53

119 11 1
                                    




След три седмици:


Турнето свърши.Беше адски забавно.Но идва Коледа.За първи път щях да съм сама на Коледа.Не ми се ходи при нашите.Предпочитам си сама.Щеше да е интересно...Та в момента съм седнала на дивана и ям сладолед.Бях на фотосесия преди час,точно след турнето и сега се чувствам прекалено изморена.Киан се прибра,защото трябваше да проверят къщата и аз се прибрах.Бях се излегнала на дивана и гледах някакви стари клипове на Киан и ДжейСи докато ядох сладолед.Изведнъж някой почука на вратата.Станах с недоволство и отворих.Беше цветя и мече.

-Колко мило, Киан!-Киан махна нещата от лицето си и ме целуна.

-Сладолед ли си яла?

-Нямаше какво да правя.

-Как си правила нетфликс анд чил сама.

-Имах си сладолед!Не го подценявай!А и Смоулки е там!Сега ми дай букета!-той ми се засмя и ми даде букета.Отидох и го сложих във вода.Киан вече се беше излегнал на дивана.

-Явно ти харесват клиповете ми?

-Нищо особено!-казах и се засмях.Кики се пресегна и ме дръпна върху него.Аз продължавах да се смея и той ми се смееше.Целунах го.Той ни обърна и бях под него.Обаче да не си помислите нещо!И двамата бяхме прекалено уморени за това.Вместо това стояхме на големия диван и се гушкахме.

-Подготви си багажа.

-Защо?Няма турнета вече.

-Беб,Коледа е след няколко дни!Ще ходим при нашите!

-Моля?

-Какво?Да не мислиш ще те оставим сама на Коледа!?

-Е.....

-Хайде вдигни си сладкия задник и отивай да си събираш багажа!-станах мързеливо от дивана и се качих в стаята си.Добре,че почти не бях разопаковала.Проблем има обаче.В Айова е леко студено.Взех си по-топли дрехи и много дънки,сложих си токчета и вансовете.Закопчах несесери с гримовете и бях готова.

-Кога ще тръгваме!!?-извиках му ,за да ме чуе

-Ами мислех утре сутринта!-извика ми в отговор той.Оставих си четките и несесера,който тъко що бях закопчала на тоалетката ми.Извадих си и дрехи за утре.

-Кики!Какво дрехи да нося!

-По време на пътуването ли!?

-Да!

-Ами нещо по-топло!Облечи дънки и тениска!Ако ти стане студено ще ти дам якето си!

§ SWEET SISTERS §Where stories live. Discover now