₺The End₺

8.5K 708 189
                                    

Taehyung, arabanın kapısını açıp Hye Rin ile birlikte indi. Menajeri çaktırmadan ona yumruğunu sıkıp 'fighting' diye fısıldadıktan sonra arabayla uzaklaştı.

Taehyung gülümsedi ve Hye Rin'in minik elini tutup nehrin kenarına doğru ilerledi.

Taehyung gülümsedi ve Hye Rin'in minik elini tutup nehrin kenarına doğru ilerledi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Burası... Gerçekten harika." dedi Hye Rin iç çekerek. Taehyung onun gözlerinin dolduğunu fark etmişti.

"Annemi buraya getirmek istemiştim.'" dedi Hye Rin dolan gözlerini koluyla hızlıca silerek. Han nehrinin nefes kesici manzarası onu duygusallaştırmıştı. Annesinin kalbi şimdi onu hayatta tutmak için atıyordu ve bu Hye Rin için çok ağır bir durumdu.

Hayata tutunmuş ve Taehyung'u kazanmıştı, fakat annesini kaybetmişti.

"Eminim şu anda gittiği yer buradan çok daha güzeldir, Rin-ah." dedi Taehyung onu rahatlatmak istercesine.

Bir banka oturdular ve Hye Rin başını Taehyung'un göğsüne yasladı. Burası şu anda onun için dünyanın en huzurlu yeriydi.

"İyi ki telefonumu gizlice almışsın." dedi Taehyung onun saçlarını okşarken. "Açıkçası birinin beni böyle, bu denli sevmesinin, bu kadar rahatlatıcı ve mutluluk verici bir duygu olduğunu bilemezdim. Senin sayende bunu çok daha iyi anladım."

Hye Rin gülümsedi ve elini Taehyung'un eline kenetledi. "Ben de öyle Taetae."

"Peki şu Ay'da tavşan çiftliği kurma işini ne yapacağız?" dedi Taehyung alayla kıkırdayarak.

Hye Rin güldü ve başını kaldırıp ona baktı. "Öncelikle astronot olmamız gerek. Sonra uzaylı tavşanlar bulmalıyız. Ve de uzayda çürümeyen havuçlar..."

Böyle saçma bir şeyi ciddiymiş gibi konuşmak bile hoşlarına gidiyordu.

Taehyung küçük çaplı bir kahkaha attı. Hye Rin onun gülüşünü hayranlıkla izlerken, "Yanılmıyorsam vermem gereken bir karşılık vardı?" dedi ve dudaklarına yapıştı. Hep hayal ettiği gibi onu gülüşünden öpmüştü.

Taehyung başta şaşkınlıktan tepki veremese de sonra gözlerini kapattı ve tüm vücuduna elektrik akımı yollayan yumuşacık dudakların tadına baktı.

İkisi de aralarında aşılamaz bir bağ oluştuğunun farkındaydı.

Bir insan, bir insanı sadece mesajlarıyla etkileyebiliyorsa, asla kavuşamayacağını düşünse de sevmekten vazgeçmiyorsa, Taehyung'a göre bunun en büyük kanıtı Min Hye Rin'di.

Bir insan, bir insanın hayatını sadece gülümsemesiyle kurtarabiliyorsa, her şeye rağmen ona destek olabiliyorsa Hye Rin'e göre bunun en büyük kanıtı Kim Taehyung'du.

Min Hye Rin, Kim Taehyung'a başkasının bahşedemeyeceği bir aşk vermişti.

Kim Taehyung, Min Hye Rin'i kurtarmıştı.

SON


***

Tamam güldük eğlendik şimdi bana Hoseok'lu fic yazın

Nznxmsmdnx

Bu hikâyeyi sonuna kadar okuduğunuz, Oyladığınız ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Diğer hikâyelerde görüşmek üzere

• Save Me Π Kim Taehyung •Where stories live. Discover now