old school and shit

481 20 8
                                    

Dau de ceva vreme de o grămadă de metalişti cu care mă cunosc, ba la mine în oraş, pe net - respectiv Facebook, la concerte în alte oraşe şi tot aşa.

Având în vedere că la concerte eu merg la black metal de obicei că nu îs alte trupe care îmi plac şi să vina, sau vin dar eu nu fac un drum de 500 de km ca să văd Eluveitie şi Kreator la Bucuresti.
Şi din oamenii ăia observ ceva de câcat în 50% din ei.

Le zic de o trupă mai noua, nu chiar aşa veche sau poate deloc veche cum ar fii Funeral Mourning, ei cântă Black/Funeral Doom Metal din 2005.
Şi vine acea 50% din ce am zis mai sus "vai doamne ce e cu căcaturile ăstea, urăsc trupele noi de Black metal, ew, old school mereu o sa fie mai fain, astea is niste rahaturi, is niste pusti pe langa Venom, Mayhem bla bla"
Ia stai vere, de când clasificăm o trupă după vechime ? Trupe se tot fac şi fiecare e cu vechimea lui.

Mă disperă oamenii de genu, vă place old school, am înțeles, şi ce e vechi e fain, da nu ramâneți bă în trecut. Nu fiți încuiați şi încăpățânați şi mai ascultați şi căte ceva din "new metal" să zic aşa, fiindcă s-ar putea să vă placă, chiar mă întreb ce e în neregulă cu oamenii care sunt pe principiul ăsta de rahat.

Muzica nu se clasifică după vechime.

Aşa că încetați dracului cu principiul ăsta fiindcă nu vă face să păreți mai true, ci mai proşti şi încuiați decât sunteți deja.
Încercați ceva nou, vă asigur eu că o să vă placă, şi dacă ce ați ales nu sună bine, alegeți alta trupă, şi tot aşa, sunt o grămadă de trupe care merită să fie ascultate şi depun foarte mult efort pentru a scoate o melodie, un album, un ep, orice.
Acei oameni cu toate că nu sunt din 1980 sau 1990, fac treabă bună, şi se străduiesc ca munca lor să fie totuşi, productivă şi să aibă ascultători.

Da ştiți cum e ? Mulți îşi dau cu părerea ampulea fără să asculte, se uită la poze şi zic " arată fag, nu ascult muzică d-asta de plebi" fără să asculte ceva.

STOP DOING THIS. YOU DOING THIS WRONG

Bă, sper că dacă este unu d-ăsta care-mi citeşte chestia asta şi e old school, măcar să încerce să asculte şi altceva.

Szia.

Cum să fii roacker TrveWhere stories live. Discover now