Scorpion

313 11 2
                                    

             Dedicat lui Giorgiana122004
   
          Desi unele persoane s-ar putea regasi in aceste caracteristici, totusi sunt si multe lucruri bune care definesc Scorpionii, altfel nu ar fi fost numiti cel mai puternic semn zodiacal.

Nativii Scorpioni sunt:

1. Directi

Te privesc direct in ochi si iti spun exact ce simt si care este parerea lor. Aceasta este prima trasatura caracteristica a Scorpionilor. Pot parea nemilosi, dar chiar nu sunt! Tot ce isi doresc este o relatie de prietenie simpla si lipsita de agitatie, o relatie fara zambete, cuvinte sau imbratisari prefacute. Aceasta calitate, total admirabila, ii face pe Scorpioni sa fie niste prieteni extraordinari, mai ales daca esti satul de persoanele care iti spun “Arati atat de bine.”, dar ceea ce cred cu adevarat este “Imbracata cu rochia aceasta arati cu 15 kilograme in plus.”

2. Grijulii

Scorpionii nu doar ca o sa iti spuna ca arati cu 15 kilograme in plus, dar vor face tot posibilul sa te scoata din rochia aia care nu ti se potriveste, desi tu o iubesti. Ei ar face orice pentru a-ti imbunatati aparitia. Scorpionii ar bate toate strazile orasului, doar ca sa gaseasca cadoul potrivit pentru persoana iubita si fac tot tipul de lucruri dragute pentru a-si surprinde partenerul. Daca iubesti macarea gatita acasa special pentru tine sau daca te topesti cand cineva isi aduce aminte sa iti cumpere ciocolata preferata, atunci clar o sa iti placa aceasta trasatura a Scorpionilor.

  3. Pasionali

Desi sunt gelosi uneori, nativii Scorpion sunt in general foarte buni parteneri de viata. Nu prea ii incanta sa isi discute sentimentele, dar iti vor arata ce simt prin gesturi si priviri. Sunt foarte romantici, incredibil de pasionali, au un magnetism care te atrage instant, dar te poti baza pe ei si sunt dedicati partenerului de viata. Faptul ca sunt in cautarea unui anumit tip de relatie poate fi cea mai buna trasatura a acestora, mai ales daca si tu, la randul tau, esti persoana pe care o cauta. Asa ca nu rata un Scorpion fermecator, doar din cauza stereotipului acestei zodii.

4. Practici

Vorbind de caracteristicile interesante ale Scorpionilor, noi, celelalte semne zodiacale visatoare si naive, trebuie sa avem grija sa ii respectam cu sfintenie – nu iubesti faptul ca Scorpionii nu pot fi cumparati? Chiar si atunci cand sunt orbiti de pasiune si pe jumatate indragostiti, un Scorpion va vedea mereu dincolo de gesturile draguteva detecta motivele si isi va exprima opinia despre acele lucruri fara sa clipeasca.

5. Ambitiosi

Scorpionii sunt destul de ambitiosi si nu se vor multumi niciodata cu mai putin decat pot sa faca, ceea ce insemna ca, in mod sigur, trebuie adaugata persistenta in lista de trasaturi specifice.Unui Scorpion nu o sa ii fie niciodata frica sa munceasca pentru ceea ce isi doreste, o sa accepte lucrurile cu bucurie si va indura toate imbunatatirile atat pe plan personal cat si pe cel profesional, atat timp cat il duce mai aproape de locul in care crede ca trebuie sa ajunga. Nu este o calitate rea deloc… mai ales in ziua de azi.

6. Foarte inteligenti

Extrem de inteligenti, nativilor Scorpion nu le este frica sa duca totul la nivelul urmator. Spiritul intelectual si forta launtrica a Scorpionilor pot fi de temut. Acestia sunt practici, directi si cu picioarele pe pamant, exact ca Taurii si Berbecii. Daca iubesti cartile si arta, aceasta este sigur o caracteristica a Scorpionilor pe care o vei gasi a fi foarte interesanta si de admirat.

7. Au perspectiva

Da, la acest lucru chiar ne asteptam. La urma urmei, dupa toate aceste trasaturi ale Scorpionilor pe care le-am explicat, o concluzie pe care am putea-o trage este ca pe acestia ii asteapta un viitor stralucitor. Scorpionii sunt uimitor de obiectivi si sunt capabili sa priveasca lucrurile fara a fi nevoiti sa se puna in locul altcuiva,motiv pentru care ar putea fi buni judecatori sau avocati. Sunt foarte analitici si iubesc sa exploreze, fapt pentru care si meseria de detectivki li s-ar potrivi ca o manusa. Isi pot pastra calmul, chiar si in cele mai stresante situatii, exact ca agentii secreti. Dar, din moment ce vorbesc atat de frumos si stiu destule incat sa isi puna cuvintele in valoare, chiar si preoti ar putea deveni.

  ______________

     Sper sa iti placa. Pupici 😚😚

Zodiac Book. Where stories live. Discover now