Hoofdstuk 4

322 3 1
                                    

Niall heeft heel hoofdstuk een in een half uur voorgelezen. Met is minder erg dan dat ik had verwacht. Het enige waarover het gaat is de basis. De manier waarop ze het hebben neergezet, klinkt het net zo makkelijk als een ommetje in het park gaan lopen. Maar ik weet dat het niet zo fucking makkelijk gaat. Wij, de nieuwelingen, moeten een deel uit maken van een groot geheel waar wij slaven zijn van alle kinderen die dit hiervoor hebben moeten doen. Alsof ze het terug moeten krijgen nadat zij dit hebben gedaan.

"Harry, wil je kijken of we ergens lunch kunnen halen? Vind jij dat goed?" Vraagt hij als hij zachtjes in mijn zij pookt. We liggen nog steeds in dezelfde positie als een uur geleden. Het lijkt erop dat hij het niet erg vond dat ik aan het huilen was terwijl hij voorlas. Hij zou waar dan ook stoppen en mij op peppen met mooie woorden en het lijkt nog te werken ook.

Ik haalde mijn schouders op. "Wat jij wil."

"Nou, ik heb honger en ik wil eten. Maar ik wil jou niet hier alleen achterlaten." Het lijkt erop alsof hij echt om me geeft. Is dit wat vrienden horen te doen? Of zou hij een crush op me hebben? Nee, nee we zijn gewoon vrienden.

"Oké ja, ik kan ook wel weer is eten. We hebben ons ontbijt overgeslagen." Ik glip uit zijn greep en sta op van het bed. Ik pak het bovenbed vast zodat ik niet meteen omval. Ugh fuck, ik haat het als ik te snel opsta. Niall is ook opgestaan en heeft zijn tekstboek op zijn bed gegooid.

"Waar zijn de andere twee?" Vraag ik. Ze waren nog niet hier.

"Liam heeft me verteld dat hun Dominanten hen graag 24/7 bij zich hebben. Obsessies niet?"

Ja, dat is erg raar. Ik hoop niet dat Louis ook zo iemand is. Eigenlijk, ik zweer God als hij zo is zou is dan zal hij de wind van voren krijgen. Het maakt me niet uit wat ik ervoor moet doen, maar hij mag mijn leven niet gaan controleren.

"Dus, je vindt die Liam wel leuk?" Het irriteert me om te zien hoe ontspannen Niall werd toen hij Liam leerde kennen. Daarvoor zag hij eruit alsof hij een hert was die in de val was getrapt. We zouden hier niet eens moeten zijn. Op een stomme school die niet eens bereik heeft. Hoe moet ik nu mijn moeder en zus bellen? Hen laten weten dat ik nog fucking leef.

"Ja, hij is geweldig. Hij heeft ook een andere gast, hij zei dacht ik dat zijn naam Zayn is, hoe dan ook die jongen is zijn andere onderdanige. Maar Liam heeft gezegd dat hij een soort parttime Dom voor mij zou zijn."

"Niall. Gast, je was zo bang vanochtend. Wat is er gebeurd?" Ik leun tegen het bed aan en keek hoe Niall een sweater uit zijn koffer pakte. Als hij zich weer omdraait is het enige wat hij doet zijn schouders ophalen.

"Ik heb geen idee. Liam hielp me denk ik gewoon. Hij laat me geen dingen doen totdat ik er helemaal klaar voor ben. Hierdoor hoef ik me geen zorgen te maken dat ik dingen ga doen die ik niet wil."

"Ja, maar het feit dat hij een jongen is. Is.. Betekent dit niet dat hij zijn penis in je kont gaat steken?" Deze school is heel erg dom om kinderen eigenlijk te forceren om homo te zijn. Het is goed dat ik dat in het contract heb gezet. Louis niet, en niemand niet, zal mij op zo'n manier aanraken. Ik heb altijd de controle. Altijd.

"Waarschijnlijk. Het is goed dat ik altijd onderop lig, hè?" Lacht hij.

"Wat?"

"Het is goed dat ik daar al aan gewend ben." Hij bekeek me goed en ineens verdween zijn glimlach van zijn gezicht. "Jij bent toch geen homofoob hoop ik?"

"Nee, natuurlijk niet. Wat jij wil doen met je seksleven moet je lekker zelf weten. Ik ben gewoon- ik had het niet echt verwacht. Sorry." Waarom bood ik zonet zijn excuses aan? Ik hoef je nergens voor te verontschuldigen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 19, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Boys Divisional School of Manners (Nederlandse vertaling)Where stories live. Discover now