Κεφαλαιο 19.

112 8 4
                                    

Να'μαστε.. Ορίστε το κεφαλαιο που τοσο αδημονούσατε να διαβάσετε. Ελπίζω να σας αρέσει! 😊😊

➖------------(= ̄ ρ ̄=) ..zzZZ------------➖

-Τι;!; Η θεια μου ούρλιαξε τρισευτυχισμένη.

Της χαμογέλασα, καθώς εκανα replay την όλη κατασταση στο μυαλό μου. Κοκκίνισα και όταν το καταλαβα, προσπάθησα να αποσπάσω τον εαυτό μου.

Καθόμασταν και οι δυο πανω απο το τηγάνι όσο η θεια μού ετοίμαζε φαγητό.

Ακούμπησα το δεξί χέρι μου στον διπλανό πάγκο και στηριζόμενη εκει πανω, σήκωσα το αριστερό μου πανω απο το κεφαλι μου, με σκοπό να πιάσω το πόδι μου, σε μια προσπάθεια να αποκτήσω ευελιξία (ή να σπάσει η σπονδυλική μου στήλη, αν θέλετε..).

-Μπορουμε, εδω, όλοι να συμπεράνουμε λοιπον πως όταν χαίρομαι κανω βλακειες..😊-

Μετα απο μερικές προσπάθειες τα κατάφερα (δεν ειμαι και το πιο ευέλικτο άτομο εντάξει;), και η θεια μου γέλασε με το κατόρθωμα μου.

Χοροπήδηξα λιγακι στη θέση μου και έγειρα το κεφαλι μου προς τα πίσω. Ας πούμε πως αυτο δεν ηταν και η καλύτερη ιδεα...

Αμέσως στραβοπάτησα και έπεσα προς τα δεξια, σκουτωντας τη θεια μου, καθώς και το τηγάνι. Αυτο... Λοιπον αυτο ειχε σαν άμεσο αποτέλεσμα η θεια μου να πεταχτεί προς τα δεξιά, εγω να πέσω φαρδιά-πλατιά στο πάτωμα και το τηγάνι με το καυτό λάδι, να πέσει πανω στον δεξί μου μπράτσο..

Μόλις το λάδι ήρθε σε επαφή με το σώμα μου, ούρλιαξα, κλείνοντας σφιχτά τα μάτια μου καθώς κυλίστηκα μακριά του.

Απευθείας η θεια μου σηκώθηκε απο εκει που έπεσε προηγουμενως και πιάνοντας το τηλεφωνο στο χέρι, έσβησε το μάτι της κουζίνας και με γύρισε για να επιθεωρήσει τη ζημιά.

Εγω δεν μπορούσα να επεξεργαστώ τι γινόταν απο τον πόνο, μια που η όραση μου σκοτείνιασε ξαφνικά και παρ'ολο που μπορούσα πρακτικά να αισθανθώ τη θεια Emily να ουρλιάζει στο τηλεφωνο, δεν άκουγα τιποτα.

Όταν ξύπνησα ημουν ξαπλωμένη σε έναν άγνωστο χώρο και το μονο που μπορούσα να νιώσω εκτός απο τον πόνο στο δεξί μου χερι, ηταν μια παλάμη να πιάνει σφιχτά το αριστερό μου.

Γύρισα προς τα εκει και ειδα μια ξαπλωμένη μορφή με το κεφαλι στην άκρη του κρεβατιού που βρισκόμουν.

Μου πήρε λίγη ωρα να καταλάβω πως βρισκόμουν στο νοσοκομείο (οι άσπροι τοίχοι και τα αλλα κρεβάτια με τις κουρτίνες, βοήθησαν αρκετά θα έλεγα).

Once Upon A Star (a Luke Hemmings Fanfic) -Ελληνικά- [on hold]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα