& 24 &

15K 535 21
                                    

EYLÜL' DEN DEVAM

== Hatırlatma ==

"Gidemeyeceksin, izin vermeyeceğim, vermeyeceğim, gitmeyeceksin, vermeyeceğim, benimsin lann!!!"diye bağırıyordu. Daha da hızlandı. Ana caddeye çıkmıştık. Çok hızlıydı önüne gelen her arabayı solluyordu.

"Yiğit yavaşla biraz"dedim en sonunda çünkü çok hızlı gidiyordu.

"Ne oldu korktun mu kork benden Eylül korkacaksın benden herkes korkacak sende korkacaksın" dedi bana bakarak sonra döndü. Bende önüme baktım ve önümüze bir tır çıkmıştı.

"Eylüllll!!! Dikkat ett!!diye bağırdı Yiğit. Sonrasını da hatırlamıyorum.

Sesler geliyordu bunlar hastanenin cihaz sesleriydi. Her yerim ağrıyordu. Gözlerimi açmayı denedim. Ve başardım. Evet hastanedeydim. Birileri geldi başıma kontrol yaptılar daha sonra bana uyku ilacı yapacağını söyledi stajyer, fazla olmadan uyumuştum zaten.

Yine aynı sesler vardı etrafta gözlerimi açtım ama zorlanıyordum yine. Yine aynı odadaydım. Ekin geldi hemen, burada erkek bir doktordu.

"En sonunda uyandın be Eylül, iki haftadır buradasın."dedi Ekin yavşakça, hiç sevmiyordum bunu offf yaaa

"Eeee Eylül nasıl hissediyorsun kendini"dedi. Ses vermedim. Etrafa baktım boyunluk ne kadar izin verirse. Cam vardı arkasında oradan birileri el sallıyordu Mert ve Özgürdü. Hafiften elimi kaldırdım ama ona bile halim yoktu. Biz Yiğit ile kaza yapmıştık acaba o nasıldı.

"Eylül konuşacak mısın, iyi misin ağrın var mı."dedi Ekin tekrar
"Var tabi kendimi hissetmiyorum."dedim.

"Normal ağrın olması. Biz zor uyanır diyorduk ama maşallah valla ne diyeyim seni bir kez daha göremezsem diye üzülüyordum ama sağlammışsın güçlü çıktın bravo. Ben bile dayanamazdım."dedi Ekin

"Ekin kontrol yap, beni çıkar bu odadan. Bıktım bu sesten"dedim.

"Ben bakacağım da senle sohbeti özledim"dedi Ekin.

"Yaa bende bende... Ekin hadi "dedim.

"İyi tamam tamam ama bu odadan çıkamazsın. Bir gün daha kontrol altındasın Eylül. Hiç hani çıkma hayali kurma"dedi Ekin. Ses vermedim hiç inatlaşmayacaktım. Üzerimdeki örtüyü çekmeye başladı. Sol kolumu kaldırdım ama sağı kımıldatamıyordum. Sağ bacağımda alçı vardı. Acaba ne varda bu üstümü açıyor. Cama baktı. Perdeyi kapatmaya gitti. Tekrar bana doğru geldi.

"Eylül şu dakika benim olmanı istiyorum. İzin ver şu an şurada kapıyı kapatırım. Hadi Eylül tamam de onaylar anlamda bir şey söyle. Şurada şuan benim olursun Eylül. Hadi güzelim"dedi Ekin. Bana doğru yaklaşarak. Ne diyor be bu

"Ne diyorsun sen yaa aklını başın al ! Bana bak Ekin bir daha sakın bana böyle bir teklifte bulunma duydu mu? Sakın! " dedim.

"Sende istiyorsun neden diretiyorsun Eylül"dedi bana daha da yaklaşarak.

"Uzak dur benden duydun mu uzak dur!!" diye bağırdım.

"Sende istiyorsun hadi"dedi yüzlerimizi daha da yaklaştırdı. Yanağımdan öpmeye başladı.

"Ya çekil!! Yapma !! yapma !! Yardım edin!!! diye bağırıyordum bir yandan da ağlamaya başlamıştım. Çekmeye çalışıyordum ama olmuyordu. Biri üzerimden çekti. Ben ağlıyordum şokun etkisindeydim hala birileri sarsıyordu beni ama hiç bir şey yoktu bende. Sesleri zor duyuyordum. Bir çığlık geldi kendime geldim sesler normale döndü. Yiğit bana çok yakındı beni sarsıyordu.

MAFYA'NIN PRENSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin