12 |DOKUNMA BANA

16.6K 703 19
                                    

"Gülümse derler elimde değil,gülümsetenler yerinde değil..."

Azranın ağzından ;

-"Sen Azra olmalısın" dedi oğlan

-"Sanane ne istiyorsun benden,ne yaptım sana"

-"Sen yapmadım o yaptı"

-"Kim yaptı"oğlan bi ara sustu sonra birden geriye gitti ve yumruklama sesleri geldi.Benim hala gözlerim kapalı ağlıyordum.

-"Azra iyi misin bi ses ver Azra"ses o kadar endişeli çıkmıştı ki kimdi bu sesin sabibi...Gözlerimi araladım Kaan ne işi vardı burda derste olması lazımdı.Ama yine gelmişti işte.

-"Kaann"sesim kadar titrek ve sessiz çıkmıştı ki kendimi görsem ağlardım.

-"Burdayım yanında"evet burdaydı bana kötü davranan çocuğa güveniyordum.Bana öyle bir sarıldı ki kaburgalarımın iç içe geçtiğini hissettim.

-"Anlayabiliyorum Kaan"

-"Neyi"

-"Oyununu"

-"Ne oyunu Azra"

-"Bedenliklerimizin sizin parcaladiginizi sırf pantolon giyiyorum diye sırf bacaklarımı göstermiyorum diye,Sude denen kızın benle uğraşmasını,beni spor salonuna kilitleyip korkutmanızı,Sudeyi üzerime salıp kavga ederek dsiplin almamı sağlaman hepsini siz yaptınız Kaan sırf sana boyun eğmedim sırf sana karşı çıktım diye"

Neden karşımda susuyordu.Yapmıştı evet ne sanmıştın Azra hayır ben yapmadım diyerek inkar etmesini mi!

Bana tekrar sarılmasına izin vermeden karnına disek vurdum birden inledi.Tabi nalet Kaan.Bahçeden koşarak çıktım.Sınıfın kapısını çaldım içeride Bayan Fıstık vardı.Matematik dersi anlatıyordu.Siarama oturdum ve ders dinlemeye başladım.

Dersin ortalarına doğru Kaan kaşı gözü patlamış olarak girdi sınıfa.Tabi kendi tuttuğu adamdan dayak yedi canıma değsin.Gelip yanıma hızlıca oturdu.Tabi doğal olarak benim tarafım havaya kalktı.

Sınıfta sıralara deli deli yazılar yazarken silgim olan şahsiyet yere düştü.Kafamı sıranın altına sokmaya çalışıyordum ama dediğim gibi sadece çalışıyordum.Sonuç odun gibi bacaklardan zemin gözükmüyor.

-"Ayağını çeksene"bileğini yavaşça çekti.Bacağı aynı yerde sadece bileğini oynattı.

-"Bacaklarını diyorum hani şu odun gibi olan"

-"Ne yapacaksın bacaklarımı"dedi resmen benle dalga geçiyordu.Dudaklarının kenarları resmen kıvrılıyordu.

-"Bak arkadaşım"

-"Evet arkadaşım"Allahım o ne göz resmen kahvelerin derinliklerinde kaybolacağımı sandım.

-"Sıranın altına silgim düştü de-"bunu dememle bacaklarını çekti.Allahım bazen o gözler tek bir işe yaramıyor odun ya bildiğin odun...

Kafamı sıranın altına sokup silgi aramaya başladım.Nereye girmişti bu silgi.Sonunda pes edip bütün bedenimi sıranın altına soktum.Allahım gözümün önündeymiş göremedim.

Silgiyi alacağım sırada yerde yuvarlak ve kırmızı renkli sıvı dikkatimi çekti.Resim dersi vardı da ben mi bilmiyordum.İyice delirdin sen Azra...

Ben kendi kendime konuşurken yerdeki sıvıya yeni bir damla daha katıldı.Bu sıvı Kaanın ceketinden damlıyordu.Elimi biraz bandırıp kokladım.Ohaaa kan bu Kaanın neresi kanıyordu.

Nersinden yaralanmıştı.Nedne önemsiyorum Kaanı ne kadar inkar etmek istesemde önemsiyordum merak ediyordum.Kana bir damla daha damlamasıyla hızlıca kafamı kaldırdım.Tabi kafamı sıraya vurmayı da ihmal etmedim.Ağzımdan bir "ah"böğürmesi çıktı.

Hoca bile sustu be ne cevher varmış bende...

-"Ne oldu kızım"dedi bizim Bayan Fıstık

-"Hocam yok bişey kafamı sıraya vurdum"Kaanın yandan gülmesi sinirimi bozmaya yetmişti.O alttan alttan bana gülsün ben onun yarasını düşüneyim.

Melek bana ağzıyla bişey söyledi ama anlamadım.En sonunda kağıda birşeyler yazdım atıyordum ki

-"Azraaaa !"diye bizim Bayan Fıstık bağırınca elim havada asılı kaldı.

-"Efendim hocam

-"Kızım birazcık dersle ilgilen,kak tahtaya çöz soruyu"

Hocaya baktım bana kaş göz yapıyor.Tahtaya baktım oha o soru mu lan ben o soruyu çözsem sonuç TC kimlik numarası gibi çıkar.

Ayaklarımı sürüye sürüye tahtaya çıktım ve tam tebesiri elime aldım ve tam o anda kurtarıcım işe el attı ve zil çaldı.Kaan son hızla siniftan çıkarken benim aklım hala kanayan yarasındaydı...

Yeni bölümle karşınızdaydım bugün bonkörlük yapıp iki BÖLÜM birden yazdım.Lütfen vkte ve yorumlarinizi eksik etmeyin sizi seven yazarınız

Tugce00nur😘😘

KOD ADI BY MAFYA #wattsy 2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin