Празници

110 9 2
                                    

Тъкмо пристигнахме.С Киан слязохме от колата.Звъннахме на вратата и изчакахме Керън да ни отвори.Всъщност в Айова е доста студено.Бях с якето на Киан.Той понякога ме плаши.Имам чувството ,че няма да му е студено и на Северния Полюс и на всичкото отгоре,като го гушнах беше по-топъл от мен.

-Деца!

-Мамо!

-Г-жо Лоули!

-Оххх мила,стига си ме наричала така.Просто Керън!

-Добре ,г......Керън!-засмяхме се с Киан и влязохме.Бяхме посрещнати от всички.Таб,Рио.Кол и Изи.С Изи съм си говорила най-много.Прегърнах всички и си взехме багажите.Качихме ги в стаята на Киан.

-Оххх,от кога не бях идвал/а!-казахме едновременно.Засмхме се и после се сгуших в него.

-Много си те обичам!

-Аз те обичам повече ,Биби!

-Защо по дяволите ми викате Биби!?-засмяхме се пак

-Писна ни да ти викаме Бри!

-Да ви еба майката!-казах и започнахме да се смеем(няма такова нещо на английски ама все тая😂)
Отделих се от Киан ,но той ме хвана и двамата паднахме на леглото.Не се спряхме да се смеем,но накрая слязохме долу при другите.

-Деца!Хайде на масата!-не знам дали ви казах ,но днес е Бъдни вечер.А ние пристигнахме в 9 вечерта.Малко се потуткахме.Та седнахме на масата.Бях между Киан и Изи.

-Как си!

-Добре,ти Бри?

-Прекрасно!Как е при военните?(Аммм Изи наистина е от военните,но не знам от кои)

-Интересно!

-Радвам се!-Киан си сложи най-нормално ръката на бедрото ми и Керън започна да ни обяснява какво има за ядене.Имаше типични девет ястия за Бъдни вечер.Започнахме да ядем,но аз ядох по две лъжици от всичко.Товст от това ,което харесвах да ям.Много съм капризна спрямо храната.А и МакДонълдса ми дойде в повече.

-Е деца,какво ще правите на нова година?

-Ами ще се върнем в Калифорния и ще си направим купон?-Отговори и Киан

-Оо,колко хубаво!Помня когато бях млада постоянно ходех на такива партита!-каза Керън

И така ни мина вечерта.Бъбрихме си за всякакви неща.А и баба му дойде,како и дядо му.Затова всъщност бяхме в Айова,а не в Сан Клементе.Та,когато се на ядохме седнахме на дивана.Аз и Таб направихме пуканки.Разбира се не мина и разговора в който ми казваха,че съм отслабнала прекалено много и трябвало да ям.Но все тая.Седнахме на дивана и си пуснахме Сам Вкъщи 3.Сгуших се в Киан и се загледахме във филма.Беше станало 2 часа ,като свърши и затова решихме да си лягаме.Казахме лека нощ на всички и се качихме в стаята.Бях адски уморена.

ГТНК

Качихме се в стаята и Бри веднага заспа.Завих я ,загасих лампата и слязох долу при майка ми.

-Мамо!Трябва да поговоря с теб за нещо!

-Кажи скъпи!-котгпвори ми докато миеше чиниите.

-Важно е!

-Оу,добре!-тя остави чиниите и седна при мен.Издишах силно и и казах.

-Ще предлагам на Бри!

-Поздравления!

-Радваш ли се?

-Разбира се!Тя е перфектната за теб!

-Знам.-казах и и се усмихнах срамежливо

-Най-накрая си намери свястно момиче.Пази я и я обичай!

-Знам мамо!Благодаря ти!-прегърнах я и се качихме горе.Съблякох си блузата и панталоните и легнах до момичето на мечтите ми.Прегърнах я и съм заспал в притеснения дали ше каже да

Първо ,съжелявам,че е къса, но започвам нов проект и е голям и ми трябваше малко повечко време за него.Следващата глава ,предопреждавам,е перверзна да си знаете!Ако искате погледнете новата ми книга 👉Like You👈.Отново ще е с Киан.Ще е подобна на тази,но се чудя дали да изтрия тази история.Ще я завърша.От сега казвам,че ще е хепи енд.Добре стига съм говорила.Ще се видим скоро.Целувки!!!💋💋💋

§ SWEET SISTERS §Where stories live. Discover now