Capitolul XII

1.2K 61 30
                                    

HANJI : Eren ști ultimul experiment pe care l-am făcut acum două săptămâni?

EREN: Da.

HANJI: Am rezultatele. Vrei să le auzi?

EREN: Da.

HANJI: Poți să lași gravid pe oricine.

EREN: Cum vine asta?

HANJI: Pai că exemplu dacă ai întreține relații sexuale cu Levi ar putea rămâne gravid.(Levi scăpa ceașca pe jos și se spargeiar toți de la masă rămân șocați)Adică poți să lași gravidă o femeie dar și un bărbat.

LEVI: Și cam care ar fi simptomele dacă ai rămâne gravid?

HANJI: Amețești , îți vine să vomitezi  , poți leșina și ai pofte.

Levi pov*
Cred că am rămas gravid cu Eren de o lună. Cum naiba am putut să rămân gravid? Cum naiba îi voi spune mucusului că sunt gravid cu el?

Eren pov*
Pot să am copii cu Levi Heichou , sunt atât de fericit. Îmi vine să mor de atâta fericire.

LEVI: Ai să folosești prezervative de acum înainte.

EREN: Dar.

LEVI: Nici un dar.

ERWIN: Eren ar cam trebui să te grăbești cu pregătirile. Mâine o să ieșim timp de o săptămână  în afara zidurilor  la o expediție timp de 4 zile iar  eu ,Levi și gașca lui nu o să fie prezenți așa că ai face bine să nu mori.

EREN: Nu îți fă griji . Nu  o să pățesc nimic.

ZIUA URMĂTOARE

LEVI: Să te întorci întreg.

EREN: Desigur , nu am de gând să îmi las iubitul singur.

LEVI: Pa.( și îl sărut scurt pe buze)

EREN: Pa iubire.

Eren pov*
Ieșim în afara zidului conduși de. Căpitanul Suprem și ne îndreptăm spre vechia mea casă.

DUPĂ 3 ZILE

Levi pov*
Mă plictisesc atât de mult fără Eren , nu pot să ajung să șterg tavanul nici rafturile mai înalte care cu el ajungeam că mă ridica. Și  am o mulțime de muncă de făcut la birou.
Mă întreb oare ce face?

Eren pov*
Îmi e atât de dor de Levi Heichou. Am reușit să astupăm zidul Vall Maria fără să pierdem măcar un om. Am exterminat toți Titani  din oraș și acum caut în beciul familiei mele să aflu ce ascundea tatăl meu  și să aflu cine sunt cu adevărat.Am găsit o scrisoare care se pare că era pentru mine așa că încep să o citesc:

Dragă Eren îmi pare rău că nu ți-am spus adevărul mai devreme și te-am lăsat să crezi că ești fiul nostru. Așa că am să încep cu începutul cum te-am găsit în afara zidurilor , sunt sigur că vrei să afli cine sunt părinți tăi așa că îți voi spune eu . Cu mulți ani înainte Titani se aflau întro altă dimensiune și cumva prin minune au ieșit printro poartă în lumea oamenilor. În acea dimensiune se aflau doi regi , unul din ei era tatăl tău iar celălalt era unchiul tău. Tatăl tău sa opus unchiului tău apărândune  pe noi oamenii. Așa că la omorât pe tatăl tău și mama ta în dimensiunea noastră și a pus mână pe amândouă regate dar nu înainte ca mama ta să te nască pe tine. Tu ești un prinț Titan singurul urmaș al regatului tău. Numai familia regală și nobili pot să se transforme în oameni . Iar tu cum ești prințul lor sper să ne poți apăra pe noi oameni .Ți-am lăsat o sticluță pe masă care  îți va dezlănțui adevăratele tale puteri. Îmi pare rău  că nu am fost  tatăl pe care ți l-ai dorit dar eu și mama ta team iubit din toată inima ca cum ai fi fost fiul nostru. Să ai grijă de tine fiule.

Iubește-mă , ucide-mă  ( Enreri)Where stories live. Discover now