Capitolul VI

1.3K 77 9
                                    

LEVI :Mmhhh...ahh......mmm.

Levi pov*
Eren ma aruncat pe pat și acum mă sărută. Nu ie normal, dar sărută așa de bine. Trebuie să opresc nebunia asta până nu e prea târziu , dar Eren mi-a luat-o înaintea vorbelor mele , și-a introdus mână în pantaloni mei , și mă lingea pe gât în jos. Gâtul meu era umed el își lăsase firicelele umede de salivă pe gâtul meu , îl lingea și sus în jos.

LEVI: Eereen oprește-te.

Levi pov*
Era de nefolos să încerc să mă ridic Eren ma mobilizat cu mâinile lui , nu puteam face altceva decât să văd ce o să urmeze și după cele văzute nu era ceva bun.

EREN: Heichou hai să facem ceva interesant . Ce zici de un film de ăla XXX ? MIAU.

LEVI: N-ai să vezi tu de ălea.

EREN: Mai vedem noi.La situația în care suntem pot să o fac întro secundă dacă vreau .

Levi pov*
Eren îmi ia eșarfa și mă leagă la ambele mâini . Ce dezgustat sunt. Astăzi o să fiu futut de o pisică și poate mâine de un câine ,dacă tot insistă ăla de sus. Sfântule futuți soarta măti pe care mi-ai dato. Asta numai îmi lipsea.Eren îmi desface cămașa , eu încerc să opun rezistență dar nu reușesc, întro secundă mă scăpa și de pantaloni. Mai bine de atât se putea întâmpla ? Hai serios , orice dar numai asta nu. Eren avea un zâmbet drăcesc pe față.

LEVI: Cei Eren? Ți-o dat dracu înprumut zâmbetul lui. Pe cât ți lo vândut hai zimi și mie.

EREN: Să te chinui pe tine .

LEVI: Ce ? Mâța drăcească ce ești. Ai niște urechi de zici că îs coarne , flocosule ce ești.

EREN: Și tu ești pufos și dulce , vrei să vezi?

LEVI: Nu.

Levi pov*
Eren mă scăpa de boxeri și își introduce un deget în mine , asta a durut când își revine la normal în Iad îl trimit , îi dau o vacanță în Iad asta vă asigur eu nu o să scape nepedepsit după ce mi-a făcut. Două și trei , se dezbracă și el și își introduce bățul ăla al lui de lemn ieftin în mine, se mișcă ușor și tot mai repede pe cât timpul trecea . Durerea aia insuportabilă era înlocuită cu tot mai multă plăcere . Eram dezgustat de mine însumi cum puteam să simt o așa plăcere la o așa scenă . Totul a fost un vis, mâine o să mă trezesc și nimic din acestea nu sa întâmplat . Eren mă ia în brațe și își dă drumul în pat iar eu pe abdomenul lui.

EREN: Te iubesc , Levi Heichou.

LEVI: Culcăte , a și înainte de asta ai face bine să mă dezlegi.

EREN: Da.

Eren pov*
Îi dau drumul iar el mă lovește tare in bilele mele prețioase . Îmi îndrept privirea spre el dar se pare că a adormit deja într-un somn foarte profund. Îl iau în brațe și adorm și eu.

DIMINEAȚA..........

Levi pov*
Mă trezesc și simt o durere mare în fund . Cred că știu cum e să ai două bețe înfipte în cur. Fac un duș , mă îmbrac și mă întorc în cameră.

Eren pov*
Îmi deschid ochii și nu recunosc unde mă aflu. Asta nu e camera mea.Aud un sunet și îl văd pe Căpitanul Levi cum se îndreaptă spre mine .

LEVI: Te-ai trezit mucosule ?

EREN: Da . A și Capitane , unde mă aflu?

LEVI: Tu chiar nu îți aduci aminte ce sa întâmplat eri?

EREN: Nu.

Levi pov*
Ce bine , în sfârșit un lucru bun.

LEVI: Te afli în camera mea.

EREN: Ce ? Asta înseamnă că acesta este patul lui Heichou.( sar ca ars din pat) Scuzați-mă . Nu am știut.

Eren pov*
Mă simt cam gol , îmi e frig ce ciudat.
Mă uit la mine și eram gol , gol pușcă . Levi ma văzut gol , ce rușine , iau repezit cearceaful și mil înfășor în jurul meu.

EREN: Levi Heichou îmi puteți explica de ce sunt gol pușcă ?

LEVI: Da , după ce ai băut poțiunea lui Hanji te-ai transformat întro pisică iar eu o trebui să am grijă de tine timp de două zile.

EREN: Ce ? Două zile? Atunci de ce nu îmi aduc aminte nimic?

LEVI: Nici să nu îți aduci.

EREN:Poftim?

Eren pov*
Levi mi-a dat un picior în burtă , ma bătut ca pe un dac de box timp de jumătate de oră , am fața toată plină de sânge și umflată , la fel precum corpul. Se spune că unde dă mama cu tata crește . Crește ,dar prin umflătură plus un litru de vopsea roșie , adică sânge.

Iubește-mă , ucide-mă  ( Enreri)Where stories live. Discover now