My games. My ryles.

1.6K 89 1
                                    

Chapter 20 

 Mel's P.O.V. 

"Είσαι καλά;" με ρωτάει με τόνους ανησυχίας στη φωνή του.

Είμαι πραγματικά καλά; Απάντηση: Όχι...

Σκουπίζω τα δάκρυα μου με την άκρη από το μανίκι της ζακέτας μου και με ένα σιγανό "Μια χαρά!" και ένα ψεύτικο χαμόγελο τον νιώθω να ανακουφίζεται.. έστω και λίγο.

"Κοίτα Ni.. δεν είναι ανάγκη να βρίσκεσαι εδώ." του λέω ακουμπόντας το γόνατο του φιλικά. "Μπορώ να περιμένω και μόνη."

"Τι; Όχι! Αυτό αποκλείεται Mel." απαντάει κατηγορηματικά. "Θα με σκοτώσει ο άλλος αν σε αφήσω."

"Και με το να κάθεσαι μαζί μου στα πίσω καθίσματα του Range Rover του Zayn και να με βλέπεις να κλαίω.." κάνω παύση και τα μάτια μου αντικρίζουν τα δικά του "..θα βοηθήσει σε κάτι όλο αυτό;"

"Όχι, αλλά είσαι φίλη μου. Και οι φίλοι στέκονται μαζί. Και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, remember?" ρωτάει, και στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα.

"Φεύγεις;" τον ρωτάω κάπως μπερδεμένη. Αυτός πριν λίγο δεν μου έλεγε πως δεν θα φύγει από δίπλα μου;

"Πετάγομαι μέχρι τα Starbucks της γωνίας για να μας πάρω καφέδες και κάτι να φάμε.."

"Φυσικά, Niall Horan και φαγητό πάνε παρέα." δηλώνω κοροϊδεύτηκα και τον βλέπω να μου χαμογελάει λίγο πριν βγει από το αυτοκίνητο.

Λίγα λεπτά αργότερα ακούγεται ο εκνευριστηκός ήχος των μηνυμάτων μου. Βγάζω με γρήγορες κινήσεις το κινητό μου από την τσάντα μου και ανοίγω το μήνυμα.

Νιώθω κάθε εκκατοστό του κορμιού μου να παγώνει και τον αερά να εισέρχεται στα πνευμόνια μου με περισσότερη δυσκολία.

Είναι αυτός. Πάλι...

Η πόρτα ανοίγει απότομα και εμφανίζεται ο Niall με τους καφέδες και μερικές σακούλες από τα starbucks. Κρύβω το κινητό μου μέσα στην τσάντα μου και ανακάθομαι στη θέση μου.

"Mel έγινε κάτι όσο έλειπα;" με ρωτάει σμίγωντας τα φρύδια του.

"Εμ, όχι όχι τίποτα." σπεύδω να απαντήσω και αρπάζω το καφέ από την ειδική θήκη. Πίνω μια γουλιά και γεύομαι τον μυρωδάτο άρωμα του καπουτσίνο μου με την συνοδεία της καραμέλας. Το βλεμα μου στραμμένο στο παράθυρο καθώς κοιτάω επίμονα την μεγάλη πόρτα του κτηρίου όπου στεγάζοντα τα γραφεία του modest, και περιμένω να εμφανιστεί ο Zayn παρέα με τον Louis.

StarstruckWhere stories live. Discover now