti.

"Melek? Bu sen misin?" Betül Meleği daha önce birkaç kere Boradan dinlediği için biliyordu fakat Melek için aynı şey geçerli değildi. Üniversitedeyken sadece sınıf arkadaşının sevgilisiydi Melek için ama mezun olduktan aylar sonra Borayla yeniden karşılaştıklarında onun ağzından Betülü uzun uzun dinleme fırsatı bulmuştu. Betülden nasıl nefret ettiğini biliyordu ve de onu unutabilmek için neler yaptığını. Şimdiyse Bora ve Betülü bu şekilde görmek şok ediciydi.



Devam edecek...






Kaçma Benden (düzenleniyor)Where stories live. Discover now