& 2 &

63.2K 1.7K 93
                                    

Medyada Gökhan varr...

İki gündür nöbet tutuyorum çünkü bir çocuk okulda düşmüş kafa tasında iç kanama riski vardı ee benim hastam olduğundan mecburen kaldım. Ailesi falan çok üzüldüler. Ama güçlü bir şekilde davrandı çocuk ve başardı uyandı. Uyandığında herkesi güldürmeyi de başardı. Bende kontrollerini yapıp eve geldim. Gece geldiğim için Gizem uyuyordu. Ne zamandır beraber vakit geçiremiyoruz çünkü müsait olamıyoruz. Onun böyle bir sorunu yok çünkü o avukat bir büroda çalışıyor. Bana biraz trip atsa da aramızı bozmuyor ve devam ediyoruz kardeşliğimize. O bu aralar ev araştırıyor, çünkü kaldığımız apartman tadilata mı ne çıkacakmış bu aralar bununla ilgileniyor. Biz aslında artık özel güvenlikli dairelerde kalmak istiyoruz konutlarda falan ama bakalım ne olacak. Bu düşüncelerle uykuya daldım.

Uyandığım da yüzümde öpücükler vardı ve ben bu kişiyi biliyorum tabiki de Gizem. Gözlerimi açtım ve beni gıdıklamaya başladı. Bayağı oldu böyle uyanmayalı biraz daha eğlendikten sonra kahvaltı ettik, ederken bir kaç evden bahsetti çünkü bir hafta sonra mecburen çıkmak zorunda kalacağız. Aslında bugün bir kaç yere bakacaktık ama ben izin alamadım. Acil de silahlı saldırı olmuş falan filan hemen üstümü değiştirip çıktım. Gizem de bir kaç eve bakmaya gidecek beğendiklerini bana soracaktı. Hemen hastaneye geldim yakındaydı iki alt sokaktaydı çünkü. İçeri girdim herkes bir tarafa koşturuyordu. Odaya gidip beyaz önlüğü giydim telefonumu da yanıma alıp aşağıya acile gittim. Bir çok doktor cerrahlar oradaydı. Bende yanlarına gittim ve ameliyata girileceğini öğrendim. Ama ben girmeyecek diğer hastalara bakacaktım. Gökhan geldi yanıma o da nöbetçiymiş bugün, acildekilerin durumlarına baktık gerekenleri yapıp ben yukarı hastalara bakmaya çıktım. Bir kaçını taburcu ettim. Onların dosyalarıyla uğraştım falan derken öğlen olmuştu. Ve ben acıkmıştım kafeteryaya indim. Bir çay ve yanına börek alıp boş bir masaya oturdum. Gökhan geldi masaya

"Naber güzelim? Bende acıktım birşeyler alıp geliyim bende."dedi ve gitti. Telefonum çalmaya başladı baktım

"Can kardeş"yazıyor Gizem arıyordu.

"Eylülll"

"Efendim canım"

"Napıyorsun" dedi

"İyi yemek yiyordum sen ne yapıyorsun, baktın mı evlere"

"Heee iii afiyet olsun canım, bende yiyeceğim acıktım. Evlere de baktım bir tane var ben onu beğendim. Ama senin işe uzak kalıyor biraz taksiyle gitmen gerekiyor o da olmaz, bir tane var ikimize de yakın ama onu da ben beğenmedim. Başkada bakmadım çünkü sıkıldım. Hee fiyatlara gelince aşağı yukarı aynı bize sorun olmaz yani onu da konuşayım da."

"Peki canım ama ne yapacağız, bu beğendiğini benle beraber gidelim hatta yarına ben izin alabilirsem gidip bakalım, oradaki eşyalar falan derken zaman geçer ve dışarıda kalırız olur mu?" dedim o sırada da gökhan geldi o da benim gibi almıştı.

"Ama sana uzak kalıyor olmaz öyle biraz daha bir yere bakalım"

"Canım biraz idare ederim zaten kredi almayı düşünüyorum. Bunu birkez daha detaylı konuşuruz, olmaz mı?"

"Araba işinden bahsediyorsun dimi, aslında alman iyi olur lazım oluyor taksiler de sürünüyoruz benimde aklımda varda ben yatırım yapıyorum sen kredi diyorsun sen emin misin iyice düşündün mü?"

"Ben düşündüm ya hem daha iyi olur ehliyetimiz var ikimizin de lazım olunca kullanırız, biraz zorluk çekeriz ama olacak o kadar ne yapayım"

"Eylül be iyi ki seni tanımışım iyi ki benim kardeşim oldun sen var ya bir tanesin, tüm zorlukları beraber atlattık inşallah bunu da atlatırız bitanem"

MAFYA'NIN PRENSESİDonde viven las historias. Descúbrelo ahora