I just don't know

1.7K 191 20
                                    

Ετσι όπως είμαι , χωρις να το σκεφτω του χωνω μια αγκωνια στην κοιλια

Ιν: γαμω το κερατο μου βραδυατικ-

Ε: σκασε απλα σκασε , επειτα από οτιειπες ερχεσαι και κοιμάσαι μαζι μου !

Σηκώνομαι , βγαινω στον διαδρομο , ωραια ολοι κοιμούνται , κλεινω την πορτα μουκαι ανοιγω το φως . Εκεινος σηκώνεται και φοραει τα γυαλια του , πο είναι τοσο ωρ- Ελλη σκασε !

Ιν: γιατι το εκανες αυτό ?

Ε: η το αλτσ-χαιμερ σου στηπησε την πορτα από νωρις ? Για θυμησου λιγο ποσο καφρος ησουν !

Καθεται στην πολυθρονα και με κοιταει , θεε μου μαλακας

Ε: τελος παντων δεν με νοιαζει , σηκω και φυγε από το δωματιο μου

Ιν: μπα λεω να κατσω εδώ

Ε: θα φας ξυλο ! Στο ειχα πει θα σε σφαξω με το ξυραφακι ! Δεν το εχω σε τιποτα να το κανω το ξερες !

δεν φωνάζω για να μην ξυπνησω τους αλλους αλλα μονο και μονο από τον τροπο που μιλαω μπορει να καταλαβει κανεις ότι του τα εχω μαζεμένα ..λογικο δεν είναι ?

Ιν: οπα ρε συ μας αγρίεψες ?

Ειλικρινα ειρωνευεται ? Τολμα και ειρωνευεται επειτα από τον μαλακισμενο τροπο που μου μιλησε ?

Ε: πο ! κοιτα δεν εχω την ορεξη σου ! Παρε την μαλακια που σε δερνει και εξω

λεω και δειχνω την πορτα , τα νευρα μου χτυπάνε κοκκινο αυτή τη στιγμη . Δεν μπορω να σας περιγραψω το πως νοιωθω . Ένα κοκτέιλ απογοήτευσης , απόγνωσης , θυμου και αποριας ..κατι τετοιο ! Θελω να αρχισω να βαραω τοιχους ! Η τον Ιαν καλυτερα ! Ντουβαρι είναι ! Δεν μπορω να καταλαβω το πως σκέφτεται , γιατι τα κανει όλα αυτά αφου μου το ειπε ξεκάθαρα ότι δεν είμαι διαφορετικη? Ότι είμαι στο περοθωριο ? ότι εχω μια μιζερη χωουλα?

Ιν: μην ξεκινάς παλι Ελλη ..

Παει γυρεύοντας...

Ε: ειλικρινα σε αυτό το στρογγυλο που στηρίζεται στον λαιμο σου και τυχαινει να το λενε << κεφαλι>> εχεις τιποτα μεσα ? Η είναι κουφιο ? Εισαι μεγαλος μαλακας αν νομιζεις ότι μπορεις να μο μιλας εμενα ετσι ! Μπορει να είμαι μικροτερη αλλα ξερω πολλα περισσοτερα από εσενα οκ ? Μαθε να εκτομας τους ανθρωπουε γυρω σου . Δεν είναι ολοι καφροι και μαλακες σαν τα μουτρα σου . Οκ μπορει να μην μοιαζω με μοντελο όπως οι χαζογκομενες που κανετε παρεα . Και να μην κανω τιποτα για να με προσε ξει ο άλλος . Αλλα μαντεψε , δεν είμαι σαν και αυτές . Μποριε για εσενα να είμαι αδιαφορη αλλα για καποιον θα είμαι διαφορετικη και το ξερω . Τωρα φυγε από εδώ μεσα μην γινει χαμος

Do I Wanna Know ? (On Hold)Where stories live. Discover now