Rockerii-s cringe

235 14 0
                                    

Bă, salut știu că nu am mai postat, se mai întâmplă. Am zis să finalizez cartea, fiindcă nu mai am subiecte.
Dar vreau să o finalizez într-un mod grandios, și da, rockerii-s cringe.
Nu vr să zic că e nașpa să fi roker că no.. nu îi foarte nașpa. Adică pe bune, totuși, cine pula mea mai îi roker în 2k17. Într-o lume plină de fel de fel de culturi muzicale, edgy bois îs hateri rokeri elitisti. Frate da de când și până când ? Bă vin oamenii ăia cringe când asculți ceva ce nu-i rok "ew ce e cu câcatul ăla ? Oprește-l și pune niște Pantera ok ? 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻❤😻😄💯💯"
E fain să asculți rokenrol, dar nu numai, nu totul se învârte în jurul metalelor. Și ce-i cu faza aia " mă îmbrac în negru ca să mi se asorteze cu culoarea sufletului meu" frate, atât de stupidă e chestia asta, e mai cringe ca poveștiile cu Cristi și Vlad Munteanu de pe wattpad. De parcă cineva îți vede culoarea sufletului așa o dai în citate și replici de agățat copile rokere de 12-13 ani.
Știi ce mai îi cringe la rokeri ? Vine un prost și îi întreabă "băiatu/fata, ejti roker ?" Și tipu/tipa respectiv/ă zice "nu, sunt metalista 💯💯".
Frate de parcă metalu nu face parte din rokenrol, vai de capu meu, ce-s cu etichetele ăstea.
Aaaa, și mai îi una, ideea aia că dacă nu știe minim 5 albume e poser. Mergi cu un tricou cu Pantera (💯💯💯) undeva și vine un metalist lvl  16 cu power ability și mană maximă la tine, tu fiind un micuț de lvl 2 că no deabea ai început, și îți zice, zi-mi 5 albume de la pantera, și tu zici 1 că pe ăla l-ai învățat că ești doar lvl 2 și atunci ăla lvl 16 devine TRIGGERED și îți dă ultimata.
Cred că asta e cel mai trist lucru pentru un noob în ale rokerelii.
Stai pe Facebook și intri pe profilu lu unu metal de ăla bunoc 💯💯👅😻 și îi dai cerere fiindcă tu știi că lucrezi la burner of churc si esti Slave at Varg Vikernes home s.r.l.
Bă, știți comunitățile ălea de pe Facebook " Meralhead for life" "For Metal We Will Die" și de ălea, mă jur că oamenii ăia îs și mai cringe, "vai uite distribui ceva de la Sws apreciați-mă sunt adv trv "
Mulțumesc că mi-ați fost martori la hatereala mea, sper că v-o plăcut prestația mea, szia.

Cum să fii roacker TrveWhere stories live. Discover now