Islak Kelebek -2-

115 27 37
                                    

Selam çok fazla geciktiğini biliyorum ama gerçekten bu aralar yazarken zorlanıyorum.Emin olmadığım bir bölüm oldu.1. Bölümün giriş bölümündeki gibi ilgi görmemesi beni biraz üzdü ama yapacak birşey yok sizde hikayenin devam etmesini istiyorsanız arkadaşlarınıza önerebilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.
Bu arada bu bölümü ElifFcolu ir kullanıcıdan bahset ya ithaf ediyorum beni hikaye başladığından beri yalnız bırakmadı ve severek okudu teşekkürler elif seni seviyorum 💕

Multi: Geçen ki bölümde Rüya'nın Özgür'ü izlemesi o bölümde koyamamıştım.

Teoman-çoban yıldızı bitiyorsa başa sarın

Karşımdaki Özgür'dü.Bir anda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.Hem gülüyordum, hem ağlıyordum.Özgür gözlerini açtı, ne olduğunu anlamıyor gibiydi.Anında sıkıca sarıldım.Öyle bir sarıldım ki, bir daha bırakmayacak gibi.Hem hıçkıra hıçkıra ağlıyor hem Özgür'e sarılıyordum.Sonunda kollarını belime sardı.Yüzümü boynunun girintisine sakladım.

"Ö-özgür, öldü dediler Özgür, gömdüler toprağın altına.Öldün sandım Özgür.Özür dilerim, özür dilerim, özür dilerim" sesim fısıltıyla çıkıyordu ama Özgür'ün beni duyduğuna emindim.Hiç durmadan özür diliyordum.Şoktaydım, ben şuan Özgür'e sarılıyordum.Rüya gibiydi.

"Konuşsana Özgür, neden susuyorsun" zaman durmuştu sanki benim için bu odada sadece ikimiz var gibiydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Konuşsana Özgür, neden susuyorsun" zaman durmuştu sanki benim için bu odada sadece ikimiz var gibiydi.

Özgür kollarımın arasından çıktı ve anlayamadığım gözlerle bana baktı.Acı doluydu, üzgündü.

"Özgür, bak buradayım" deyip elini tuttum."Yanındayım bir daha bırakmayacağım bu eli" Özgür hala konuşmuyordu.

"Özgür, sevgilim konuşsana" deyip elini biraz daha sıkıca tuttum.Tepki vermiyordu.

"Benimle gelir misin" dedi elimi bırakırken kalbimden bir şey eksildi o an yinede hevesle başımı salladım.Peşinden hızlı adımlarla ilerledim.Beni mutfak tarzı bir yere götürmüştü.Neden buraya geldiğimiz hakkında bir fikrim yoktu.Benim tanıdığım Özgür beni özlediğinde sıkıca sarılır ve belli bir zaman sonra kollarımdan çıkardı.Özgür neden böyle davranıyordu.

Bana sandalyeyi gösterip oturmamı işaret etti.Dediğini yapıp oturdum.O da karşımdaki sandalyeye geçti.

"Bak şuan duyacaklarına inanmayacaksın biliyorum ama şuan anlatacaklarımdan başka gerçek yok" dedi ve derin bir nefes aldı.

"Ben Özgür değilim" dedi, şaka yapıyor olmalıydı.

"Sevgilim daha yeni kavuştuk neden hemen böyle sinir bozucu şakalar yapıyorsun" diyerek gülümsedim.Fakat Özgür'ün yüz ifadesinde bir mimik bile değişmemişti.Öyle soğuk bakıyordu ki.Benim Özgür'üm böyle bakmazdı.O hep sıcacık bakardı.Gözlerine baktığınızda içiniz ısınırdı.

ISLAK KELEBEK Where stories live. Discover now