42|ŞUNU YAPMAKTAN VAZGEÇ!

8.8K 381 19
                                    

"Birini öptüğün zaman sakıncakta sallanır gibi hissediyorsan,boşuna aksini söyleme AŞIKSIN...!"

Keyifli Okumalar...

Hissettiklerim yaşadıklarımın ötesindeydi şuan.Ne itebiliyordum ne de devam edebiliyordum.Dudaklarım Kaanın dudaklarının üstünde sabit bir şekilde duruyordu.Gözlerimi açmayada korkuyordum.Gözlerine baktıkça o kahve kuyulara düşüp bir daha çıkamamaktan korkuyordum.Ama bu hamleyi başlatan bendim.Fikrini sormadan dudaklarına yapışan da...

Kaan yaptığım hamleden emin olmak için dudaklarını kımıldattı.Peki istiyor muydum?Galiba evet.Ufak bir şekilde dudaklarımı oynattım.Beceriksizce yaptığım haraket sonrası sanki Kaan bu hamlemi bekliyormuş gibi dudaklarımda nazik bir gezintiye çıktı.Her yaptığı vuruş sanki beynimde küçük ama etkili vollta bir elektrik akımını içimden geçiriyordu.Sanırım sandığım kadar tiksindirici birşey değildi.Öyle filmlerdeki gibi'şap'sesi de çıkmıyordu.Yeniydik biz,fazlasıyla acemiydim.

Havai fişekler gökyüzünde patlamaya devam ederen ayrıldık.Gözlerine bakamıyordum. Ya dalga geçerse benimle.Ondan öpmesini istemiştim.Ne ara fikirlerimi dışa vurur olmuştum.

-"Azra gözlerime bak"aramızdaki mesafe o kadar yakındı ki Kaan konuştukça dudakları dudaklarıma değiyordu.

Boşta kalan eliyle çenemden tutup yüzüne bakmamı sağladı.Içimde biriken bir parça cesaret kırıntısıyla gözlerimi gözlerine diktim.Ne alaycı bir ifade vardı.Ne pişmanlık.O koyu gözleri siyahla bütünleşmeyi nasıl başarmıştı.Daha önce farketmediğim bir renk tonuydu bu,muhteşemdi...

O an elimin hala Kaanın kravatında olduğunu fark ettim.Her haraketim rezildi,acemiydi.Kaan sayesinde ilk öpücüğüm değildi ama ilkinden daha anlamlıydı benim için.

Otelin çatısındaki büyük sakıncağa oturduk.Kaan benim dizime yatmıştı.Bir an ellerim saçlarına doğru yol alsada bu fikrin doğru olmadığı kanısına varıp ellerimi iki dizimin yanına koydum.Bir süre sonra Kaan elleriyle elimi tutup saçlarına koydu.Saçları arasında parmaklarım dans ederken konuşmamaya devam ediyorduk.Ta ki Melek ve Berk çatıyı işgal edene kadar.

-"Azra kaç saattir nerdesin ya ben seni arıyorum"

-"Bulduğuna göre kaç saat öncesini konuşmasak"

-"Kızım varya havai fişek gösterisini kaçırdınız o kadar müthişti ki"o an gözlerim Kaana gitti.Aynı şekilde bana bakıyordu.Aynı anda gülmeye başladığımızda Melek ve Berk bize deliymişiz gibi bakıyorlardı.Elimde değildi.

-"Hayatımda yaşadığım en güzel havai fişek gösterisiydi"

Gece saat 2.30 sıralarında misafirlerin nerdeyse tamamı evlerinin yolunu tutmuştu.Ayaklarım topuklu ayakkabılar sayesinde ayaklarım ayaktan başka her şekile benziyordu.Etraf garsonlar tarafından toplanmaya başlandığında oturduğumuz koltuktan kalktık.Otelin içine doğru yürümeye başladığımızda ayağımın daha fazla bu eziyete dayanamayacağını anlayıp ayakkabıyı çıkardım.İşte ne olduysa o anda oldu.Ayağımı yere koyar koymaz çığlığı bastım.Önden giden Kaan bey arkasına bakmasıyla koşarak yanıma geldi.Zahmet oldu ya kusura bakma.

-"Azra iyi misin?"

-"Kaan ayağım!"

-"Ne oldu ayağına"acıdan ağzımı acamıyordum.O anda benim Meleğim bir kurtarıcı edasıyla lafa bosadoslama daldı.

-"Şimdi enişte kadınlar çok uzun süre topuklu ayakkabı giydiği zaman ayağı o ayakkabının şeklini aldığı için yere düz taban basamıyor düz bir şekilde"

-"Kim dedi ona kolum kadar topuklu giy diye"

Kaanın sinirle söylediği sözle beraber ufak çaplı sinir krizi geçirdim.Gülerek beni kuckaladığında ellerimi boynuna doladım.Önden giderken yerimde kıpırdandım.

KOD ADI BY MAFYA #wattsy 2016Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang