Κεφ:6ο

10.8K 720 3
                                    

Έκανα 1 ώρα τζοκιγκ και μετά πηγα σπίτι..έβγαλα τα ρούχα μου και πηγα στην ντουζιερα..επλυνα λίγο το σώμα μου και μετά πηγα στην κουζίνα γιαννα φάω κάτι απλό για μεσημεριανό..έφαγα μια σαλάτα και λίγα μακαρόνια..τότε πειρα τηλ την Μαρια
Εγω:Ποτέ θα πάμε θάλασσα?
Μάρια:Λογικα στης 4ης γιατί?
Εγω:Εεμ..τίποτα
Μαρια:Οκευ
Το έκλεισα και πείρα την Ευα
Εγω:Τι ώρα θα παμε θάλασσα?
Ευα:Θες τώρα?
Εγω:Εεμ..δεν ξέρω..πριν λίγο έφαγα
Ευα:Δεν πειράζει πάμε να κάνουμε ηλιοθεραπεία και μετα να μπούμε..
Εγω:Εεμ..καλα θα έρθεις από εδώ?
Ευα:Ναι πάρε ρολερς
Εγω:Οκευ..
Ειπα και το έκλεισα έβαλα ένα άλλο μαγιό και το σορτσάκι μου πήρα την τσάντα θαλάσσης και τα ρολερς μου βγηκα από το σπίτι μου και εβαζα τα ρολερς..
Ευα:Ήρθα..
Ειπε και κάθησε δίπλα μου να βάλει τα ρολερς..τα είχαμε βάλει και οι δύο και ξεκινίσαμε..κάναμε την ίδια διαδρομή με αυτή που έπεσα επάνω στον Αρη..Πφφφ τι κάθομαι και τον σκέφτομαι! Φτάσαμε στην θάλασσα εβγαλα τα ρολερς και έβαλα τα πέδιλα μου..Πηγαμε στον ήλιο βαλαμε κατω τις πετσέτες μας και ξαπλωσαμε..κάναμε ηλιοθεραπεία και μετά σηκωθηκαμε και κάναμε βόλτα συζητώντας διάφορα πράγματα..
Ευα:Πρέπει να πάμε πίσω..
Εγω:Ναι..
Πηγαμε πίσω στα πράγματα μας έβγαλα το σορτσάκι μου και μπηκα στην θάλασσα..δεν ήταν εκεί κάνεις γιατί ήταν καπως νωρίς..μετά από μισή ώρα κολύμπι είδαμε να έρχεται ο Αρης με την Μαρια..κάτι έχουν αυτοί οι δύο..κοιτάζω τον Αρη και κοιτάει και αυτός και κλειδωνουν οι ματιές μας..τον κοιτουσα με μίσος γιατί είναι το μονο που νιώθω για αυτόν..με κοιτάει με στεναχώρια και μετά κοιτάει κάτω..
Ευα:Έλα πάμε πιο πέρα
Μου είπε η Ευα και πήγαμε πρως τα βράχια για να καθησουμε..είχε κάτι ψηλά βράχια χωρίς φύκια και καθομασταν εκεί..
Ευα:Θες να παίξουμε βόλλεϋ?
Εγω:Μπαα θα κολυμπησω λίγω..
Ευα:Καλά εγω θα πάω να παίξω βόλλεϋ με την Μαρια..
Εγω:Εντάξει..
Ειπα και έφυγε εγω έμεινα μόνη στον βράχο και σκεφτόμουν διάφορα πράγματα οτιδήποτε μου ερχόταν εκείνη την στιγμή..
??:Ελενα..
Άκουσα έναν από πίσω μου και ήταν ο Νικος..πφφφφ
Εγω:Ναι..
Νικ:Θέλω να σου μιλήσω..
Ειπε ήρθε και έκατσε διπλα μου κοιτώντας μπροστά..
Εγω:Δεν θέλω..και δεν μπορώ..
Νικ: Πρέπει..συγγνώμη για εχθες..επρπε να προσέχω..
Εγω:Νικο ήπια..εσύ δεν φταις
Νικ:Όχι Εγω φταιω γιατί σε άφησα να με φιλάς..δεν σε έχω δει ποτέ έτσι..ήσουν επετιτικη φιλούσες τόσο ωραία..και δεν ξέρω και εγώ πως σε σταμάτησα..
Εγω:Νικο αυτά εγω δεν τα κάνω..αλλά τότε ήμουν μεθυσμένη..και δεν πρόκειται να ξανά μεθυσω..
Νικ:Χχχχμ..δεν ξέρω τι να πω είμαι μπερδεμένος..
Εγω:Και εγω..
Ειπα και ακούμπησε το κεφάλι μου στον ώμο του..καθομασταν εκεί και κοιτούσαμε μπροστά..κανείς δεν μιλουσε το μόνο που ακουγόταν ήταν τα μικρά κύματα..
Νικ:Και δεν ξες πόσο ηθελα να σε γευτω..
Εγω:Τι εννοείς?
Ειπα σηκωσα το κεφάλι μου και τον κοίταξα
Νικ:Εννοώ πως δεν ελέγχω τον εαυτό μου εύκολα και..χχχμ..δεν ξέρω γαμωτο μόνο που θυμάμαι όλα αυτά που γίνανε δεν μπορώ αν σε βγάλω από το μυαλό μου!
Ειπε γρήγορα και με κοίταξε..μετά από λίγο έπεσε μέσα στο νερό και κολύμπησε γρήγορα προς τα έξω..και εγώ έκανα το ίδιο 5 λεπτά πιο μετα..βγηκα έξω πήρα τα πραγματα μου και πηγα πιο πέρα να μην βλέπω κανέναν να είμαι μόνη μου..το ξέρω ότι είμαι υπερβολική..αλλά πρώτη φορά έγινε αυτό και δεν μπορώ να το χονεψω!

Ο Νικος Ειπε "Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου" δηλαδή του αρεσω?τι θέλει να πεί με όλα αυτά? Κάθομαι στην άμμο εδώ και 2 ώρες χωρίς να κάνω τίποτα..τότε ακούω να φωνάζουν το όνομα μου..
??:Ελενααα
Ακουγα έναν μακριά που ήταν..σηκωθηκα και έβαλα το σορτσάκι μου..
?:Γιατί βγάζεις το σορτσάκι σου?Εγω Θέλω να βγαλεις και το μαγιό σου..
Ειπε ένας από πίσω μου και με έπιασε από την μέση..πήγε να με χουφτοσει αλλά εγώ κουνιομουν συνέχεια..
?:Κατσε φρόνιμη!
Μου φώναξε και πήγε να μου βγάλει το μαγιό..Εγω τσιρηξα γιατί φοβόμουν!
Εγω:Άφησε με κάτω!!!Βοηθειααα
Αυτό που με έμαθε καλά ο μπαμπας μου είναι ότι αν γίνει ποτέ κάτι σε εσένα ή έρθει κάποιος σε εμένα που θέλει να με κλέψει ή να κάνει ότι δηποτε το πρώτο πράγμα είναι να φωναξω και να τριριξω..αλλά εκεί δεν ήταν κανείς και δεν με άκουγε κανείς..
Μου εβγαλε το πάνω μέρος από το μαγιό μου και με ξάπλωσε στην άμμο..πάει εδω τελείωσα..προσπαθούσαν να κουνιθώ να σηκωθω να τσιρηξω!Αλλά αυτός μου είχε κλείσει το στόμα με το χέρι του και είχε κάτσει επανω μου..και ναι εδώ θα τελειώσω δεν έχω καμιά επιλογή να κάνω ή μόνες επιλογές είναι Βιασμος ή θάνατος..και εγώ προτιμώ θάνατος.. δεν θέλω να με κάνει κακό αλλαναυτος είναι τρελός..το μόνο που έχω να κάνω ει αι να υπακουω..

~Μικρο αλλά το έκανα για να έχει ενδιαφέρον~

(Αν έχει δηλαδή)

*Vote Comment Share*

~Ο Γείτονας~Where stories live. Discover now