Inghetata

266 17 0
                                    


   

Berbec – Menta

Berbecului ii place sa fie trendsetter si sa experimenteze, de aceea aromele pe care si le doreste sunt puternice, dar in acelasi timp fresh, ca sa stinga multele grade cu plus de afara. Prin urmare, inghetata cu menta proaspata este oricand alegerea i-de-a-la!

Taur – Ceai Verde

Taurii sunt gurmanzi, le plac dulciurile ca nimic altceva  pe lumea asta (in afara de sex, evident). Dar in aceeasi timp, Taurii sunt rafinati si sofisticati, facand alegeri foarte exacte in ceea ce priveste desertul cu care se vor rasfata. Iar cand este vorba de inghetata, vor servi tacticosi o cupa de inghetata homemade cu aroma de ceai verde (ca poate face bine si la silueta), alaturi de o cupa cu ciocolata neagra si topping de frisca. Si caramel.

Gemeni – double-triple the fun  

Ca sa poti alimenta energia debordanta a Gemenilor e nevoie de o extra portie de inghetata. Iar daca adaugi in calcul si imaginatia bogata a nativilor acestei zodii, combinatiile sunt infinite. Pe primul loc vor fi insa 3 arome: ciocolata, vanilie si capsuni – un pic dulce-amarui, un pic dulce si aromat si un pic acrisor. Just perfect!

Rac – Ciocolata

Pe traditionalistii Raci nu prea ii scoti din zona lor de comfort. Asa ca, daca nu fac chiar ei acasa inghetata dupa reteta primita mostenire de la bunica, atunci vor alege o inghetata de ciocolata, simpla si neaparat la cornet, ca isi aduca aminte de anii copilariei.

Leu – Caramel

Leilor le fierbe sangele in vene, indiferent ca este vara sau iarna. Asa ca pofta lor de dulce si de energizare intr-o zi torida trebuie sa fie satisfacuta cu ceva regal, aromat si crocant, dar mai ales cu mult caramel, transformand inghetata intr-o experienta inedita dar in acelasi timp clasica. Asa cum le place lor, Leilor, sa iasa in evidenta cu cate ceva. : -)

Fecioara – Mango

Fecioarele prefera un gust mai fin, mai delicat dar in acelasi timp placut aromat. Inghetata cu mango, presarata cu fructe exotice proaspete va fi, deci, vedeta verii pentru Fecioare.

Balanta — Frisca

Gusturile Balantei sunt usor de satisfacut, totul sta in simplitate si echilibru. Asa trebuie sa fie si gustul inghetatei – nicio aroma necunoscuta, nici prea dulce, nici prea vanilata, nici macar prea colorata. O inghetata cu frisca si ceva fructe de padure proaspete nu va avea prea mult timp sa se topeasca in fata unei Balante.

Scorpion –  Fructe rosii

Stim ca Scorpionului ii este atribuita latura sexuala a vietii, iar culmile placerii presupun pentru el daruire totala si neconditionata. Si mai stim si ca dragostea si sexul trec mai intai prin stomac, asa ca Sorpionul va alege o inghetata care sa il provoace, sa ii trezeasca simturile si imaginatia. Iata cum fructele rosii, usor acrisoare, invelite in ciocolata vor deveni preludiul de vara preferat al nativilor acestei zodii. Rrrrr….we like summer! : -)

Sagetator — Cafea

Mereu in miscare, Sagetatorul are nevoie de doza zilnica de energie pe care si-o poate lua din ceasca de cafea de dimineata, ceasca de cafea care vara poate fi inlocuita cu…o cupa de inghetata cu cafea. Mmmmm….de ce sa nu imbinam utilul cu placutul, nu?

Capricorn — Vanilie

Daca vrei sa aduci zambetul pe fata unui Capricorn, atunci adu-i o inghetata cu vanilie, cremoasa si aromata. Capricornilor le plac micile placeri ale vietii si vor sa pastreze lucrurile simple si cat mai conventionale. Ori, haideti sa recunoastem, nu era inghetata cu vanilie preferata tuturor copiilor cand eram mici?

Varsator — Amaretto

Varsatorii pot fi cei mai geniali si revolutionari dintre toate zodiile si nu se opresc din asta nici cand este vorba despre mancare. Ei duc experienta culinara la un alt nivel, isi testeaza limitele si se lasa purtati de arome si de combinatii care mai de care mai interesante. Cum ar fi, de exemplu, o inghetata usor alcoolizata, dulce-amaruie, cu Amaretto. Si asta ar fi doar prima combinatie pe care ar incerca-o.

Pesti — Stracciatella

Nativii zodiei Pesti sunt visatori si sensibili, iar personalitatea lor are un aer misterios. Prin urmare, inghetata pe care o vor comanda le va completa perfect imaginea si le va satisfice gustul cu bucatelele mici si speciale de ciocolata care se topesc de placere. Iata cum transforma Pestii o zi de vara intr-o zi perfecta de vara

Zodiac Book. Where stories live. Discover now