Friends

1.5K 179 14
                                    

[....]

Είναι η δεκατη μερα στο νησι , όλα κυλανε ησυχα ..εγω προσπαθω να αποφευγω τον Ιαν . Πολύ απλα δεν θελω να τον βλεπω . Απλο , σωστα ?

Ι: Λες να παρω αυρο το κολιε ?

λεει η Ιολη καθως μου δειχνει ένα κολιε με μαυρο σχηνακι και μια ασημενια μικρη χελωνα καρετα-καρετα

Ε: εμενα μου αρεσει

λεω χαρουμενη

Ι: ωραια , θα το παρω

λεει και το δινει στην πωητρια που ηταν στο ταμειο του μαγαζιου , εκεινη το τυλιγει , επειτα η κολλητη μυο πήρωνει ακια φου παρει την αποδειξη και το κολιε της βγαινουμε από το μαγαζι και συνεχιζουμε να περπατάμε στα μικρα ομορφα σοκακια. Η ωρα είναι 8:30  και εχουμε δωσει ραντεβού με τους ''μεγαλους'' ( γονεις ) σε ένα εστιατοριο διπλα από την θαλασσα . Συνηθως τετοια ωρα  κάθε μερα ειμαστε εξω και κανουμε βολτες , εμεις αλλου και τα αγορια αλλου .

Δεν εχουε και την καλυτερη επικοινωνια τις μερες που ειμαστε εδώ , μας απομενουν 15 μερες στο νησι και ειμαστε σαν ξενοι , και οι τέσσερεις , μιλαμε μονο στο πρωινο , στο μεσημεριανο και το βραδυνο , αν είναι απαραιτητο . Προχθες τα αγορια ηταν στο μπαρ του ξενοδοχείου με δυο κοπελες ποτ ςιναι μισες γερμανιδες και μιλουσαν . Ηταν πανέμορφες , ξανθες και οι δυο , αυτή με την οποια μιλουσε ο Λουκ ειχε γαλαζια ματια και η άλλη που μιλουσε ο Ιαν ειχε πρασινα .

Εγω και η Ιολη κρατηθήκαμε να μην παμε και να τους το χαλασουμε ...δεν ειμαστε κατινες , δεν θα μπουμε αναμεσα . Καλα όχι ότι θα γινει και κατι σοβαρο αναμεσα στα αγορι και τις γερμανιδες αλλα λεμε τωρα ..ααα και τωρα που το θυμηθηκα ..ο Ιαν δεν τα εχει ε την Στελλα ? Μαλιστα ..άλλο ένα κοκκινο σημαδι που φωσφοριζει από μακρυα θελωντας να με κανει να μεινω μακρυα του .

Αλλα μπορω ? μπορω ? ρωτήστε με ..μπορω ? Προσπαθω , αυτό είναι το μονο σιγουρο . Αλλα πως να μεινω μακρυα του αν ειμαστε μαζι ολο το καλοκαιρο και ειμαστε και γειτονες ? Και θα παμε και στο ιδιο σχολειο ? Πως γινεται αυτό ? Πρεπει αν πεσω με τα μουτρα στο διάβασμα μπασ και δεν τον σκέφτομαι .

Εγω θα τον ξεχασω..οκ το ειπαμε ..αλλα ...γιατι φαιρεται ετσι ? λεει λογια που με πονανε . Πολύ . Απλα στην αρχη ηταν αλλιως , είχαμε και τις καλες μας στιγμες , τις ομορφες που πια φανταζουν σαν ονειρο , η σαν φαντασιωση που επλασα μονη μου μεσα στο κεφαλι μου . Τοσα ερωτήματα αναπάντητα , δεν μπορω να τον καταλαβω , με την κυκλοθυμηκη συμπεριφορά του δεν με βοηθαει να τον καταλαβω .

Do I Wanna Know ? (On Hold)Where stories live. Discover now